seylül hanım burda gözüküyosun huuuu
amin amin ,aynen benimki de öyle ,malesef,doktor minadeks diye bi vitamin şurubu verdi,iştah da açıyomuş,bi ara biraz düzeldi,ama yine aynı..mahvediyo beni...sabahtanakşama kadar ona yemek pişiriyorum çeşit çeşit,belki bunu yer diye ...of oooffff!!!:teselli:
benimkilerde iyi tv izliyorlar abla kardeş :1shok:şaşırdım valla çıt yok oturup yumurcağı izliyorlar yoksa hayatta rahat bırakmazlar :1no2:bilgeciğim yemek konusunda çocukları biraz rahat bırakmak gerekiyor üstüne çok düşme o zaman hiç yemiyorlar benim kızımda iştahsızdı halende öyle çok üzülürdüm zorlardım ama ikinci olunca anladımki yapı meselesi mert çok iştahlı maşallah hasta bile olsa yer yani kilosu falan normalse hiç takma cokacimcoooköylede böylede bir şekilde büyüyorlar hatta ben bazen kızıma baktığımda diyorumki ilerde çok güzel bir genç kız olacak 8 yaşında ama boyu çok uzun olacak manken gibiönemli olan sağlıklı olmaları kendine iyi bak a.s.
:a015:sora görüşürüz kızlar çocuklara iyi bakın iyi akşamlara.s.
belki bir rahatsızlığı vardır kızının bademcikleri şişmiş olabilir huysuzlanıpta yemek yemiyorsa :ecrin_bebek:çoçoklar hasta olunca genelde yemek yemiyor
walla yok ondan değil,ilk 7 ay çok iyiydi,sonra değişti,hala o gidiş gidiyor,napalım çocuk benim,böyle büyütcem artık...
ay daha minikmiş bende 3 falan diye tahmin ediyordum benim oğlumda 2 yaşında doğum tarihi ne benimkinin 04 10 2006
klava: canım sen dışardan gelen yobazlar olmasa diyorsunda birde kendi yobazlarınıza bakın siz yani burada biz misafir severiz yabancı demeyizi bi kbırakın şu yazınıza baknız nedemek dışardan gelen yobazlar valla ben buraların halkı hadar yobaz hiç biryerde görmedim malesef bence erzurumlular kendi memleketini ve başka şehirleri kirletiyorlar şunu anladım erzurumlular dışardan geleni yabancıyı sevmiyorlar ben böyle yer görmedim :1no2:
alemci cnm ya boşver bu insanlar soğuktan katılaşmış beyinleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?