Kızlar bulaşıkmatik hala cam fincanlarımda leke bırakıyor.Ama şuna eminim artık camın kalitesi etkiliyor.Bilinen bir cam markası p....e den kaselerim var.Bunlar da leke yok.
günaydın arkadaşlar
ben de lekelenme olmuyor, bulaşık parlatıcısını da kullanıyorum ersağ'ın o sebepten olabilir. camın kalitesi etkili de olabilir olmayabilir, ama bence kalınlığı etkili oluyor
çünkü benim de kalın borcam gibi saklama kaplarım buğulanmış gibi çıkıyor makineden, paşabahçe onlar da
ersağın bulaşık parlatıcısını da şu aşamada tavsiye etmiyorum, çünkü içinde aktif maddeler var ve parlatıcıdan sonra bulaşıklarda bir durulanma işlemi olmuyormuş. ben zararlı olabileceğinden korkuyorum, sirke daha masum gibi. bu bilgilere dair bir eğitim almadığımız sürece de muallakta kalacak. daha demin nette bakıyorum, kimisi sirkenin de zararlı olabileceğini yazmış, kimisi belki o işlem sırasında kimyasal parlatıcılar da zararını kaybetmiştir yazmış vs vs...
bu sabah ütü suyunu yine kullandım. bir arkadaşın dediği gibi bence ütü suyu damla gibi kokmuyor. damla kül gibi kokuyor (hep bunu anımsıyorum kullandığımda:44:) ütü suyu rahatsız etmiyor. bir de etkisi şu ki bence: normal ütüyle üzerinden beş altı kere gideceğiniz kırışıklığı ütü spreyiyle iki defa üzerinden geçerek açıyorsunuz. yani zamandan ve emekten kazandırıyor gibi:44:
bu arada günayder UI olmuş, bunun ne demek olduğunu hiçbir zaman tam öğrenemedim :44: geçmiş olsun ne diyeyim...
benim kazenin yazdıklarından anladığım ürünlerle ilgili olumlu olumsuz yorumlar yapabiliriz; ama ersağ bulaşık sıvısının şu şu özellikleri vardır, bu bu şeylerde kullanılır, şuna da iyi gelir gibi tanıtımın yapıldığı ve yorumun katılmadığı mesajların yazılmaması. sponsor numarası yazımında da ben her türlü karara tabiyim