Yader11 siz çamaşırda sıvı kullanmıyor muydunuz? her ikisini de kullanıyorsanız hangisi daha iyi? satun aldıklarımda böyle bir şey olursa dediğiniz aklımızda bulunsun :)
Kullanılan zararlı dediklerimizin oranının çok az olması kötünün iyisi dedirtiyor.
Yok ben çamaşırda Hic sivi kullanmadım bende size o yüzden soruyordum sivi nasil diye?
Tozdan gayet memnunum ama sıvıyı da merak ediyorum.onuda ekleriz siparişimize:)
Sonucta onun icinde sadece ritha var.
Ben bulasik makinesinde sivi kullanıyorum.
kızlar ürünlerin içinde hangi kimyasal çıktı
sizi takip ediyorum karar veremedim alsammı almasammı
birde üye olunca ürün almak zorundamıyız hemen
Uye olunca istediğiniz zaman urun alma hakkınız var.
Hic kimse hemen urun al diye zorlayamaz...
peki senin çamaşır makinan A sınıfımı
yani çamaşır makinası su aldığında camın yarısına kadar su doluysa çamaşır deterjanından memnun kalıyormuşsun
yoksa servis çağırıp makinanın arkasında vana varmış onu açtırıyormuşsun
doğru mu diye merak ettim
ürünlerin içinde kimyasalmı varmış yader
Sen sıvıyı mı kullanıyorsun peki?
Valla anlamadım ne demek istediğini.benim makinem A plus.8 kg lik olanlardan.
Dedigin olay neyse biraz daha acarsan sevinirim.hangi Vana ne icin gerekli?
Ersag çamaşır tozları iyi yıkası n diyemi? :44:
hayır ben henüz çamaşır deterjanını kullanmaya başlamadım korkuyorum açıkçası bulaşıkmatikten çok çektim çamaşırdada sorunlar olursa diye ön hazırlık yapıyorum işte
deterjanı aldım koklayıp koklayıp duruyorum kullanmaya başlasammı başlamasammı :18::18:
çamaşır deterjanını kullanırken daha fazla suya ihtiyaç duyuyormuş o yüzdende A sınıfı olan makinalarda sorun olabilirmiş suyu artırmak içinde makinanın arkasında vana varmış servis gelip o vanayı açıyormuşki daha çok su alsın daha güzel temizlesin diye
Bence piyasa temizleyicilerini kullanıyorsanız düşünmeden alın. Biz burda oranı çok az olan kimyasalların aynı ürüne bazen konulup bazen neden konulmadığını araştırıyoruz. Daha iyiye gitmek adına bu şart. Üye olunca ürün almak zorunda değilsiniz, istediğiniz zaman alırsınız.
kızlar ürünlerin içinde hangi kimyasal çıktı
sizi takip ediyorum karar veremedim alsammı almasammı
birde üye olunca ürün almak zorundamıyız hemen
Bence piyasa temizleyicilerini kullanıyorsanız düşünmeden alın. Biz burda oranı çok az olan kimyasalların aynı ürüne bazen konulup bazen neden konulmadığını araştırıyoruz. Daha iyiye gitmek adına bu şart. Üye olunca ürün almak zorunda değilsiniz, istediğiniz zaman alırsınız.
bu arada ben sıvı çamaşır deterjanı için makineye hiç işlem uygulamadım yahu :)
İlginc .. Daha once böyle bir şey duymadım hic.
Dün servis cagirmistim bilseydim sorardım ama sanmıyorum olsun benim makinede kilogram sensörü var.
Neyse canım çamaşır matikten hi korkma .
İlk 3 yıkamadan sona hersey tamam.
Once deterjan gözünü bir guzel Ersagla temizliyorsun.
Sonra deterjan bölmesine biraz banyo wc yag çözücü ve çamaşır deterjani ekleyip yüksek ısıda boş çalıştırıyorsun.
Sonra ilk yıkamayı renkliler üzerinde yapıyorsun.
Mıs miss ....
Yumusatici yok kirec sokucu yok tertemiz camasirlar eline kayganlik hissi vermiyor ve ozellikle siyahlarda beyaz beyaz leke bırakmıyor.
Bugune kadar geçmediğin hata canım benim.
ayy inşallah
ben zaten ilk çıktığından beri sıvı çamaşır deterjanı kullanıyorum
ersağda toz deterjanın sıvıya göre daha temizlediğini söyledikleri için toz tercih ettim
ama dediğim gibi korkudan kullanamadım bir türlü
bulaşıkmatik şimdi harika her gören soruyor ne kullanıyorsun bardakların pırıl pırıl diye
ersağ diyorum ama sizde kullanın diyemiyorum çünkü gerçekten çok çektim ama deydi tabiki
herkes benim kadar sabırlı olmaz
Maşallah canım,
Evet haklisin herkes senin ve benim kadar sabırlı olamaz.
Ama 2 kullanım sonrasında bu ne bicim bulasik matik diyenlere umarım mesajlarımız rehber olur.
Aynı sekilde sampuanlar icinde geçerli bu durum.
Ersagla yasamak,bilincli insanların tarzı olduğu icin daha dikkatli davranmak gerekiyor.
Neticede gercekten doğru sonuca varmak icin bazan cok caba gerekebiliyor....