Tül perdeler normal deterjanla yıkanamıyor mu? Ay bu evler çocuk gibi ya, sıkıldımsürekli ilgi istiyor :'( tüy azaltısını katalogda yazdığı gibi kullanıp geri bildirimde bulunursanız çok seviniriz. Ben bugün genel temizlik sıvısını ilk defa kullandım, kokusu çok güzel. Ama ekonomik gelmedi, 1 ltye 2 kapak çok.
Ben de mi toza geçsem? Ama bir çamaşır ne kadar kirlenebilir ki ?
Günaydın arkadaşlar, yüzüncü sayfayı ne zaman göreceğiz acaba :)
tül perde yıkama tozu kullanan var mı? :44:
bayanlar tüy azaltıcısını aldım ama henüz kullanmadım kullanan var mı? işe yarıyor mu? birde hergünmü kullanacağiım?
ah ahh ben de evime daha neler alsam,nelerle süslesem,nelerle baksam diye pek heveliyimçalışan bayan olmasan sanırım sabahtan akşama kadar siler süpürür tekrar siler süpürürdüm mutfağa girince elim bulaşıktan çıkmıyor,makineyi beklemeden çıkanı yıkıyorum.bulaşık deterjanını çok sevdim.eşim de el sabunu sanmıştım diyor.ee bulaşık deterjanı elden durulanmazdı.napsın adam karıştırmakta haklı
maalesef çamaşırmatiğim yok ve alıp kullanmaya cesaret edemiyorumşimdi tül tozunun faydasını göremeyeceğim o zaman.öyle mi? almayı düşünüyordum çünkü...
Tül perdeler normal deterjanla yıkanamıyor mu? Ay bu evler çocuk gibi ya, sıkıldımsürekli ilgi istiyor :'( tüy azaltısını katalogda yazdığı gibi kullanıp geri bildirimde bulunursanız çok seviniriz. Ben bugün genel temizlik sıvısını ilk defa kullandım, kokusu çok güzel. Ama ekonomik gelmedi, 1 ltye 2 kapak çok.
Mikelaze banyo wc yi anladık da çamaşır matikten niye korkuyorsun ki :) ben de gideyim makinedeki çamaşırları asayım bu arada :)
renkliler için korkmuyorum da beyazlarım gri olursa ya da lekeler çıkmazsa ? çok çamaşır yıkıyorum.deterjanı çabuk bitirirsem :44:
iş yerinden bir arkadaşım sıvı el sabununu,duş jelini,şampuanı almıştı.zaten ondan görüp üye olmuştum bende.Birlikte alıyoruz alacaklarımızı.Çamaşır deterjanım bitiyor acaba Ersağ'ınkinden mi alsam dedi.O yine bitkisel içerikli olduğu söylenen bir başka deterjan kullanıyormuş evlendi evleneli.Ama kafasını karıştıran o deterjanından bir kapak koyuyormuş bunda 4-5 kapak konuluyor.diğer deterjanı 6 ay kullanıyorum bunu o kadar kullanamam heralde dedi.Bundan vazgeçti.
Gecen bir arkadasa gitmiştim konu deterjanlardan açıldı. 'ben bitkisel kullaniyorum' dedi.
Getirmesini rica ettim. Dalan roxy idi galiba adı.icerigini okudum maalesef ki bir tane bitkiye rastlamadım .hani uzmanlık alanım olmasa ben anlayamadım diyeceğim ama!
Gerci arkadas kendi çapında haklı sonucta ambalajda koca koca puntolarla BİTkİSEL yazıyordu....
slm
ürün aldım ilk alışverişimi yaptım ama ödeme şekli posta ceki yaptım ve bana ödenmemiş borç diye gösteriyor hemen ödeme mi yapmam lazım kargomun cıkması için anlamadım.
hayırlı olsun umarım kullandıkça memnun kalırsınız :) evet önce ödeme yapmanız gerekiyor daha sonra siparişiniz hazırlanır.
slm
ürün aldım ilk alışverişimi yaptım ama ödeme şekli posta ceki yaptım ve bana ödenmemiş borç diye gösteriyor hemen ödeme mi yapmam lazım kargomun cıkması için anlamadım.
tşk ederim ürünleri daha önce baskasından alarak denedim memnun kalınca üye oldum
ama bu cok saçma mesela bugun pazar yapamam ee bebeğimm var dışarıya her dk çıkamıyorum sonuçta diğer markalarda satış temsilcilerinin hesaplarına geciyor bu fiyat birde ödeme tarihi oluyor ama ersağda yok bu ne biçim bişi yaaa
Evet once ödeme yapmak gerekiyor.
Ama bu tarz önemli konular icin kendi sponsorunuza başvurmanız gerekli.
Bizde buradan yardımcı oluruz ama sonucta uyelik bilgilerinizi sponsorunuz görebildiği icin en doğru cevabi sponsorunuz verecektir.
Bu arada hayırlı olsun güle güle kullanın...
bir de bu deterjan stok işi iyi mi sizce.bazı ambalajların üzerinde raf ömrü bir yıl yazıyor.ee dediğinize göre çabucak bitmiyor.stoklar elde kalmasın sonra
birşey daha sorayım verdiğim siparişi kendim iptal edemiyorum sanırım sponsor iptal eder galiba değil mi