yader11, bu konuda kesinlikle haklısın. Zaten sadece Ersağ için değil bu içerik karşılaştırma takıntımız. Mesela seneler önce sucuklara tavuk eti karıştırıyorlarmış, içeriğinde yazıyormuş deyince bakmaya başladık. Keçi peynirine inek sütü de koyuyorlarmış deyince ona da bakmaya başladık. Market çalışanları son tüketim tarihine yaklaşmış ürünleri reyonun en önüne; yeni tarihli ürünleri en arkaya yerleştirmeye başladığını öğrenince en arkalardan almaya başladık.Ya da margarinin şu markasında şu kadar yağ, şu kadar su varmış deyince de bakmaya başladık. Bu örnek uzar da uzar
Ben üç sene öncesine kadar en kaliteli market şampuanı ve duş jeli kullanırdım. Neden? İsim yapmış, iyidir diye ama araştırdıkça böyle olmadığını, aslında piyasadaki ucuz pahalı bütün şampuanların içeriğinin hemen hemen aynı olduğunu öğrendim ve böyle böyle market kozmetiklerinden uzaklaşmaya başladım.
Ama şu var ki, araştırdıkça, öğrendikçe bilinçleniyoruz; sağlığımızın değerini daha iyi anlıyoruz. 10-15 sene önce organik bulgurun ne olduğunu bilmezken şimdi yana yakıla organik arıyoruz. Neden? Daha sağlıklı bir ömür yaşayabilmek için. İsteğimiz çok masum ve basit aslında. Senelerce biz tüketicileri öyle güzel kullanmışlar ki; şimdi biz onları kullanmaya başladık;onun için şimdi en ufak şeyde midemiz bulanıyor
Firmalar değiştirme hakkını saklı tutuyor ama nedense içerik kötü anlamda değişirse hiç ses soluk çıkmıyor da , içine faydalı birşey koydukları zaman şak diye falanca yağlı, falanca vitaminli diyorlar:44:
Ama ne demişler: Müşteri Her Zaman Haklıdır