Erzurum///25

seylül hanım burda gözüküyosun huuuu

ya benimki 9 yaşında tabak kaşık elimde düşünebiliyomusunuz oyaştaki çocuğa yemekmi yedirilir bizde vitamin kullanıyoz ama bifaydası yok gibi yaniii:1no2:

ya öyle ama benimki yemediği için sesi susmuyor,sürekli peşimde,eğer yememişse gece uyumuyor,yani bana zararı olmasa hadi neyse dicem ...ama malesef.....:1no2:

:a015:sora görüşürüz kızlar çocuklara iyi bakın iyi akşamlara.s.

belki bir rahatsızlığı vardır kızının bademcikleri şişmiş olabilir huysuzlanıpta yemek yemiyorsa :ecrin_bebek:çoçoklar hasta olunca genelde yemek yemiyor

belki bir rahatsızlığı vardır kızının bademcikleri şişmiş olabilir huysuzlanıpta yemek yemiyorsa :ecrin_bebek:çoçoklar hasta olunca genelde yemek yemiyor

walla yok ondan değil,ilk 7 ay çok iyiydi,sonra değişti,hala o gidiş gidiyor,napalım çocuk benim,böyle büyütcem artık...

ay daha minikmiş bende 3 falan diye tahmin ediyordum benim oğlumda 2 yaşında doğum tarihi ne benimkinin 04 10 2006

alemci cnm ya boşver bu insanlar soğuktan katılaşmış beyinleri

bende askeri hastanede doğum yaptım sezeryanla oldu oğlum asyayla arasında sekiz dokuz ay varmış ya bizim mahalledemiydin o zamanda doğum yaptığında

evet daha yeni taşınmıştım,benim de sezeryan oldu...seninle aynı zamanlara denk gelen bi komşum var,o da askeri hastane de yaptı..belediye evlerin de benim komşumdu,adı banu,belki tanırsın diye yazdım,eşi uzman çavuş...

yo hayır,tam tersi....kiloku ve esmer..kesin görmüşlüğün vardır yani...

yani evet...neyse canım ben çıkıyorum,senin çocuklar duruyor heralde...benimki yanımda ''anne anne'' diye bağırıyor...yarın yine görüşürüz inş...

keşke o zaman tanışsaydık komşuluk yapardık birbirimize çokta yakınmışız aslında karşılıklı oturmuşuz şimdi oturduğun evin önündeki parka çok gelmişizdir oğlum her geçende ağlıyordu park park diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…