Ersağ ürünlerini duyanlar, kullananlar, bilenler....

Benim bio nun üretim tarihi 21 aralık 2012

Belki her firma yapıyordu da biz şimdi farkettik...
Bu da doğru. İçeriğe bakma bilincimiz yeni gelişiyor.. yani öğle arası evden çıkmadan yer yer çay lekeleriyle dolmuş mermer mutfak tezgahıma banyo wc sıkıp, akşam eve geldiğimde hiçbir şey yapmadan bembeyaz olduğunu görmenin keyfi olmasa vazgeçerdim de.. neyse kozmetikte başka şeylere bakıcaz demek ki artık ya da almadan önce açıp soracağız "bu ayki x ürünün içeriğini öğrenebilir miyim" diye...

acaba tamizlik ürünlerinin içerikleri de faklı mı ki???

Kızlar yapmayın Allah askına ! Bugune kadar hangi ürünün bur önceki bir sonraki imalatının icerigini incelediniz ki?

Sonucta degisiklik yapma hakkını tüm firmalar saklı tutuyor diye biliyorum.

Ama sonucta biz haklıyiz bilincli azınlık olarak hakkımızı arıyoruz.

Arkadaşımla görüştüm henuz yetkililere ulaşamamış kendi rahatsızlığından dolayı.
Yinede bu konuyla ilgili Ersag siteye mail atabiliriz.

Temizlik uunlerinde herhangi bir sorun yok.

İcerik analizi konusunda cok arastirma yaptıgım icin kendi adıma ben güveniyorum.
Bu arada benimkinin tarihi 8 Ekim 2012

Acaba hediye ürünlerin mi içeriği farklı oluyor? Öznurdd seninki hediye miydi? Seneyle de alakası yok. Kasımda farklı gitmiş aralıkta farklı.

Arkadaslar taydın ne kadar guzel anlatmış.

Yani bulasik sıvısının yanık kremi olarak kullanıldığı bir markadan bahsediyoruz.oysaki pril,cif falan sürülse yanık oyulabilir.buradan biri okuyup yanlis anlayıp evdeki herhangi bir bulasik sıvısını yanan yere sürerse diye korkmuyor değilim.

Kısacası bu kadar masum urun üreten bir firmadan farklı kotu bir formul beklemiyorum acikcasi en azından kendi adıma böyle dusunuyorum!

yader11, bu konuda kesinlikle haklısın. Zaten sadece Ersağ için değil bu içerik karşılaştırma takıntımız. Mesela seneler önce sucuklara tavuk eti karıştırıyorlarmış, içeriğinde yazıyormuş deyince bakmaya başladık. Keçi peynirine inek sütü de koyuyorlarmış deyince ona da bakmaya başladık. Market çalışanları son tüketim tarihine yaklaşmış ürünleri reyonun en önüne; yeni tarihli ürünleri en arkaya yerleştirmeye başladığını öğrenince en arkalardan almaya başladık.Ya da margarinin şu markasında şu kadar yağ, şu kadar su varmış deyince de bakmaya başladık. Bu örnek uzar da uzar

Ben üç sene öncesine kadar en kaliteli market şampuanı ve duş jeli kullanırdım. Neden? İsim yapmış, iyidir diye ama araştırdıkça böyle olmadığını, aslında piyasadaki ucuz pahalı bütün şampuanların içeriğinin hemen hemen aynı olduğunu öğrendim ve böyle böyle market kozmetiklerinden uzaklaşmaya başladım.

Ama şu var ki, araştırdıkça, öğrendikçe bilinçleniyoruz; sağlığımızın değerini daha iyi anlıyoruz. 10-15 sene önce organik bulgurun ne olduğunu bilmezken şimdi yana yakıla organik arıyoruz. Neden? Daha sağlıklı bir ömür yaşayabilmek için. İsteğimiz çok masum ve basit aslında. Senelerce biz tüketicileri öyle güzel kullanmışlar ki; şimdi biz onları kullanmaya başladık;onun için şimdi en ufak şeyde midemiz bulanıyor

Firmalar değiştirme hakkını saklı tutuyor ama nedense içerik kötü anlamda değişirse hiç ses soluk çıkmıyor da , içine faydalı birşey koydukları zaman şak diye falanca yağlı, falanca vitaminli diyorlar:44:

Ama ne demişler: Müşteri Her Zaman Haklıdır

Acaba hediye ürünlerin mi içeriği farklı oluyor? Öznurdd seninki hediye miydi? Seneyle de alakası yok. Kasımda farklı gitmiş aralıkta farklı.

Krizsavar, aynı şeyi birkaç gün önce ben de düşündüm. Acaba arkadaşlara gelen hediyeler mi böyle diye ama bugün yader11'in bir paylaşımını okudum. Hediye kolisinden çıkardım baktım, bende yok diyordu. yader11ciğim sanırım sendin:44:

çok güzel özetlemişsin konuyu. senelerdir kandırılıyor olmanın verdiği hayal kırıklığıyla ersağ a öyle bi sarıldım ki. yoksa yine mi dedim kendi kendime kandırıldım mı? ama yine de piyasada satılan ürünlerden bin kat daha iyidir bunda hem fikiriz değil mi??

Sana tamamen katılıyorum canım.haklisin...

İçerisinde sodyum nitrit olduğu icin aylarca evime sucuk almayan biri olarak herseyi didiklercesine araştırıyorum .cogu kisinin kitap ansiklopedi karıştırıp bulduğu seyleri ben zaten biliyorum.aldigim egitim oldukca kaliteliydi.bitki uzmanı onlarca Prof la muhatap oldum.bu konuda hic mütevazı olamayacağım.

Yediğim makarnayı,irmigi,unu,suyu,yumurtayi....( Bu liste uzar gider ama) her acıdan inceleyip zararli katkıların olmadığına emin olduğumda tüketen biri olarak biraz tezcanli davrandığımızı düşünüyorum.

Ben hemfikirim, yine de daha iyisi olabilir. İşin en kötü tarafı bundan sonra siparişleri beklerken içerik olarak ne geleceğini bilmemek. Ben mesela bio şampuan almayı düşünüyordum ama ya sizinkinden gelirse? Bu hayal kırıklığını leylakta yaşadım zaten

Ben o kadar araştırdıktan sonra kesinlikle hemfikirim canım; en azından sadece kullandığım ürünler için. Cevap gelene kadar belki şampuan ve duş jellerini almam, belki alırım bilemiyorum. Şimdilik yokluktan oğlumun Bioderma şampuanını çalmaya devam. Ersağ'dan sonra içerik açısından en iyisi o ve duş jeli olarak da organik olduğu için yves rocher maalesef.

Aslında soyle bir şey geldi aklıma.
Keske bu sorun ortaya çıktığında şirketi arayıp ürünü iade etmek istediğinizi söyleseydiniz hatta hala gec kalmış sayilmazsiniz bence. Boylelikle sebebini de açıklamış olurdunuz ve cevaplarını da öğrenmiş olurduk...

Evet bendim canım..
Bir sürü urun var elimde , hem hediye hemde kendi aldıklarım.

Her siparişimde mutlaka çamaşır tozu çamaşır aktif yaka spreyi banyo wc genel temizlik eklemezsem kendimi eksik hissediyorum.

Malum ev buyuk olunca korkuyorum bitecekler diye.ama isin guzel yani Ersag kullanali temizlik malzemesine cok az bütçe harcıyorum.
Güvenle kullanıyorum,zahmetsiz eve getiriliyor urunler.

Bende içlerinden çıkan komik olceklerle temizlik yapıyorum.

Yader11 siz çamaşırda sıvı kullanmıyor muydunuz? her ikisini de kullanıyorsanız hangisi daha iyi? satun aldıklarımda böyle bir şey olursa dediğiniz aklımızda bulunsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…