Ersağ ürünlerini duyanlar, kullananlar, bilenler....

ah ahh ben de evime daha neler alsam,nelerle süslesem,nelerle baksam diye pek hevesliyim çalışan bayan olmasam sanırım sabahtan akşama kadar siler süpürür tekrar siler süpürürdüm mutfağa girince elim bulaşıktan çıkmıyor,makineyi beklemeden çıkanı yıkıyorum.bulaşık deterjanını çok sevdim.eşim de el sabunu sanmıştım diyor.ee bulaşık deterjanı elden durulanmazdı.napsın adam karıştırmakta haklı

Son düzenleme:
Ben de mi toza geçsem? Ama bir çamaşır ne kadar kirlenebilir ki ?
Günaydın arkadaşlar, yüzüncü sayfayı ne zaman göreceğiz acaba :)

Eger bio camasirmatikten memnunsaniz bence geçmeyin.ama merak ediyorsanız birer tane alıp dönüşümlu kullanabilirsiniz.

İnsallah 1000.sayfayi da görürüz diyelim :)

tül perde yıkama tozu kullanan var mı? :44:

Tül perde temizleyici cok guzel bir urun ama makinede ilk defa kullanılacaksa sorun olabilir.once daha önceki mesajlarımda belirttiğim gibi makineyi ayrıntılı temizlemek gerek.zaten ersag çamaşırmatik kullanıyorsanız tül perde icin ayrica makineyi temizlemeye gerek yok.
Tül perde temizleyici hem beyaz tüllerde hem de renkliler de güvenle kullanılıyor hatta kalın fonlarda da.
Ozellikle yağdan daha fazla nasibini almış mutfak perdeleri icin azicikta Ersag ozel yag çözücü eklenirse süper olur.perdeler cok kirli degilse çamaşır aktife gerek yok diyor firma ama bence Yarım kapak aktif eklense daha süper oluyor.
Ayrica birkaç damlada damla konsantre ilavesiyle gözlerinizi kamastiran temizlik oluyor
bayanlar tüy azaltıcısını aldım ama henüz kullanmadım kullanan var mı? işe yarıyor mu? birde hergünmü kullanacağiım?

Valla ben asiri derecede faydasını gördüm. Resmen sert fırça kılı şeklindeki tüylerim artık o kadar azaldı ki artık 2 ayda

bir bile ancak aliniyor. tuyler cok seyreldi ara ara boşluklar var renkleri iyice açıldı.ve artık cok yumuşaklar.ben tuy azaltici kremi kullanırken epilasyonumu da ayin belli dönemlerine gore yapıp 2 katı fayda sağladım.

Kullanımı cok basit her aksam ihtiyacı olan bölgeye sürülür.tabi epilasyon yaptıktan sonra sürmek gerekli olduğunu hatırlatmakta fayda var.

maalesef çamaşırmatiğim yok ve alıp kullanmaya cesaret edemiyorum şimdi tül tozunun faydasını göremeyeceğim o zaman.öyle mi? almayı düşünüyordum çünkü...

Ne kadar haklsiniz,tebessümle okudum...

Piyasa bulasik sıvılarını elimizi gicirdatarak yıkamamıza rağmen elimizden arindiramiyoruk değil mı?
Peki ya hızlı hızlı durulunan tabak canak nasil ariniyordu(arinamiyordu!!)

maalesef çamaşırmatiğim yok ve alıp kullanmaya cesaret edemiyorum şimdi tül tozunun faydasını göremeyeceğim o zaman.öyle mi? almayı düşünüyordum çünkü...

Yoo görürsünüz ama once makineyi boş olarak Ersagla yüksek ısıda temizlemek gerekiyor.

Bence bulasikmatik bile sorun çıkarmadı ki sizde çamaşır matikten hic korkmayın.
Valla supermis diyeceksiniz.
Öyle çamaşır asarken yapis yapis olmayacak elleriniz, ozellikle siyah camasirlardaki o beyaz lekeler olmayacak.

Ayrica ne yumusatici ne kirec çözücü ne de on yıkama olmadan antibakteriyel temizlik sağlayacaksınız

Son düzenleyen: Moderatör:

Genel temizlik sıvısı konsantre olduğu icin cok ekonomik.

Öncelikle eviniz daha önceki kullandiginiz kimyasallar arinincaya kara önerilen miktarda kullanin.(sanırım birkaç kez kullanmak yeterli gelir.ayrica yeni bir bez kullanmanız ekstra temizlik saglar)

Daha sonra oranı azaltabilirsiniz.mesela ben vileda kovasını yarıdan biraz fazla doldurup 3 kapak genel temizlik ekliyorum azicikta damla koyuyorum süper temizliyor.(ben neredeyse her alanda damlayı mutlaka kullanıyorum)

Sadece damla ile bile temizlik yapabilirsiniz.

Mikelaze banyo wc yi anladık da çamaşır matikten niye korkuyorsun ki :) ben de gideyim makinedeki çamaşırları asayım bu arada :)

Mikelaze banyo wc yi anladık da çamaşır matikten niye korkuyorsun ki :) ben de gideyim makinedeki çamaşırları asayım bu arada :)

renkliler için korkmuyorum da beyazlarım gri olursa ya da lekeler çıkmazsa ? çok çamaşır yıkıyorum.deterjanı çabuk bitirirsem :44:
iş yerinden bir arkadaşım sıvı el sabununu,duş jelini,şampuanı almıştı.zaten ondan görüp üye olmuştum bende.Birlikte alıyoruz alacaklarımızı.Çamaşır deterjanım bitiyor acaba Ersağ'ınkinden mi alsam dedi.O yine bitkisel içerikli olduğu söylenen bir başka deterjan kullanıyormuş evlendi evleneli.Ama kafasını karıştıran o deterjanından bir kapak koyuyormuş bunda 4-5 kapak konuluyor.diğer deterjanı 6 ay kullanıyorum bunu o kadar kullanamam heralde dedi.Bundan vazgeçti.

:) ben de bitecek diye korkup stok yaptım ama bosuna yapmisim.cook uzun zaman oldu baslayali hala yarıdan fazlası duruyor.
Ozellikle toz Camasirmatik icinden çıkan kucuk komik olcekle kullanılıyor ve cok ekonomik.

Sivi olanla ilgili henuz bir tecrübem yok(hayret nasil eksik kalmışım :44: )

Ama en cok vücudumuza temas eden şey çamaşırlarımız dolayisiyla çok hassas olmalıyız.

Bu arada piyasada bitkisel deterjan yok benim bildigim kadarıyla.
Gecen bir arkadasa gitmiştim konu deterjanlardan açıldı. 'ben bitkisel kullaniyorum' dedi.
Getirmesini rica ettim. Dalan roxy idi galiba adı.icerigini okudum maalesef ki bir tane bitkiye rastlamadım .hani uzmanlık alanım olmasa ben anlayamadım diyeceğim ama!
Gerci arkadas kendi çapında haklı sonucta ambalajda koca koca puntolarla BİTkİSEL yazıyordu....

arkadaşım bitkisel olduğunu söylüyor popüler bir marka Amway kullanıyor.Hacı Şakir Granül Matik almaya karar verdi :) bebişi de olacak,kendisi de çok hassas ciltli.

Son düzenleme:
bir de bu deterjan stok işi iyi mi sizce.bazı ambalajların üzerinde raf ömrü bir yıl yazıyor.ee dediğinize göre çabucak bitmiyor.stoklar elde kalmasın sonra

slm
ürün aldım ilk alışverişimi yaptım ama ödeme şekli posta ceki yaptım ve bana ödenmemiş borç diye gösteriyor hemen ödeme mi yapmam lazım kargomun cıkması için anlamadım.

slm
ürün aldım ilk alışverişimi yaptım ama ödeme şekli posta ceki yaptım ve bana ödenmemiş borç diye gösteriyor hemen ödeme mi yapmam lazım kargomun cıkması için anlamadım.

hayırlı olsun umarım kullandıkça memnun kalırsınız :) evet önce ödeme yapmanız gerekiyor daha sonra siparişiniz hazırlanır.

hayırlı olsun umarım kullandıkça memnun kalırsınız :) evet önce ödeme yapmanız gerekiyor daha sonra siparişiniz hazırlanır.

tşk ederim ürünleri daha önce baskasından alarak denedim memnun kalınca üye oldum
ama bu cok saçma mesela bugun pazar yapamam ee bebeğimm var dışarıya her dk çıkamıyorum sonuçta diğer markalarda satış temsilcilerinin hesaplarına geciyor bu fiyat birde ödeme tarihi oluyor ama ersağda yok bu ne biçim bişi yaaa

slm

Evet once ödeme yapmak gerekiyor.
Ama bu tarz önemli konular icin kendi sponsorunuza başvurmanız gerekli.
Bizde buradan yardımcı oluruz ama sonucta uyelik bilgilerinizi sponsorunuz görebildiği icin en doğru cevabi sponsorunuz verecektir.

Bu arada hayırlı olsun güle güle kullanın...

Havale ile ödeyebilirsiniz.
Ama eger cok acilse sponsorunuza eft yapın o ödesin sizin yerinize...

tşk ederim sponsorumla görüseyim

birşey daha sorayım verdiğim siparişi kendim iptal edemiyorum sanırım sponsor iptal eder galiba değil mi

bir de bu deterjan stok işi iyi mi sizce.bazı ambalajların üzerinde raf ömrü bir yıl yazıyor.ee dediğinize göre çabucak bitmiyor.stoklar elde kalmasın sonra

Evet kesinlikle akıl isi değil stok.
Ama hem önceki alışkanlıklarımızdan dolayı 9-10 kg lik deterjan aldığımız icin onceden.
Sanki bı hemen bitecek gelmişti gözüme.ac gozlumuyum ne?
Bir de kucuk kızım olduğu icin cok çamaşır yıkanıyor haliyle.
Ama sorun değil bana gelen kisilere hediye ediyorum cogu ürünü .hevesleniyorlar napiiim Göz hakkı!

birşey daha sorayım verdiğim siparişi kendim iptal edemiyorum sanırım sponsor iptal eder galiba değil mi

Niye iptal edeceksiniz ki?
Ayrica ödeme yapmadığınız takdirde zaten 3 gun icinde kendisi iptal olur.
Dedigim gibi tüm ayrıntıları öğrenmeniz adına sponsorunuza başvurun.
Sponsorlar bugünler icin lazım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…