• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ersal Kaya'ya burun yaptiranlar? (Adana)

Merhabalar. 1 sene önce Ersal Kaya'ya ameliyat olanlardanım. Yardımcı olacağım bir durum olursa vaktim oldukça sorularınıza yanıt verebilirim. Msj da atabilirsiniz.
Merhabaa canim ben de uc gun sonra ameliyat olacagim Ersal beye,memnun musun ersal bey ilgili davrandi mi,burnun istedigin gibi oldu mu yardimci olursan cok sevinirim,simdiden tesekkurler

E="GulsumKrhn, post: 47225658, member: 769935"]Merhabaa canim ben de uc gun sonra ameliyat olacagim Ersal beye,memnun musun ersal bey ilgili davrandi mi,burnun istedigin gibi oldu mu yardimci olursan cok sevinirim,simdiden tesekkurler[/QUOTE]
Ersal beye ne kadara olacaksın canım ben görüştüm bana soğuk davrandı 5 milyar söyledi ben direk eledim

Merhabalar. 1 sene önce Ersal Kaya'ya ameliyat olanlardanım. Yardımcı olacağım bir durum olursa vaktim oldukça sorularınıza yanıt verebilirim. Msj da atabilirsiniz.
Merhabaa canim ben de uc gun sonra ameliyat olacagim Ersal beye,cok olumsuz yo
E="GulsumKrhn, post: 47225658, member: 769935"]Merhabaa canim ben de uc gun sonra ameliyat olacagim Ersal beye,memnun musun ersal bey ilgili davrandi mi,burnun istedigin gibi oldu mu yardimci olursan cok sevinirim,simdiden tesekkurler
Ersal beye ne kadara olacaksın canım ben görüştüm bana soğuk davrandı 5 milyar söyledi ben direk eledim[/QUOTE]

Merhabaa canim ben de uc gun sonra ameliyat olacagim Ersal beye,cok olumsuz yo

Ersal beye ne kadara olacaksın canım ben görüştüm bana soğuk davrandı 5 milyar söyledi ben direk eledim
[/QUOTE]
Canm ben de bes bine olucam basta soguk davrandi evet ama tecrubesine guveniyorum sonrasinda gayet sicakti bakalim neler olacak cok heyecanliyim..

Merhabaa canim ben de uc gun sonra ameliyat olacagim Ersal beye,memnun musun ersal bey ilgili davrandi mi,burnun istedigin gibi oldu mu yardimci olursan cok sevinirim,simdiden tesekkurler
Kusura bakmayın yeni gördüm iletinizi. Umarım ameliyatınız iyi geçmiştir geçmiş olsun. Ersal bey tecrübeli bir doktor ya yapısı itibariyle soğuk gibi ama bu başarısız anlamına gelmiyor. Ben memnunum burnumdan şimdilik

Merhabalar, eski paylaşımlara bakarsanız bende sizler gibi buradan Ersal bey Hakkı'nda bilgi almaya çalışanlardan biriydim.. Şimdi forumda gezinirken yorumları gördüm ve rinoplasti deneyimimi sizlerle paylaşmazsam rahat edemeyeceğimi düşündüm.. Öncelikle Ersal beyden bahsetmek istiyorum, daha ameliyat yaptırmaya emin olamamışken tanıştık kendisiyle, çok beyefendi ve nazik birisi kendisi.. Bana çok yardımcı oldu burnumun şekliyle alakalı.. Beni tanıyan herkes farkı farketsin ama tanımayan insanlar aaa burnu estetik demesin istedim. Bence tam olarak istediğim bir ameliyat oldu. Herşey anlattığı gibiydi. Herkese gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki işinin ehlidir kendisi.. Çok ilgili davrandı, hatta Antalya'ya dönüş yapmam gerekiyordu işim gereği ufak tefek şişlikler için bile bir çok kez aradım bir kere bile umursamazlık yapmadi.. Burdan kendisi de görüyorsa ona çok teşekkür ediyorum .. Ellerine sağlık..

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    47,7 KB · Görüntüleme: 804
  • image.jpeg
    image.jpeg
    36,1 KB · Görüntüleme: 664
Burnunuzun ucu hariç çok güzel. Yandan fotoğrafta ekleseydiniz keşke. Doğal olmuş. İstediğiniz gibi olmuş bencede. Geçmiş olsun,

Merhabalar, eski paylaşımlara bakarsanız bende sizler gibi buradan Ersal bey Hakkı'nda bilgi almaya çalışanlardan biriydim.. Şimdi forumda gezinirken yorumları gördüm ve rinoplasti deneyimimi sizlerle paylaşmazsam rahat edemeyeceğimi düşündüm.. Öncelikle Ersal beyden bahsetmek istiyorum, daha ameliyat yaptırmaya emin olamamışken tanıştık kendisiyle, çok beyefendi ve nazik birisi kendisi.. Bana çok yardımcı oldu burnumun şekliyle alakalı.. Beni tanıyan herkes farkı farketsin ama tanımayan insanlar aaa burnu estetik demesin istedim. Bence tam olarak istediğim bir ameliyat oldu. Herşey anlattığı gibiydi. Herkese gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki işinin ehlidir kendisi.. Çok ilgili davrandı, hatta Antalya'ya dönüş yapmam gerekiyordu işim gereği ufak tefek şişlikler için bile bir çok kez aradım bir kere bile umursamazlık yapmadi.. Burdan kendisi de görüyorsa ona çok teşekkür ediyorum .. Ellerine sağlık..
Co
Bu Arada bu da eski hali ( utanarak paylaşıyorum )

Bnc çok hoş olmuş burnunuz şişlikler inince eminim çok daha gzl göruncektir:) ne kadara ameliyat oldunuz acaba ?

Merhabe:) onuncu ayda ersal bey'de burun ameliyatı olacam.. Ve burdaki yorumlardan sonra biraz korktum son zamanlarda ameliyat olupta memnun kalan kimae yokmu? Dört bes ay gectikten sonra burun cökmesi beya burun düsmesi nedeni ney? Yardımcı olursaniz sevinirim.

Merhabe:) onuncu ayda ersal bey'de burun ameliyatı olacam.. Ve burdaki yorumlardan sonra biraz korktum son zamanlarda ameliyat olupta memnun kalan kimae yokmu? Dört bes ay gectikten sonra burun cökmesi beya burun düsmesi nedeni ney? Yardımcı olursaniz sevinirim.
Merhaba canım ben Ocak ayında oldum Ersal beye ve çok çok memnunum iyiki olmuşum diyorum ve unutma çevrenin lafına bakma doktor bey işinin ehli şimdiden hayırlı olsun diyorum sana Rabbim utandırmasın

Merhabalar.Belli ki bircok kisinin kafasinda ersal kaya ile ilgili soru isaretleri var hakli olarak.Ben yaptirip hic ama hic memnun kalmamis biri olarak sunu soyleyebilirim ki ERSAL KAYA HAYAL KIRIKLIGIDIR.bu kadar net.yaptirip sa memnun olan varsa o burun o yuze tesadufen gitmistir.Okuyorsa buradan soyluyorum.HAKKIMI HELAL ETMIYORUM..ve tekrardan soruyorum.Adana mersin bolgesinde bildiginiz iyi bir revizyon doktoru var mi.bizzat yaptigi revizyonlari gorup begendiginiz bir doktor.yardimci olursaniz seviniri..su an mersinde yasiyorum ama dr. adanada da olabilir farketmez..bu arada cok iyi arastrmadan lutfen karar vermeyin.en az 3 dr.gidin.ben direkt ersal beye gittim.sirf bu sitedeki olumlu yorumlara bakarak.bin pismanim.fotograflarim var bakabilirsiniz..karar verdgnz dr hakkinda olumlu kadar olumsuz yorum varsa uzak durun derim.her aynaya baktgmda mutsuz oluyorum.eskiburnumu ozluyorum.benim hatam ilk buldgm dr dusunmeden karar verdm..siz iyi dusunun.sonrasinda keske dememek icin...

Merhabalar.Belli ki bircok kisinin kafasinda ersal kaya ile ilgili soru isaretleri var hakli olarak.Ben yaptirip hic ama hic memnun kalmamis biri olarak sunu soyleyebilirim ki ERSAL KAYA HAYAL KIRIKLIGIDIR.bu kadar net.yaptirip sa memnun olan varsa o burun o yuze tesadufen gitmistir.Okuyorsa buradan soyluyorum.HAKKIMI HELAL ETMIYORUM..ve tekrardan soruyorum.Adana mersin bolgesinde bildiginiz iyi bir revizyon doktoru var mi.bizzat yaptigi revizyonlari gorup begendiginiz bir doktor.yardimci olursaniz seviniri..su an mersinde yasiyorum ama dr. adanada da olabilir farketmez..bu arada cok iyi arastrmadan lutfen karar vermeyin.en az 3 dr.gidin.ben direkt ersal beye gittim.sirf bu sitedeki olumlu yorumlara bakarak.bin pismanim.fotograflarim var bakabilirsiniz..karar verdgnz dr hakkinda olumlu kadar olumsuz yorum varsa uzak durun derim.her aynaya baktgmda mutsuz oluyorum.eskiburnumu ozluyorum.benim hatam ilk buldgm dr dusunmeden karar verdm..siz iyi dusunun.sonrasinda keske dememek icin...

Merhaba canim, niye memnun degilsin burun cökmesi veya düsmesimi oldu yoksa?

Merhaba canim, niye memnun degilsin burun cökmesi veya düsmesimi oldu yoksa?

Merhaba.Gecmis sayfalarda hikayem ve fotograflarim var.Ben hic memnun degilim.Dun 3.ay fotografimi gordum bilgisayarda.Aman allahim.Boyle berbat bir burun ucu olamaz.Ama o zaman umudum vardi Daha 3 aylik sisliktendir diyordum.Su an o kadar tecrubeliyim ki bir burnun iyi olup olmayacagini alcinin ciktigi andan itibaren anlarim.Ayrica yazdm mi bilmiyorum ameliyat oldgmu bilmeyen kuaforum gecenlerde senin burnun yandan cok uzun gorunuyor bence yaptrmalisin dedi!Gulsem mi aglasam mi sizce ne yapmaliyim?

Ersal Beye ameliyat olali bir hafta oldu, ve hersey yolunda şimdilik. Ama burnumun icinde sanki sarı renginde lastikler yapışık, önce pislik sandim ama temizlenmiyorda.... sence normal mi? bir bilginiz varsa yorumlarinizi bekliyorum lütfen.

Merhaba bende adanada Zeynel abidin erkana burun ameliyatı olucam bu hafta içinde olabilirim ama çok korkuyorum ayrıca doktor hakında bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun cokmu riskli veya zor bir ameliyat?

Ersal Kaya en büyük pişmanlığım. Ah oraya gitmez olaydım. Evet çık iyi sakin ve iyimser görünüp burnumu rezil eden doktordur kendisi. Burun için ersal kayayı düşünenler sakın derim sakın!!!! Pişman olursunuz!!!!

merhabalar arkadaşlar. ben 7 aralık 2016 da Ersal KAYA ya ameliyat oldum. kaç yıldır bu ameliyat için araştırma yaptım. sürekli yorumları takip ettim. inanın şu an çok pişmanım bu kadar beklediğim için. Ersal bey işinde ciddi anlamda çok iyi. alçının açılalı henüz 4 gün olmasına rağmen sonuçtan çok memnunum. şu an şişlikler mevcut. buna rağmen gören herkes çok doğal olmuş hiç ameliyat olmamış gibisin diyor. ağrı sızı anlamında korkunuz olmasın. ben çok korkuyordum canım acıyacak diye ama korktuğum gibi olmadı. Ersal bey çok ilgili güler yüzlü güven veren birisi. araştırma yapan kişiler için kesinlikle güveneceğiniz tek adres.

Back
X