Erzurum///25

bende yanıyodum ama allaha şükür kurtuldum doğu görevinden şimdi ise memleketim canım istanbuldayım .allah sizide biyan önce memleketine kavuştursun

Ben de annemlerden azbuçuk dadaşım.Hiç gitmedim Erzuruma,çok ta isterim gitmeyi.İnşallah birgün nasip olur.Bir de bişey vardır Erzurumlularda,kim bir başka şehirde hemşehrisine rastlasa,tanısın tanımasın ahpap oluverir.Misafirperverliği,mertliği,''yemekleri'',fıkraları ve insanıyla Erzurum bir başkadıır.

selam, bende erzurum, aşkaleliyim. ama istanbul doğma büyümeyim. erzurumu az biraz hatırlıyorum. ve orayı çok seviyorum.
bütün erzurumlulara selam.

a.s.hele dadaş hoşmisen dolumusen boşmusen haydı dadaşlar bıze toplanalım beklıyorum canlarım yerimseniben

sitede hiç dadaş yokmu?:1shok:...senağlama

Benimde Annem Babam Erzurumlu Ben Kayseri Doğumluyum 4 Yaşindan Beri Istanbuldaydim Evlendim Son Bi Senedirde Karadenizereğlideyim.hernekadar Eşim "ben Trabzonluyum Sende Artik Trabzonlusun" Desede Aslen Erzurumluyum Tabi Köküm Orda:))

Hakkaten ha adamlar evlenince kendi memleketlerine bir nüfüs daha kattıklarını sanıyorlar ama zorjeyyar Dadaş kızıyız biz:teytey::nazar:

Ayyyyy "nüfus" demek istemiştim:eek: Türkçe özürlüler gibi oldu hiç sevmediğim şey kusura bakmayın acele edince tatlicadiarzu

Hakkaten ha niye koşturuyorsam sanki arkamdan atlı geliyor:Roflol::Roflol::Roflol:

merhaba benim babamda İspirli ama çok küçükken gelmiş istanbula annem istanbullu eşimse göçmen anlayacağınız her yerde hemşeri bulmam kolay oluyor
sevgiler

canım kardeşim Erzurum Horasanda asker...inş. hayırlısıyla tezkeresini alır ve döner..onu çok özledik..

ya bende erzurum-ispirliyim ama istanbulda yaşıyorum, tanıştığımıza memnun oldum. ben bu konu başlığını göremedim. Ondanmı kilitlediler beni ufff :kızgın:neyse farketmez burada güzel.sırnaşık şeysırnaşık şey

:1hug:mehaba arkadaşlar bende erzurumluyum en son 2000 yılında gitmiştim çok değişmiş diyorlar doğrusu merak ediyorum kimbilir belki bir gün orada karşılaşırız:içelim:

X