- Konu Sahibi Papatya129
ersal kayanın mayene ücreti ne kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben cok korkuyorum bende ameliyat olucam ama doktora karar veremedimMuayene ücretsiz
foto gözükmüyor3. Gün
Çok teşekkür ederim burdan okuduğum kötü yorumlar aklımı o kadar karıştırmistiki bide az once cok cok kotu bir ruya gordum ersal bey burnumu cok kotu yapmisti ruyamda cok agladim allah gercegini yasatmasin acaba bu bana mesajmiydi bende anlamadimama sizin yorumunuzla sectim ya Ersan kayaya olucam büyük ihtimalleArkadaslar tesadufen burayı okudum ve az once kayıt oldum şimdi de yazıyorum. Ersal hocamı arıcaktım 6 sene önce burnumdan ameliyat oldım ve hala çok memnunum bide boyle onun samımı yaklaşımı bayramlarda özel günlerde aramama sebep oluyor.tam bugun numarasını bulmak için internete girdim burasıyla karşılaştım. Başta dıyeyım insanlar bu forumlara genellkle memnun olduklarında diil mutsuz olduklarında yazar. Bende çok memnunum ama hiç yazmamıştım. Nese gelelım benim ameliyeta.arastırdım ve gittim samimeyetinde inandım bide doktorunuza ona inandıgınızı inandıracaksınız pirpirikli olmıcaksınız.Zar zor 3 ay para biriktirdim çalştım borc aldım ailem bayram tatiline gidince bende yaptırdım/) iyiki yaptırdım o kadar doğal oldu ki ailem anlamadı bile yada anladılarsa güzel oldugu için seslerini çıkartmadılar.bi arkadasım hani para biriktiriyordun estetik yaptıracaktın yazın noldu dedı,ama yaptırmamişin dedi ama zaten güzel yüzüne uygun burnun küçültme dedi. O kadar mutlu oldum ki anlaşılmamasına:) en güzel estetık doğal durandır. Yuzum geniş diye küçük yapmadı ama orantılı doğal. Kaç tanıdığım varsa ona yaptırdı onlarda memnun. Rahat olun güvenın ama unutmayın memnun olan mutlu olan buraya yazmıyor ,bide tabi karalama politıkaları var iyi olanlari ki diğerlerine kapı acılsın. Bunları duyuyoruz. Nese ben doktorumdan memnunum keşke adanada olsam dığer işlemler için de ona gidebilsem ama adanaya gidince memleketten ona kayısı ve ceviz getirmeyi unutmıcam:) sevgiler kolay gelsinn