Aynen öyle canım, yalnız yönetimden hala müdahale olmamış! Ben de buna şaşkınım...
canım ben de mesaj attım az önce... mutlaka müdahale gelecektir, sen içini ferah tut..
face.i de şikayet ettim ayrıca..
başka topiklerde de oluyor böyleleri...gördükçe şikayet ediyorum... biz kurallara uygun davranmak için bırak numara vermeyi, kelimelerimiz bile seçerek kullanalım, biri gelsin topiğin tüm objektiflik imajını süpürsün götürsün... saygısızca hepimizin yorumlarını kendine sermaye etsin...
tahmin edemeyeceğiniz kadar çok kızdım vallahi...
yanlış anlamayın burası tabii i benim tekelimde değil, haddimi bilirim.. bilmediğim olursa da ikaz edin.. ama ben bu topiği birilerine reklam malzemesi olsun diye açmadım.. ve burada sürekli paylaşımda bulunduğum yeni arkadaşlarım oldu kk da.. biriyle 2 gün denk gelmesem merak eder oldum inanın. sizlerin de böyle düşündüğünüzü hissediyorum.. boreas ın topiği hepimizi çekti, keza krizsavarın yeni topiğinde yavaş yavaş toplanıyoruz, orada da çok bilinçleneceğimiz paylaşımlar olacağına eminim..
ersağ bugün bildiğimiz, işimize yarayan, doğru saydığımız, kullanıp çoğu ürününden memnun olduğumuz bir marka ama bu yarın değişebilir... daha iyisini, daha doğrusunu bulabiliriz.. hepimiz daha güzelde daha doğruda yine buluşabilir, deneyimlerimizi paylaşabiliriz...
mikelazecim senin hata ile alıntı yaptığını biliyorum canım, geçen sefer ben de aynı hatayı yapmıştım, allahtan düzeltme süresi içinde farkedip düzelttim.. oradaki arkadaşımış yanlış hatırlamıyorsam iskefiye idi. sağolsun o da aynı duyarlılıkla mesajını düzeltmişti.
arkadaşlarımm sizden ricam, bu tarz mesajlarda alıntılarımıza dikkat edelim... birilerinin gelip topikte soğuk rüzgarlar estirmesine, canımızı sıkıp bizi üzmesine müsaade etmeyelim..
çok uzun oldu.. hepinizi çok seviyorum. nokta