Erzurum///25

bizim yöresel yemeklerimizde çok güzel mesela ayran çorbamız,kadayıf dolmamız,ketemiz hepsi çok güzel.

mantıyı unutmuşun kız bende onu yazayım bence herşey çok güzel:sm_cool: selam kızlar sıksık kaybolsamda buralardayım aslında herkese kocaman öpücükler hadi hızlannın gün geçtikçe çoğalıyoruz:teytey::teytey::teytey: bak bulogodan sora ERZURUM BARLARINIDA UNUTMAYALIM insanın içini çoşturup millli duygularını ortaya çıkarıyor nedersiniz öyşle değilmi

aranan kayıp bulundu sonunda bersel hanım 3 gündür yoktunuzda artık kayıp ilanı verecektim nerde bu kadın diye valla meraktan çatladım :1shok::1shok:süprizzzzz

kız çatlama burdayım :lepi: çok geziyom yaa busıralar soğuk çarpmış diyom millete ben evde durmuyom aha kalkcam geciktim ama buraya oturmadanda gidemiyom akşama işallah buradayım

arkadaşlar ne kadar güzel şeyler yazmışsınız hadi devam edelim yazmayakaydirigubbakcemile..........kaydirigubbakcemile

[COLOR="Red"]ya bugün dışarı çıktık sıcak diye,üşüdüm walla...ne zaman gitcek bu kar???
offfffffff!!!!!![/COLOR]

[COLOR="Red"]ya bugün dışarı çıktık sıcak diye,üşüdüm walla...ne zaman gitcek bu kar???
offfffffff!!!!!![/COLOR]

ooo bilgecim daha yolun başındayız haziranı görmeden kar gitmez buralardan nediyon sen delikafaduldendelikafaduldenyeni geldik bizde dışardan hava yumuşamış inceden kar yağıyodu bayılırım kar altında yürümeye:dance: daha var yaniii karın gitmesine
:1hug:

arkadaslar bende erzurumluyum (dadas) aıle buyuklerım ordalar bu yaz ordaydımm a.s.

:teytey: bekliyoz arkadaşım gecikme erken gelsende karda görsen gerçi şimdi oralardada kar var ama burdaki bibaşka güzel derler yaa:içelim::içelim::içelim:

klava: canım sen dışardan gelen yobazlar olmasa diyorsunda birde kendi yobazlarınıza bakın siz yani burada biz misafir severiz yabancı demeyizi bi kbırakın şu yazınıza baknız nedemek dışardan gelen yobazlar valla ben buraların halkı hadar yobaz hiç biryerde görmedim malesef bence erzurumlular kendi memleketini ve başka şehirleri kirletiyorlar şunu anladım erzurumlular dışardan geleni yabancıyı sevmiyorlar ben böyle yer görmedim :1no2:

biliyorum ama artık 4 yıldır nerdeyse bütün mevsim kar görmekten sıkıldım yaaa...zaten 10 gün sonra istanbul a annemlerin yanına tatile gitcem,orda biraz şarj olurum,bir ay kalcam inş:dance:...ama gelince kötü oluyor,ordan sımsıcak bi havayla biniyosun bi iniyosun ki,buz gibi bi hava ,her yer kar ve ERZURUM KARŞINIZDA...napalım...:1no2:

bilgecim uzun zamandır karşılaşamıyoruz canım umarım iysindir kaydirigubbakcemile3dün benim dayım istanbuldan buraya geldi orası daha soğukmuş öyle diyor çok keskin bir soğuk varmış:enbuyukkk: orada inşallah sen gidinceye kadar havalar ısınır asyayla bol bol gezersiniz

arkadaşım sana katılmıyorum özelden mesaj attım dönmedin bana benim ailem 7 göbekten erzurum ama merkezden değil yani ben şimdi hangi şehirliyim söylermisin lütfen

Son düzenleme:

evet canım ya dün telefonda babamla konuştum,burası da soğuk diyor,dua ediyorum gidince sıcak olsun diye...hem bura soğuk hem ora,depresyona girerim wallakafamçokkarıştıneyse yaaa...senin çocuklar napıyor??benimki bu sıralar yine iştahsız,bi düzeltiyorum bi daha bozuluyor yaaa,kafayı yiycem en sonunda..Çok üzgünüm çoook

iştahsız çocuk duyunca bende katılmak istedim konuşmanıza benimde birr oğlum var bukadarda olmaz dedirtiyor sabah iki lokma bişey yedirisen neala ne okulda ne evde beslenme çantası ağzı açılmadan eve geliyor hiiç verme hiç yemek aklına gelmez :uhm: napıcağımı şaşırıyorum doğrusu allah yardım etsin diycem:Saruboceq:

amin amin ,aynen benimki de öyle ,malesef,doktor minadeks diye bi vitamin şurubu verdi,iştah da açıyomuş,bi ara biraz düzeldi,ama yine aynı..mahvediyo beni...sabahtanakşama kadar ona yemek pişiriyorum çeşit çeşit,belki bunu yer diye ...of oooffff!!!:teselli:

benimkilerde iyi tv izliyorlar abla kardeş :1shok:şaşırdım valla çıt yok oturup yumurcağı izliyorlar yoksa hayatta rahat bırakmazlar :1no2:bilgeciğim yemek konusunda çocukları biraz rahat bırakmak gerekiyor üstüne çok düşme o zaman hiç yemiyorlar benim kızımda iştahsızdı halende öyle çok üzülürdüm zorlardım ama ikinci olunca anladımki yapı meselesi mert çok iştahlı maşallah hasta bile olsa yer yani kilosu falan normalse hiç takma cokacimcoooköylede böylede bir şekilde büyüyorlar hatta ben bazen kızıma baktığımda diyorumki ilerde çok güzel bir genç kız olacak 8 yaşında ama boyu çok uzun olacak manken gibi önemli olan sağlıklı olmaları kendine iyi bak a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…