- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
cnm ben 2 yıl kullandım nerdeyse bütün ürünlerini çamaşır deterjanı kullanıldıgında yumuşatıcı kullanmıyoruz malum kimyasal ama bir müddet sonra çamaşırlar kötü kokmaya başladı bende bıraktım ama şunu söyleyim ablamın eşinin sırtında egzama vardı çamaşır deterjanını kullanmaya başladıktan sonra geçti sonra onlarda bıraktı deterjanı şimdi sırtındaki yaralar tekrarlamış
ben sabunlarından çok memnunum el köpügü çok güzel ellerin temizledigini hissediyorsun resmen şuanda tek vazgeçmedigim el sabunu onun haricindekileri bıraktım gibi bişey
aslında en çok kullanmak istedigim üründe bulaşık matik ama oda malum bardaklar renk degiştirdi normal deterjanlarda resmen kokuyor deterjan tabak çanak aslında bulaşıkmatigi düzeltseler çok iyi olucak
Kızlar ben kozmetik urunleriyle ilgili birseyler paylaşmak istiyorum.
Tuy azaltici losyondan cok memnunum.urun tamamen amacına yönelik üretilmiş.bana bile etki ettiyse super diyorum.
Masaj kremi de başucu agrikesicim oldu artık.bu kremin yaptıklarına bakarsak aynı fiyatta ve boyutta piyasada emsali yok zaten.
Akne losyonu ciltteki sivilce,akne ne varsa yok ediyor ama ben baska özelliklerini de test ettim kızlar.oncelikle hemoroide cok iyi geliyor.cilt yenilemeye birebir özellikte bir krem.
Gecen gun talihsiz bir sekilde kizimin boynu yandı anında bulasik sıvısı sürdüm.o denli bir yanığın acisini 5 dk icinde geçirdi. Su toplamasına izin vermedi. Oyuklar vardi zor bakıyordum.2 gunboyunca sadece bulasik sıvısı sürdüm.sonra da akne losyonu sürdüm her gun.cok sukur cok guzel iyileşti. Deri yenilendi ve bu süreç boyunca kiziminhic canı yanmadı.kremin icerigindeki dulavrat otu
Ve sinirli ot 'un etkisiyle bu sonucları aldım.herhangi bir yanetkisi olmayan bitkisel bir kremle kizimin yanığını tedavi ettigim icin cok mutluyum.
Kısacası kozmetik ürünlerinden de ben cok cok memnunum.
cnm ben 2 yıl kullandım nerdeyse bütün ürünlerini çamaşır deterjanı kullanıldıgında yumuşatıcı kullanmıyoruz malum kimyasal ama bir müddet sonra çamaşırlar kötü kokmaya başladı bende bıraktım ama şunu söyleyim ablamın eşinin sırtında egzama vardı çamaşır deterjanını kullanmaya başladıktan sonra geçti sonra onlarda bıraktı deterjanı şimdi sırtındaki yaralar tekrarlamış
ben sabunlarından çok memnunum el köpügü çok güzel ellerin temizledigini hissediyorsun resmen şuanda tek vazgeçmedigim el sabunu onun haricindekileri bıraktım gibi bişey
aslında en çok kullanmak istedigim üründe bulaşık matik ama oda malum bardaklar renk degiştirdi normal deterjanlarda resmen kokuyor deterjan tabak çanak aslında bulaşıkmatigi düzeltseler çok iyi olucak
peki bunların yerine ne kullanmaya başladınız:26:
günayder, ben zaten ersağdan sonra akneyi uyguluyorum eşime. karbonatı öğrenmiştim ama o da geçici çözüm. kalıcı çözüm zaten hayatta çok az
peki normal deterjanlara mı döndün yoksa başka bitkisel içerikli birşeyler mi kullanıyorsun..
renkli çamaşır tozuyla yıkanan çamaşırların bekletildiğinde kötü koku oluştuğunu söylemişlerdi ama ben öyle bir kötü koku hissetmiyorum. acaba benim burnum mu koku almıyor demiştim. senin söylediğin de öyle birşey mi acaba..
ben 4 aydır kullanıyorum da onun için sormuştum ne kadar zamandır kullandığını..
egzamanın baş düşmanı denilebilir deterjanlar için... o nedenle tekrarlamış olmasına şaşırmadım açıkçası.
BEnim çamaşırlarım hic kötü kokmadilar sadece makinede unuttuğumda cok fena kokmuştu ama. Her durumda uzun süre unutulan camasirlar kokar.
Bulasik makinemde hic kötü kokmuyor ama eskiden kimyasal deterjan kullanırken kötü kokuyordu.makine icin satılan kokulardan bile kullanmıştım ahh ahh sormayın o gunleri...
ben normal kimyasallara döndüm malesef
çamaşır deterjanı başta banada güzel geliyordu sonra dolaptan ne alsam kokmaya başladı en çokta eşim isyan etti yeter artık bitkisel diye..aslında havlularda biraz sert oluyordu yumuşatıcı yapsalar iyi olur hem kokmaz hemde yumuşak olur
oda spreyi yoksa bile karbonat tek başına da baya iyi geliyor.. ince çoraplarla giydiğim ayakkabılar hep başımın belasıdır. karbonatı öğrendiğimden beri aklıma geldikçe uyguluyorum..
bebiciiğim,ne oldu sana? Nazar mı değdi? Ben de iki gündür malum sebeplerdenİşte geldim ......... :)
merhaba arkadaşlar. geçmişi okumuştum ama şu an aklıma teker teker yazacak kadar bir şey gelmiyor. sadece şu çıkarımı çıkardığımı hatırlıyorum: ersağdan kozmetik ürünü almamak lazım. temizlikte eyvallah. cüzi miktarda olsa da koymasınlar dimetikon, koyacaklarsa yapmasınlar. artı temizlik ürünlerinde uzmanlaşsalar, bu kimyasal maddelerin yüzde kaç konulduğunu ilan etseler çok daha iyi olur. ama tabi marketteki bol parabenli kremlere nazaran ersağ kremlerini kullanmak iyi bir seçenek
benzer kayınvalidelere sahibiz desene
çamaşır suyunun dibine vuracak, çamaşır makinesine deterjan, çamaşır suyu, leke çıkarıcı atacak, keza bulaşık makinesine çamaşır suyu ekleyecek, koca tableti koyacak..... ahh ahh..
en son gittiğimde tuvalete girdim, çamaşır suyuyla temizlemiş tabi.. çıkana kadar akla karayı seçtim, boğuluyordum içerde neredeyse.. sonunda tehdit ettim.. sen torun istiyorsun ama ben hamile kalayım, sen çamaşır suyu kullandığın sürece gelmiycem senin evine dedim... pek ciddiye almadı, güldü geçti... ama ben ciddiydimm..
Kızlar ben kozmetik urunleriyle ilgili birseyler paylaşmak istiyorum.
Tuy azaltici losyondan cok memnunum.urun tamamen amacına yönelik üretilmiş.bana bile etki ettiyse super diyorum.
Masaj kremi de başucu agrikesicim oldu artık.bu kremin yaptıklarına bakarsak aynı fiyatta ve boyutta piyasada emsali yok zaten.
Akne losyonu ciltteki sivilce,akne ne varsa yok ediyor ama ben baska özelliklerini de test ettim kızlar.oncelikle hemoroide cok iyi geliyor.cilt yenilemeye birebir özellikte bir krem.
Gecen gun talihsiz bir sekilde kizimin boynu yandı anında bulasik sıvısı sürdüm.o denli bir yanığın acisini 5 dk icinde geçirdi. Su toplamasına izin vermedi. Oyuklar vardi zor bakıyordum.2 gunboyunca sadece bulasik sıvısı sürdüm.sonra da akne losyonu sürdüm her gun.cok sukur cok guzel iyileşti. Deri yenilendi ve bu süreç boyunca kiziminhic canı yanmadı.kremin icerigindeki dulavrat otu
Ve sinirli ot 'un etkisiyle bu sonucları aldım.herhangi bir yanetkisi olmayan bitkisel bir kremle kizimin yanığını tedavi ettigim icin cok mutluyum.
Kısacası kozmetik ürünlerinden de ben cok cok memnunum.
Gecen gun cok bilindik bir markanın beyaz kalıp banyo sabunlarinin icerigini okudum
kızlar içine domestos koyduğum bi sprey şişem vardı. içine banyo wc temizleyici koysam? nasıl koysam? yada başka sprey şişesi mi alsam?
bence içini önce bol suyla çalkalayıp, sonra da banyo wcyle yıkadıktan sonra koyabilirsiniz. cam diye anladığım bu arada, cam değilse denemeyin bence :) şişe tuhaf şekiller almasın
Ben ersağın kızmetiklerinş yeni kullanmaya başladım ama çok çok memnunum. Piyasadaki ürünlere göre çok çok az kimyasal var ve cildi çok güzel yapıyor. Marketten sabun alıp yüzümüzü onunla yıkamaya kalksak onda bile bir ton kimyasal var.
Bende dünden beri ikna etmeye çalışıyorum çamaşır tozları için ama yok ben çamaşır suyu katarım deterjan katarım. Sözde bitkisel başka bi ürün kullanıyordum daha önce onun çamaşır deterjanını almıştım içine market deterjanı çamaşır suyu ve yumuşatıcı gözüne de bi ton yumuşTıcı koyuyordu :) bunu alsa yine aynını yapıcak eminim :))))) ben hala kullanamıyorum ya elimdeki deterjanlar bitsin diye uğraşıyorum onlar da berketlendi mübarek :)
Tüy azaltıcı krem bende alıcam kesin artık. Zaten sarışınım fazla bi sorunum yok belki tamamen bitirir:) elimdeki malum marka bulaşık deterjanı bitsin alacaklarım arasında bulaşık sıvısı var ilk sırada.
Dün kayınvalideme yüz temizleme sütü ve toniğini denettim. Kızım yatarken yanına gitmişti iyi geceler demek için. Nekadar yumuşak olmuş yanakların demiş öpmüş falan :) kayınpeder de sabah uyandıklarında yüzün parlamış güzel olmuş demiş. Çok sevindi :)) hemen istiyo birer tane. Bi de akşam masaj kremini denemişlerdi kayınpeder ayaklarına kayınvalide sırtına biri yaktı biri serinletti dedi. Ağrıya göre etki ediyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?