Kızlar benim bio şampuanımda Aqua,glycerin,panax ginseng,horse chesnut extract,honey extract,red pepper extract,glycyrrhiza glabra extract,sodium chloride,panthenol,allantoin,polyguaternium-10,amodimethicone,capryly/capryl glucoside,cocamide dea,fragrance
Bu ne demek oluyor şimdi! Af yaaaagenel bir açıklama lazım bu durumda.Kesinlikle görmek istiyorum tüm içerikleri şu durumda.
Belki her firma yapıyordu da biz şimdi farkettik...Çok ayıp çok.. bunu kaç firma yapar ki..
Bu da doğru. İçeriğe bakma bilincimiz yeni gelişiyor.. yani öğle arası evden çıkmadan yer yer çay lekeleriyle dolmuş mermer mutfak tezgahıma banyo wc sıkıp, akşam eve geldiğimde hiçbir şey yapmadan bembeyaz olduğunu görmenin keyfi olmasa vazgeçerdim de.. neyse kozmetikte başka şeylere bakıcaz demek ki artık ya da almadan önce açıp soracağız "bu ayki x ürünün içeriğini öğrenebilir miyim" diye...Belki her firma yapıyordu da biz şimdi farkettik...
acaba tamizlik ürünlerinin içerikleri de faklı mı ki???Bu da doğru. İçeriğe bakma bilincimiz yeni gelişiyor.. yani öğle arası evden çıkmadan yer yer çay lekeleriyle dolmuş mermer mutfak tezgahıma banyo wc sıkıp, akşam eve geldiğimde hiçbir şey yapmadan bembeyaz olduğunu görmenin keyfi olmasa vazgeçerdim de.. neyse kozmetikte başka şeylere bakıcaz demek ki artık ya da almadan önce açıp soracağız "bu ayki x ürünün içeriğini öğrenebilir miyim" diye...
Acaba hediye ürünlerin mi içeriği farklı oluyor? Öznurdd seninki hediye miydi? Seneyle de alakası yok. Kasımda farklı gitmiş aralıkta farklı.
Kızlar yapmayın Allah askına ! Bugune kadar hangi ürünün bur önceki bir sonraki imalatının icerigini incelediniz ki?
Sonucta degisiklik yapma hakkını tüm firmalar saklı tutuyor diye biliyorum.
Ama sonucta biz haklıyiz bilincli azınlık olarak hakkımızı arıyoruz.
Arkadaşımla görüştüm henuz yetkililere ulaşamamış kendi rahatsızlığından dolayı.
Yinede bu konuyla ilgili Ersag siteye mail atabiliriz.
Temizlik uunlerinde herhangi bir sorun yok.
İcerik analizi konusunda cok arastirma yaptıgım icin kendi adıma ben güveniyorum.
Bu arada benimkinin tarihi 8 Ekim 2012
Acaba hediye ürünlerin mi içeriği farklı oluyor? Öznurdd seninki hediye miydi? Seneyle de alakası yok. Kasımda farklı gitmiş aralıkta farklı.
çok güzel özetlemişsin konuyu. senelerdir kandırılıyor olmanın verdiği hayal kırıklığıyla ersağ a öyle bi sarıldım ki. yoksa yine mi dedim kendi kendime kandırıldım mı? ama yine de piyasada satılan ürünlerden bin kat daha iyidir bunda hem fikiriz değil mi??yader11, bu konuda kesinlikle haklısın. Zaten sadece Ersağ için değil bu içerik karşılaştırma takıntımız. Mesela seneler önce sucuklara tavuk eti karıştırıyorlarmış, içeriğinde yazıyormuş deyince bakmaya başladık. Keçi peynirine inek sütü de koyuyorlarmış deyince ona da bakmaya başladık. Market çalışanları son tüketim tarihine yaklaşmış ürünleri reyonun en önüne; yeni tarihli ürünleri en arkaya yerleştirmeye başladığını öğrenince en arkalardan almaya başladık.Ya da margarinin şu markasında şu kadar yağ, şu kadar su varmış deyince de bakmaya başladık. Bu örnek uzar da uzar
Ben üç sene öncesine kadar en kaliteli market şampuanı ve duş jeli kullanırdım. Neden? İsim yapmış, iyidir diye ama araştırdıkça böyle olmadığını, aslında piyasadaki ucuz pahalı bütün şampuanların içeriğinin hemen hemen aynı olduğunu öğrendim ve böyle böyle market kozmetiklerinden uzaklaşmaya başladım.
Ama şu var ki, araştırdıkça, öğrendikçe bilinçleniyoruz; sağlığımızın değerini daha iyi anlıyoruz. 10-15 sene önce organik bulgurun ne olduğunu bilmezken şimdi yana yakıla organik arıyoruz. Neden? Daha sağlıklı bir ömür yaşayabilmek için. İsteğimiz çok masum ve basit aslında. Senelerce biz tüketicileri öyle güzel kullanmışlar ki; şimdi biz onları kullanmaya başladık;onun için şimdi en ufak şeyde midemiz bulanıyor
Firmalar değiştirme hakkını saklı tutuyor ama nedense içerik kötü anlamda değişirse hiç ses soluk çıkmıyor da , içine faydalı birşey koydukları zaman şak diye falanca yağlı, falanca vitaminli diyorlar:44:
Ama ne demişler: Müşteri Her Zaman Haklıdır
yader11, bu konuda kesinlikle haklısın. Zaten sadece Ersağ için değil bu içerik karşılaştırma takıntımız. Mesela seneler önce sucuklara tavuk eti karıştırıyorlarmış, içeriğinde yazıyormuş deyince bakmaya başladık. Keçi peynirine inek sütü de koyuyorlarmış deyince ona da bakmaya başladık. Market çalışanları son tüketim tarihine yaklaşmış ürünleri reyonun en önüne; yeni tarihli ürünleri en arkaya yerleştirmeye başladığını öğrenince en arkalardan almaya başladık.Ya da margarinin şu markasında şu kadar yağ, şu kadar su varmış deyince de bakmaya başladık. Bu örnek uzar da uzar
Ben üç sene öncesine kadar en kaliteli market şampuanı ve duş jeli kullanırdım. Neden? İsim yapmış, iyidir diye ama araştırdıkça böyle olmadığını, aslında piyasadaki ucuz pahalı bütün şampuanların içeriğinin hemen hemen aynı olduğunu öğrendim ve böyle böyle market kozmetiklerinden uzaklaşmaya başladım.
Ama şu var ki, araştırdıkça, öğrendikçe bilinçleniyoruz; sağlığımızın değerini daha iyi anlıyoruz. 10-15 sene önce organik bulgurun ne olduğunu bilmezken şimdi yana yakıla organik arıyoruz. Neden? Daha sağlıklı bir ömür yaşayabilmek için. İsteğimiz çok masum ve basit aslında. Senelerce biz tüketicileri öyle güzel kullanmışlar ki; şimdi biz onları kullanmaya başladık;onun için şimdi en ufak şeyde midemiz bulanıyor
Firmalar değiştirme hakkını saklı tutuyor ama nedense içerik kötü anlamda değişirse hiç ses soluk çıkmıyor da , içine faydalı birşey koydukları zaman şak diye falanca yağlı, falanca vitaminli diyorlar:44:
Ama ne demişler: Müşteri Her Zaman Haklıdır
çok güzel özetlemişsin konuyu. senelerdir kandırılıyor olmanın verdiği hayal kırıklığıyla ersağ a öyle bi sarıldım ki. yoksa yine mi dedim kendi kendime kandırıldım mı? ama yine de piyasada satılan ürünlerden bin kat daha iyidir bunda hem fikiriz değil mi??
Ben hemfikirim, yine de daha iyisi olabilir. İşin en kötü tarafı bundan sonra siparişleri beklerken içerik olarak ne geleceğini bilmemek. Ben mesela bio şampuan almayı düşünüyordum ama ya sizinkinden gelirse? Bu hayal kırıklığını leylakta yaşadım zaten
Krizsavar, aynı şeyi birkaç gün önce ben de düşündüm. Acaba arkadaşlara gelen hediyeler mi böyle diye ama bugün yader11'in bir paylaşımını okudum. Hediye kolisinden çıkardım baktım, bende yok diyordu. yader11ciğim sanırım sendin:44:
Hediye şeyi niye iade edeyim ki :S