- 21 Ağustos 2009
- 1.502
- 15
kızlar, tecrübe eden varsa lütfen bana damla, genel temizleyici ve mobilya temizleyici arasındaki farkları anlatabilir mi? damladan 1-2 damla koy genel temizlik elde etmiş olursun diyor. e aynı karışımla mobilyaları da silebilirsin diyor. damla her işimizi görecekse genel temizlik, mobilya temizleyici almayalım mı? Bu arada bir arkadaşım genel temizlikle evini temizledikten sonra evinden çıkan böcekler çıkmamaya başlamış, temizlediği suyu wc ye dökünce wc deki böceklerinden de kurtulmuş
bu harika bir haber.çünkü lojmandayım ve malum yazın böcek çıkacake diye şimdiden kara kara düşünüyorum.önceki evimde de vardı.heryeri sürekli ilaçladığım halde.şuan oturduğum evde de 6 ayda bir ilaçlamayı planlıyorum.martta tekrar ilaçlama zamanım geliyor.dediğiniz haber bir nebze içimi ferahlattı.oda spreyleri için de aynı şeyleri yazıyorlar.şubatta inşallah yeni ürünlerime kavuşup bu sorunu yaşamadan hallederim.Ersağ ile sileceğim diye yeni mop aldım bekliyorum bir aydır yerleri silmiyorum iyi mi Allah'tan kış diye gelen giden yok,çoluk çocukta yokta.Kimse çakmıyor
Evet Ersag urunleri haşere kovucudur.yerleri genel temizlikle silmek yeterli bunun icin .koridorlar banyo wc de banyo wc temizleyiciyle temizleniyor zatensorun yok.
Uçan böcekler ve örümcekler içn ozel oda spreyi tamamdirrrrr.
Temizleyicilerle ilgili daha once birçok kez yazmıştım.bu sefer sadece mobilya temizleyiciden bahsedeyim: 1. Litre suya kendi küçücük kapagiyla 5 kapak ekliyorum.mikrofiber bez ile silip ardından kuruluyorum.eger mobilyalarınız benimki gib koyu renk ise tozdan kurtuluyorsunuz.cok cok cok memnunum onceden silip arkamı donsem yeniden tozlaniyordu.simdi Cook rahatladım.
Hem mobilyaları hem camları hem de aynaları temizlemede kullanılıyor.