kızlar, tecrübe eden varsa lütfen bana damla, genel temizleyici ve mobilya temizleyici arasındaki farkları anlatabilir mi? damladan 1-2 damla koy genel temizlik elde etmiş olursun diyor. e aynı karışımla mobilyaları da silebilirsin diyor. damla her işimizi görecekse genel temizlik, mobilya temizleyici almayalım mı? Bu arada bir arkadaşım genel temizlikle evini temizledikten sonra evinden çıkan böcekler çıkmamaya başlamış, temizlediği suyu wc ye dökünce wc deki böceklerinden de kurtulmuş
bu harika bir haber.çünkü lojmandayım ve malum yazın böcek çıkacake diye şimdiden kara kara düşünüyorum.önceki evimde de vardı.heryeri sürekli ilaçladığım halde.şuan oturduğum evde de 6 ayda bir ilaçlamayı planlıyorum.martta tekrar ilaçlama zamanım geliyor.dediğiniz haber bir nebze içimi ferahlattı.oda spreyleri için de aynı şeyleri yazıyorlar.şubatta inşallah yeni ürünlerime kavuşup bu sorunu yaşamadan hallederim.Ersağ ile sileceğim diye yeni mop aldım bekliyorum bir aydır yerleri silmiyorum iyi miAllah'tan kış diye gelen giden yok,çoluk çocukta yokta.Kimse çakmıyor
ürünler,n fiyatları nette yazmıyor nereden bakabiliriz fiyatlarına?
yalnız Ersağ kullanmaya başladıktan sonra.Sürekli bulaşık sıvısının içinde ellerim,ona alıştı.lavaboda normal sıvı sabun kullandığımda tahriş olmaya başladı ellerim.Önceden kullandığım sabun çok iyi geliyordu.
Taydin, konuya yaptıgım ilk mesajlara baktimda ben hic degismemisim
Ay neler neler yazmışsınız kaynatmışsınız ben yoktum misafirlerim var da.. Kayınvalidemler geldi. Masaj kremini yüz temizleme sütünü ve toniğini çok beğendi yarın sipariş vericez :) çamaşır bulaşık tozlarını da anlattım da pek sıcak bakmadı normal deterjan kullanmadan yapamaz çünkü illa bişeyle market deterjanıyla karıştırcak :))
hıh şimmdi oldu... özüne döndün...
bi daha yaramazlık yapma sakın
benim acanlığım da kar etmes sonra
biz akne losyonundan bir kar göremedik, sadece ilerlemeyi durduruyor sürdüğümüz günlerde :44: temiz cilde uyguluyoruz her gün.
ayak bakım spreyi almıştım, ama onu da düzenli kullanmadım. ayaklarım bazen kokuyor da, pek ayakkabım yok, aynı şeyi giyince de haliyle oluyoronu da koktuğu günlerde ayaklarımı yıkayıp kullandım, çok çabuk emiliyor ve o günlük koku olmuyor.
masaj kremi bende ağrıyı tamamen yok etmiyor ama etkili bir şekilde acısını azaltıyor
Tüm urunleri Ersag duş jeliyle cildinizi temizledikten sonra kullanmalısınız kural bu yani.Baska urunlerle etkili sonuc vermesi beklenemez...
Ayak kremi ve spreyi birlikte kullanıldığında en iyi sonucu veriyor.ama eger ayakkabıya koku işlemişse ayağa ne yapsanız geçecektir.ayakkabiyi giymediginiz gun icine ersag ayak spreyi yoksa Ersag oda spreyi sıkıp bolca karbonat döküp serin bir yerde bekletin.esimin spor ayakkabılarında cok ise yarıyor.mactan geldikten sonra haliyle kokan ayakkabılar bu yöntemle miss gibi oluyor.
merhaba, bulaşık tozundaki sorunlar hepimizin malumu onu anladım da çamaşır deterjanını neden bıraktınız acaba? bir de ne kadar zaman kullandınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?