Erzurum///25

iyiyim cnm sen nasılsın şimdi kalktım kahvaltı yapıyordum görünce selmam verim dedim hayatım

a.s.merhaba canım teşekkür ederim bende iyiyim nasıl erzurum sookmu burası güzel hatta bugün çok güzeldi ii olmana sevindim oltudan sevgilerle birde isim olarak tanışalımmı benim adım özlem.

iyiz sen nasılsın kaydirigubbakcemile5

:1hug:teşekkür ederim iyiyim ne olsun burada havalar bahar havası ya oralar nasıl hala sookmu üşüyenler buraya gele bilirler misafir agırlarım baya güzel bir hava var kaydirigubbakcemile3:1rolleyes:

:1hug:teşekkür ederim iyiyim ne olsun burada havalar bahar havası ya oralar nasıl hala sookmu üşüyenler buraya gele bilirler misafir agırlarım baya güzel bir hava var kaydirigubbakcemile3:1rolleyes:

buradada biraz ısındı havalar
gündüz güneş açıyor iyi gibi hihoyyyt

Ben geldim bacılar
Bir aylık mapusluktan sonra ilk hemşerilerime yazam dedimŞeniz

Hoşşşik arzu daha düşmemiş bugün bakıyom da
Kıçını kaldıramamıştır daha:roflol::roflol::roflol:

Karı senin gibilere derler. Kibarlığı konuşmayı öğrenemedin gitti:mymeka:. Nefertari hariç herkese günaydın. Ardahan'lıyım bende:lepi:. Bi selam vereyim didimyerimseniben.

Düdük bura Erzurumluların topiği senin ne işin var:icecream::icecream::icecream:

merhaba erzurumlular ve benimgibi misafirlere birde bu yukarıdaki yazıkarı anlamadım ya?

ya kusura bakmayın da ne kelimeleri nede anlamını anlayamadım nece konuşuyorsunnuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…