- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
Ersag kelimesi bana hep sağlık kelimesini cagristiriyor nedense:44:
aqua,glycerin,panax ginseng,horse chestnut extract, honey extract, sodium chloride, panthenol,allontoin, polyquaternium-10, amodimethicone, ammonium laureth sulfate(ALS) cocamide DEA, fragrancejöleyi taydin kullanmıştı sanırım :44: bir de yazarsa içeriğini de yazsın,masaya yatıralım onu dabir de bio şampuanın içeriği neydi arkadaşlar, paylaşılmıştı galiba ama sayfayı bulamam ki şimdi :44: bir dahaki sefere ondan alacağım inşallah
valla kuru bir özrü kabu etmiyiciimama bana özür hediyesi yollayın da diyemem ki bence kendileri bu inceliği düşünmeliler
eger hata yapılmışsa magdurlara göndermeleri gerekiyor.bendkilerde yok ama olsa bile kullanırım ben cünkü bu ürünlerle şifa buldum. ve benim ilk kullandığım sarı cicekli olandı yani bahsettiğimiz maddelerin olduğu.
onunla dertlerime deva bulmuştum sonra hediye gelen leyka jeli kullandım.
aslında toplantılara denk geldikce hepimizin katılması gerekiyor. cünkü orada cok güzel tüketici deneyimleri de paylaşılıyor.
yetkililer ürünlerle ilgili tanıtım yapıyorlar sonra soruları cevaplıyorlar ve tüketici memnuniyet şikayet ve tecrübeleri paylaşılıyor.
her toplantıyı aynı kişi yapmıyor doğal olarak.cok fazla bronz ve gümüş öncü var. ve eminim hepsinden alabileceğimiz tüyolar vardır.burada bile birbirimizden neler öğreniyoruz.
canım o arkadaş birkac gündür ciddi hasta olmuş. emin ol ki ilgilenecek biz sadece biraz sabredeceğiz.
bu arada haklısın.deterjan kavramına etken madde olarak bitkiyi katan tek firma.emsali yok bu konuda.
valla bu grup hep birlikte katılsın toplantılara, ya hepimiz altın üye oluruz( gümüş, bronz da neki?) ya da siz bi daha gelmeyin derler:)))
aqua,glycerin,panax ginseng,horse chestnut extract, honey extract, sodium chloride, panthenol,allontoin, polyquaternium-10, amodimethicone, ammonium laureth sulfate(ALS) cocamide DEA, fragrance
bio şampuanın içeriğidir. herkes kontrol etsin bakalım, hepimizin ki aynı mı:))))
geçmiş olsun taydin :26:
Canım daha yeni haberim oldu. Çok geçmiş olsun
cok cok gecmiş olsun canım Allah bol şifa versin...hemencecik iyileşirsin inşallah.
kimbilir belki cok iyi olur belki de kovarlar bizi..
ama sanmıyorum o kadar kaba olacaklarını, ben bicok toplantıya katıldım gayet kibarlar.
neden olmasın belki bir gün biz de toplantılarımızı yaparız.hatta aynı ilde olanlar görüşebiliriz.
ben istanbuldayım mesela?
amanınnnn
cıbanbaşı olmaktan bıktım ama
vallahi bende ki bio şampuanda ALS yok! :44::18:
bu ne şimdi
evet bekliyorum arkadaşlar birazdan mesaj bombardımanını
oznurrd hatta bendeki şampuanın icinde bikac tane daha bitkisel öz var
kimbilir belki cok iyi olur belki de kovarlar bizi..
ama sanmıyorum o kadar kaba olacaklarını, ben bicok toplantıya katıldım gayet kibarlar.
neden olmasın belki bir gün biz de toplantılarımızı yaparız.hatta aynı ilde olanlar görüşebiliriz.
ben istanbuldayım mesela?
peki bi de şöyle yapalım o zaman. üretim tarihi 17 kasım 2012. ve eminim bio şampuanamanınnnn
cıbanbaşı olmaktan bıktım ama
vallahi bende ki bio şampuanda ALS yok! :44::18:
bu ne şimdi
evet bekliyorum arkadaşlar birazdan mesaj bombardımanını
oznurrd hatta bendeki şampuanın icinde bikac tane daha bitkisel öz var
Ya mikelaze de sülfat yok demişti. Siz emin misiniz bio şampuan olduğundan? Ürünlerde tutarsızlık mı varersağ buraya gelip açıklamalı !!
aqua,glycerin,panax ginseng,horse chestnut extract, honey extract, sodium chloride, panthenol,allontoin, polyquaternium-10, amodimethicone, ammonium laureth sulfate(ALS) cocamide DEA, fragrance
bio şampuanın içeriğidir. herkes kontrol etsin bakalım, hepimizin ki aynı mı:))))