Ersağ ürünlerini duyanlar, kullananlar, bilenler....

hakikaten firmanın adı niye ersağ, sahiplerinin soyadı falan mı acep :26:
herkesin bilinçaltı devreye girdi

Arkadaslar masallah beğeni konusunda ne kadar hizlisiniz
Daha ben yayınladığım mesajı ekranda görmeden beğeni bildirimlerini gördüm

Ben mi cok yavasim ne

Bu arada belki Avrupa dan okuyan varsa bilgilendirelim.

Bugun ve yarın icin 150 tl alışverişe 5 hediye!

aqua,glycerin,panax ginseng,horse chestnut extract, honey extract, sodium chloride, panthenol,allontoin, polyquaternium-10, amodimethicone, ammonium laureth sulfate(ALS) cocamide DEA, fragrance

bio şampuanın içeriğidir. herkes kontrol etsin bakalım, hepimizin ki aynı mı:))))

valla bu grup hep birlikte katılsın toplantılara, ya hepimiz altın üye oluruz( gümüş, bronz da neki?) ya da siz bi daha gelmeyin derler:)))

valla bu grup hep birlikte katılsın toplantılara, ya hepimiz altın üye oluruz( gümüş, bronz da neki?) ya da siz bi daha gelmeyin derler:)))

kimbilir belki cok iyi olur belki de kovarlar bizi..
ama sanmıyorum o kadar kaba olacaklarını, ben bicok toplantıya katıldım gayet kibarlar.

neden olmasın belki bir gün biz de toplantılarımızı yaparız.hatta aynı ilde olanlar görüşebiliriz.
ben istanbuldayım mesela?

amanınnnn

cıbanbaşı olmaktan bıktım ama

vallahi bende ki bio şampuanda ALS yok! :44::18:

bu ne şimdi

evet bekliyorum arkadaşlar birazdan mesaj bombardımanını

oznurrd hatta bendeki şampuanın icinde bikac tane daha bitkisel öz var

Ya mikelaze de sülfat yok demişti. Siz emin misiniz bio şampuan olduğundan? Ürünlerde tutarsızlık mı var ersağ buraya gelip açıklamalı !!

geçmiş olsun taydin :26:

Canım daha yeni haberim oldu. Çok geçmiş olsun

cok cok gecmiş olsun canım Allah bol şifa versin...hemencecik iyileşirsin inşallah.

sağolun kızlar, ön dişimle 7 yıldır uğraşıyorum, dolgu, kanal, kırıldı vidalandı, tekrar kırıldı yapıştırıldı vs.. en sonunda dün kökünü çektirdim.. implant yapılacak şimdi.. anestezi beni çok etkilediği için 2 gündür sarhoş gibiydim, bugün daha iyiyim şükür..

ama daha çok işlem görecek, şu anda ucunda kist oluştuğundan antibiyotik kullanıyorum..

he he ben de istanbuldayım.. ikimiz bi seminere birlikte gidelim

bende bio şampuan yok

yaklaşık 10-15 gün önce sanırım alnımı yakmıştım saç düzleştirici ile. yazmıştım buraya... hemen bulaşık sıvısı sürmüştüm. o gün hiçbirşey hissetmedim diye yazmıştım. sonra bişeyler oldu ve kesin sonuç alana kadar iyi yad akötü bişey yazmak istemedim, provokasyon! olmasın diye

o gün hiçbirşey hissetmedim ama ertesi gün alnım kızardı, şişti... alnımın yarısı resmen darbe almış gibi kırmızı ve şişti.. korktum eyvah dedim bu bulaşık sıvısı işe yaramadı bu sefer.. ama sonra yavaş yavaş şişlik indi, kızarıklık gitti. hani nezle olursunuz da burnunuz soyulur ya o şekilde soyuldu.. ve mucize...... çok küçük bir nokta var şu anda, onu da görebilmek için çok yakın bakmak gerekiyor. yandım ama iz kalmadan geçti... korkuttu beni ama sanırım ben bulaşık svısını bol sürmüştüm, ondan öyle oldu... yanıktaki etkisi ciddi bi şekilde kanıtlandı benim için... kötü bi sonuç alsaydım, kim dedi bu yanığa yarıyor diye veryansın edecektim... ama dedim taydin sık dişini, ya bas yaygarayı bu ritha abla bi işe yaramıyor diye ya da aman ritha abla canım ritha abla diye baş köşeye oturt....

sonuç olarak ritha abla baş köşede oturdu, kök salacak galiba

şimdi gözler mikelaze nin üzerine cevrildi.

acaba ondaki bio şampuanda neler var?

ayy müfettiş gibi olduk valla

es es ki ki eski eski es eskişehir'deyim. hepinizi beklerim

peki bi de şöyle yapalım o zaman. üretim tarihi 17 kasım 2012. ve eminim bio şampuan

Ya mikelaze de sülfat yok demişti. Siz emin misiniz bio şampuan olduğundan? Ürünlerde tutarsızlık mı var ersağ buraya gelip açıklamalı !!

eminim koccaman bio şampuan yazıyo. hatta şimdi tekrar baktım bende mi bi yanlışlık var diye

Kızlar benim bio şampuanımda Aqua,glycerin,panax ginseng,horse chesnut extract,honey extract,red pepper extract,glycyrrhiza glabra extract,sodium chloride,panthenol,allantoin,polyguaternium-10,amodimethicone,capryly/capryl glucoside,cocamide dea,fragrance

Bu ne demek oluyor şimdi! Af yaaaa genel bir açıklama lazım bu durumda.Kesinlikle görmek istiyorum tüm içerikleri şu durumda.

ilk kataloğu gördüğüm gün geldi aklıma. bu ne ya? bi de karman çorman hazırlamışlar. insanlar neden para verirler ki bunlara derken... çok güvendiğim bi insan yalvar yakar wc banyo sattı bana ve bugün kü sonuç. Ersağ tutkunu oluverdim.

sonuçta hepimiz ürünlerden memnun muyuz? memnunuz. İçerikler deki tutarsızlıklar hepimizi rahatsız ediyor mu? ediyor. cevap alabiliyor muyuz? alamıyoruz. kafam karıştı benim artık ya. güvensizlik yaşamaya başladım ama daha iyisi de olmadığına göre Ersağ a devam yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…