- 12 Temmuz 2006
- 3.036
- 3.085
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seyren,
öncelikle forumda bu şekilde link paylaşmak ve sponsor numarası paylaşmak yasak olduğundan mesajındaki sponsor numaranı ve linki siler misin?
mikelaze canım sen de alıntıdaki link ve spnsor numarasını silersennn :26:
bu bölümün yöneticisi Madamiks sanırım, ona mesaj atarsan belki çözebilir...
tüy azaltıcı losyonu almayı düşünüyorum.vücudun her bölgesinde kullanılabilir mi? siz nerelerde kullandınız?
arkadaşlar dün az kalsın çamaşır aktif yerine makineye genel temizlik sıvısı döküyordum
AAaaaa gece gece nolmus buraya? Buz gibi serinlemiş!
Bence de yönetime haber verebiliriz taydın, ben verdim sen de ver....
çamaşır tozunu aktifleştirir miydi bilemem ama çamaşırlarına birşey olmazde bence
sorma canım ya... bende sabah evden çıkmada şöyle bir bakayım dedim..
kötü düşünmek istemiyorum... ama gelmiş, satıcıyım ahana numaram demiş. face ini vermiş... bi de faceine topiği reklam etmiş... tarafsızız, yorumlarımız doğru, ama bir selam verseydi... esmiş geçmiş ve hepimizi de kullanmış... ne diyebilirim..:2:
Aynen öyle canım, yalnız yönetimden hala müdahale olmamış! Ben de buna şaşkınım...
Bak ben de şaşırdım şimdi.. Neden böyle şeyler yazarlar, anlamıyorum. Bizim topikte paylaştıklarımızı hiç mi okumuyorlar bu şahıslar.
Öyle reklam yapılacak olsaydı, ilk önce konu sahibi taydin yazardı sponsor numarasını falan...
Bir de en sinir olduğum şey de bir markayı kötüleyip kaçanlar Neyse ki taydin yine dikkatli davranmış
Canım sorun halloldu, kapattalım mı konuyu da...
2005 ten beri kk da olmaktan dolayı mutluyum... kk yı ve burada edindiğim dostlarımı seviyorum
Mikelaze emin ol, kimse seni yanlış anlamamıştır çünkü sen de ne zamandır bu topiği takip ediyorsun ve deneyimlerini paylaşıyorsun bizimle. Bana göre yanlış olan tel no'yu vermesi ki kazen bu konuda bizi uyarıyor, bir de sponsor no vermesi. Burada sen de dahil hiçbirimiz işin ticari boyutunu düşünmüyoruz, ticaretini yapmıyoruz ama hepimiz de biliyoruz ki, birisi sponsor numarasıyla ne kadar çok üye toplarsa, primi de o kadar artar... Neyse, konu hallolmuş, sen de sıkma canını, deneyimlerini paylaşmaya devamVerilen numaralarda ilgili tepki geleceğini tahmin ettim ama Facebook'ta konu linki paylaşmak kötü mü ki? Bizim gibi arayışta,araştırmada olanları faydalı olmaz mı? Alıntı yaptığımız,önerdiğimiz siteler oluyor.Bu da bizim konuyu önermiş.Sanki bilgiyi kaçırmak gibi oldu bu tavrımız diye düşünüyorum.Böyle bir şey olsa üye olmadan kimse içerik göremezdi.Bunları üyeyi tanıdığımdan yazdığım aman anlaşılmasın.Hiçbir tanışıklığım yoktur.Tel No ve sponsor numarası reklamcı açıklamaları hoş değildi ama link paylaşmasında bir acayiplik olduğunu düşünemiyorum.
Verilen numaralarda ilgili tepki geleceğini tahmin ettim ama Facebook'ta konu linki paylaşmak kötü mü ki? Bizim gibi arayışta,araştırmada olanları faydalı olmaz mı? Alıntı yaptığımız,önerdiğimiz siteler oluyor.Bu da bizim konuyu önermiş.Sanki bilgiyi kaçırmak gibi oldu bu tavrımız diye düşünüyorum.Böyle bir şey olsa üye olmadan kimse içerik göremezdi.Bunları üyeyi tanıdığımdan yazdığım aman anlaşılmasın.Hiçbir tanışıklığım yoktur.Tel No ve sponsor numarası reklamcı açıklamaları hoş değildi ama link paylaşmasında bir acayiplik olduğunu düşünemiyorum.