Ersağ ürünlerini duyanlar, kullananlar, bilenler....

yeni yıl bombası olmuş o zaman bu als ve cocamide dea yeni yıla bir yenilikle girelim denilmiş olmalı.yeni bir mail daha attım.bakalım ne zaman dönecekler :) olmadı dayanamayıp müşteri hizmetlerini arayabilirim ama henüz içerik konusuna çok hakim değilim

cok cok gecmiş olsun canım Allah bol şifa versin...hemencecik iyileşirsin inşallah.

valla kuru bir özrü kabu etmiyiciim ama bana özür hediyesi yollayın da diyemem ki bence kendileri bu inceliği düşünmeliler

eger hata yapılmışsa magdurlara göndermeleri gerekiyor.bendkilerde yok ama olsa bile kullanırım ben cünkü bu ürünlerle şifa buldum. ve benim ilk kullandığım sarı cicekli olandı yani bahsettiğimiz maddelerin olduğu.
onunla dertlerime deva bulmuştum sonra hediye gelen leyka jeli kullandım.

aslında toplantılara denk geldikce hepimizin katılması gerekiyor. cünkü orada cok güzel tüketici deneyimleri de paylaşılıyor.
yetkililer ürünlerle ilgili tanıtım yapıyorlar sonra soruları cevaplıyorlar ve tüketici memnuniyet şikayet ve tecrübeleri paylaşılıyor.

her toplantıyı aynı kişi yapmıyor doğal olarak.cok fazla bronz ve gümüş öncü var. ve eminim hepsinden alabileceğimiz tüyolar vardır.burada bile birbirimizden neler öğreniyoruz.

canım o arkadaş birkac gündür ciddi hasta olmuş. emin ol ki ilgilenecek biz sadece biraz sabredeceğiz.

bu arada haklısın.deterjan kavramına etken madde olarak bitkiyi katan tek firma.emsali yok bu konuda.

ne bomba hemde!
sabredelim biraz daha cok olmadı zaten.ama attığımız mailler ne kadar cok olursa o kadar etkili olur bence. ama tabiki şirket resmi sitesine.

yoo estagfurullah sizi cok iyi anlıyorum.
bende ersağ ıslak görünüm veren sac jölesi var ama hic kullanmadım. eşim bazan sabah kalktığında asileşen sacları icin kullanır ve daha önce kullandığı tanınmış marka sac jölelerinden cok cok daha iyi olduğunu söylüyor. yapış yapış olmuyormuş sert olmuyormuş.
valla jöleden hic hoşlanmayan ve anlamayan biri olarak ancak bu kadar yardımcı olabiliyorum.

gözümü karartıp belki denerim
ama ersagın ıslak ile normal jölesi arasında bile bence baya fark vardır...

Son düzenleyen: Moderatör:

inanamıyorum ya

öyle durumlarda mutlaka ürünü fazlasıyla sulandırın...
sulandırdığım halde oluyor

inanamıyorum ya

evet bu iki leylak duş jeli de farklı farklı tarihler de üretilmiş hem de...:44::44::44::44::44:

sulandırdığım halde oluyor

valla ne diyecegimi bilemedim.acaba derz araları farklı bir maddeden mi yapılmış ki:44::44:

ben derzlerearada bir saf döküp sert fırcayla da fırcalıyorum hic birsey olmuyor.

acaba banyo wc temizleyicilerimiz de mi farklı

Son düzenleyen: Moderatör:

bence eski bina olduğundan, bir de bakımsız nihayetinde. ondan kaynaklı olabilir. onun da içeriklerine bakabiliriz tabi ki paranoyak yaptılar bizi

kızlar nihayet bitirdim yazmayı. ne cok yazmışsınız yaa
herkese cevap vermeyi görev edindiğim icin baya yoruldum umarım kimseyi atlamamışımdır.

arkadaşlar temizlik konusunda rakip tanımıyor bu marka. en azından sorularımıza cevap gelinceye kadar temizlik ürünleriyle idare edin

bir de bir ayrıntıyı paylaşmak istiyorum. özellikle bulaşık makinesi icin , deterjan, makine temizleyici ve parlatıcıyı mutlaka birlikte kullanın . ha bir de kaya tuzuyla beraber tabii.
aradaki farkı görünce gözlerinize inanamayacaksınız.

nihayet benim tabak canakta pırıl pırıl oluyor .
yaşasın galibiyet
ama az sabretmedim yaniii ,olsun okadar.

bence eski bina olduğundan, bir de bakımsız nihayetinde. ondan kaynaklı olabilir. onun da içeriklerine bakabiliriz tabi ki paranoyak yaptılar bizi

evet eski bina ise zaten kendiliğinden bile ufalanır .

o zaman klasik temizlik ürünlerini hic düşünemiyorum. tuz ruhu , porcöz falan kullansanız bina göcer herhalde

benim de bulaşıklarım artık güzel çıkıyor parlatıcıdan sonra
ben ersağı temizlik malzemeleri için aldığımdan çok da kayıp değil benim için

Merhabalar ben kayseriden üye olmak istiyorum nasıl üye olacağım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

Merhabalar ben kayseriden üye olmak istiyorum nasıl üye olacağım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
kendine bir tane üye arkadaş buluyorsun, onun yardımıyla olabilirsin burdaki arkadaşlar yardımcı olacaktır. bence sen birimizi seç, ona özel mesaj at hatta o sana yardımcı olur

ben de bu konunun bekçisi oldum yahu.kimsecikler yokken de buradayım

günaydın arkadaşlar.
bu şampuanın da duş jelinin de bulaşık sıvısının da pek köpürmediğini niye söylüyorlar bilmiyorum. bence gayet güzel köpürüyorlar.

benim bulaşık sıvım çok köpürmüyor bir damladan daha fazla kullanıyorum yaw.yoksa SENİNKİNDEEEEE

Son düzenleme:
benim bulaşık sıvım çok köpürmüyor bir damladan daha fazla kullanıyorum yaw.yoksa SENİNKİNDEEEEE

süngerli kısma dökünce çok köpürüyor ya bence, ben köpürmemesini istediğimden fazla geliyor olabilir :26: ya da bana köpüren maddeden çok koymuşlardır dediğin gibi

Ersağ
Er
As
Ar
Sağ
Ser
Sar
Sera

bu kadar güzel anlamlı kelimeler üretilen bir firma nasıl kötü olsun söyleyin bana

can sıkıntısından mazur görün :26:

Ersag kelimesi bana hep sağlık kelimesini cagristiriyor nedense:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…