maili paylaştığınız icin teşekkürler.
şimdi aklıma geldi terasta hediye ürünlerden oluşmuş bir koli ersag stok vardı.hemen gittim baktım orda ki leylak duş jelinde de als ve cocamide dea yok
yok yok kesin karar verdim firma bana torpil gecmiş
merhaba,
yine kayboldum ortalıktan ama diş çektirdim ve 3 gündür yatıyorum.
kısaca yazayım aklımda kalanları..
yader11 cim bardakları banyo wc li suya koymaya fırsatım olmadı henüz.. yoğundum bu ara.. bi de bu diş çıkınca... sadece bardakların değil btün evin ersağa ihtiyacı var şu an
normal jöleyi kullanıyorum. kıvamı oldukça yoğun.. ilk kullanımımda fazla kullanmışım baya bi sert oldu saçlarım.. sonra daha az kullanmaya başladım. 7-24 ya da köpük benim saçları zapt etmediği için ben jöleden memnunum..
içeriği; aqua, ethyl alcohol, PVP glycerin, triethanolamine, carbomer, panthenol,fragrance.
iyi olursam akşam gelirim.. iyi bakın kendinize...
Sen ne diyorsun?kral olur krallll. Ama nerdeee? Canım aslında toplantıları olsa katılırım ama sonuçta sorularımız cevapsız kalacaksa gitmenin ve boş sözleri ve reklamlarını dinlememin ne anlamı var? Valla beni provokatör diye dışarı atarlar Ama sorularımızı cevapsız bırakıyorlarsa ya da tatmin edici bir cevap vermiyorlarsa, içerik bilgisinde olmasına rağmen yoktur diyorlarsa kesinlikle özrü hakediyoruz. Mesela tüm duş jeli alıp kullananlara ve sıkıntısı olanlara birer tane hediye etmeleri gerekiyor bence. Tabiki bana değil, çünkü ben almadım, beklemedeyim Umarım mailler ulaşmıştır. Senin bana ilk verdiğin isme de yazmıştım ama hiç dönüş olmadı. Suskun kalınca da insanın aklına acaba sorusu gelmiyor değil! Ama temizlik ürünleri süper. O konuda kesinlikle haklarını yiyemeyiz ve Ritha Bitkisini geniş bir kitleye tanıtan ve kullandıran da yine bu firma
yeni yıl bombası olmuş o zaman bu als ve cocamide deayeni yıla bir yenilikle girelim denilmiş olmalı.yeni bir mail daha attım.bakalım ne zaman dönecekler :) olmadı dayanamayıp müşteri hizmetlerini arayabilirim ama henüz içerik konusuna çok hakim değilim
Arkadaşlar kusura bakmayın tek derdim kendim gibi oluyor jöle için kullanan varsa yorum alabilir miyim ne yaziki temizlik ürünlerini bilemiyorum anneme hop deyince değiştir diyemiyorum inşallah ileride kendi evime sıfırdan bu ürünlerden stok yapıp başlayacağım evlenince:)
maili paylaştığınız icin teşekkürler.
şimdi aklıma geldi terasta hediye ürünlerden oluşmuş bir koli ersag stok vardı.hemen gittim baktım orda ki leylak duş jelinde de als ve cocamide dea yok
yok yok kesin karar verdim firma bana torpil gecmiş
sulandırdığım halde oluyoröyle durumlarda mutlaka ürünü fazlasıyla sulandırın...
inanamıyorum ya
evet bu iki leylak duş jeli de farklı farklı tarihler de üretilmiş hem de...:44::44::44::44::44:
sulandırdığım halde oluyor
valla ne diyecegimi bilemedim.acaba derz araları farklı bir maddeden mi yapılmış ki:44::44:
ben derzlerearada bir saf döküp sert fırcayla da fırcalıyorum hic birsey olmuyor.
acaba banyo wc temizleyicilerimiz de mi farklı
bence eski bina olduğundan, bir de bakımsız nihayetinde. ondan kaynaklı olabilir. onun da içeriklerine bakabiliriz tabi kiparanoyak yaptılar bizi
kendine bir tane üye arkadaş buluyorsun, onun yardımıyla olabilirsinMerhabalar ben kayseriden üye olmak istiyorum nasıl üye olacağım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
ben de bu konunun bekçisi oldum yahu.kimsecikler yokken de buradayım
günaydın arkadaşlar.
bu şampuanın da duş jelinin de bulaşık sıvısının da pek köpürmediğini niye söylüyorlar bilmiyorum. bence gayet güzel köpürüyorlar.
benim bulaşık sıvım çok köpürmüyorbir damladan daha fazla kullanıyorum yaw.yoksa SENİNKİNDEEEEE
benim bulaşık sıvım çok köpürmüyorbir damladan daha fazla kullanıyorum yaw.yoksa SENİNKİNDEEEEE
Ay Allah iyiliğinizi versin e mi?
Ersağ
Er
As
Ar
Sağ
Ser
Sar
Sera
bu kadar güzel anlamlı kelimeler üretilen bir firma nasıl kötü olsun söyleyin bana
can sıkıntısından mazur görün:26: