Ersağ ürünlerini duyanlar, kullananlar, bilenler....

hakikaten firmanın adı niye ersağ, sahiplerinin soyadı falan mı acep :26:
herkesin bilinçaltı devreye girdi :KK9:

Arkadaslar masallah:nazar: beğeni konusunda ne kadar hizlisiniz:KK16:
Daha ben yayınladığım mesajı ekranda görmeden beğeni bildirimlerini gördüm :KK16::KK9::KK9:

Ben mi cok yavasim ne :KK17:

Bu arada belki Avrupa dan okuyan varsa bilgilendirelim.

Bugun ve yarın icin 150 tl alışverişe 5 hediye! :KK9:

jöleyi taydin kullanmıştı sanırım :44: bir de yazarsa içeriğini de yazsın,masaya yatıralım onu da:KK1: bir de bio şampuanın içeriği neydi arkadaşlar, paylaşılmıştı galiba ama sayfayı bulamam ki şimdi :44: bir dahaki sefere ondan alacağım inşallah :KK19:
aqua,glycerin,panax ginseng,horse chestnut extract, honey extract, sodium chloride, panthenol,allontoin, polyquaternium-10, amodimethicone, ammonium laureth sulfate(ALS) cocamide DEA, fragrance

bio şampuanın içeriğidir. herkes kontrol etsin bakalım, hepimizin ki aynı mı:))))

valla kuru bir özrü kabu etmiyiciim:KK19: ama bana özür hediyesi yollayın da diyemem ki :KK17: bence kendileri bu inceliği düşünmeliler:KK19:

eger hata yapılmışsa magdurlara göndermeleri gerekiyor.bendkilerde yok ama olsa bile kullanırım ben cünkü bu ürünlerle şifa buldum. ve benim ilk kullandığım sarı cicekli olandı yani bahsettiğimiz maddelerin olduğu.
onunla dertlerime deva bulmuştum sonra hediye gelen leyka jeli kullandım.

aslında toplantılara denk geldikce hepimizin katılması gerekiyor. cünkü orada cok güzel tüketici deneyimleri de paylaşılıyor.
yetkililer ürünlerle ilgili tanıtım yapıyorlar sonra soruları cevaplıyorlar ve tüketici memnuniyet şikayet ve tecrübeleri paylaşılıyor.

her toplantıyı aynı kişi yapmıyor doğal olarak.cok fazla bronz ve gümüş öncü var. ve eminim hepsinden alabileceğimiz tüyolar vardır.burada bile birbirimizden neler öğreniyoruz.

canım o arkadaş birkac gündür ciddi hasta olmuş. emin ol ki ilgilenecek biz sadece biraz sabredeceğiz.

bu arada haklısın.deterjan kavramına etken madde olarak bitkiyi katan tek firma.emsali yok bu konuda.

valla bu grup hep birlikte katılsın toplantılara, ya hepimiz altın üye oluruz( gümüş, bronz da neki?) ya da siz bi daha gelmeyin derler:)))

valla bu grup hep birlikte katılsın toplantılara, ya hepimiz altın üye oluruz( gümüş, bronz da neki?) ya da siz bi daha gelmeyin derler:)))

kimbilir belki cok iyi olur belki de kovarlar bizi..
ama sanmıyorum o kadar kaba olacaklarını, ben bicok toplantıya katıldım gayet kibarlar.

neden olmasın belki bir gün biz de toplantılarımızı yaparız.hatta aynı ilde olanlar görüşebiliriz.
ben istanbuldayım mesela?

aqua,glycerin,panax ginseng,horse chestnut extract, honey extract, sodium chloride, panthenol,allontoin, polyquaternium-10, amodimethicone, ammonium laureth sulfate(ALS) cocamide DEA, fragrance

bio şampuanın içeriğidir. herkes kontrol etsin bakalım, hepimizin ki aynı mı:))))

amanınnnn :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

cıbanbaşı olmaktan bıktım ama:KK17:

vallahi bende ki bio şampuanda ALS yok! :44::18::KK1::KK1::KK1::KK1:

bu ne şimdi :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

evet bekliyorum arkadaşlar birazdan mesaj bombardımanını:KK17::KK17::KK17::KK17:

oznurrd hatta bendeki şampuanın icinde bikac tane daha bitkisel öz var :KK9::KK9:

Ya mikelaze de sülfat yok demişti. Siz emin misiniz bio şampuan olduğundan? Ürünlerde tutarsızlık mı var :KK43: ersağ buraya gelip açıklamalı !!

geçmiş olsun taydin :26:

Canım daha yeni haberim oldu. Çok geçmiş olsun:KK71:

cok cok gecmiş olsun canım Allah bol şifa versin...hemencecik iyileşirsin inşallah.

sağolun kızlar, ön dişimle 7 yıldır uğraşıyorum, dolgu, kanal, kırıldı vidalandı, tekrar kırıldı yapıştırıldı vs.. en sonunda dün kökünü çektirdim.. implant yapılacak şimdi.. anestezi beni çok etkilediği için 2 gündür sarhoş gibiydim, bugün daha iyiyim şükür..

ama daha çok işlem görecek, şu anda ucunda kist oluştuğundan antibiyotik kullanıyorum..

ama sanmıyorum o kadar kaba olacaklarını, ben bicok toplantıya katıldım gayet kibarlar.

neden olmasın belki bir gün biz de toplantılarımızı yaparız.hatta aynı ilde olanlar görüşebiliriz.

he he ben de istanbuldayım.. ikimiz bi seminere birlikte gidelim:KK1::KK1:

evet bekliyorum arkadaşlar birazdan mesaj bombardımanını:KK17::KK17::KK17::KK17:

oznurrd hatta bendeki şampuanın icinde bikac tane daha bitkisel öz var :KK9::KK9:

bende bio şampuan yok :KK52::KK52::KK52::KK52:

yaklaşık 10-15 gün önce sanırım alnımı yakmıştım saç düzleştirici ile. yazmıştım buraya... hemen bulaşık sıvısı sürmüştüm. o gün hiçbirşey hissetmedim diye yazmıştım. sonra bişeyler oldu ve kesin sonuç alana kadar iyi yad akötü bişey yazmak istemedim, provokasyon! olmasın diye:KK1::KK1:

o gün hiçbirşey hissetmedim ama ertesi gün alnım kızardı, şişti... alnımın yarısı resmen darbe almış gibi kırmızı ve şişti.. korktum eyvah dedim bu bulaşık sıvısı işe yaramadı bu sefer.. ama sonra yavaş yavaş şişlik indi, kızarıklık gitti. hani nezle olursunuz da burnunuz soyulur ya o şekilde soyuldu.. ve mucize...... çok küçük bir nokta var şu anda, onu da görebilmek için çok yakın bakmak gerekiyor. yandım ama iz kalmadan geçti... korkuttu beni ama sanırım ben bulaşık svısını bol sürmüştüm, ondan öyle oldu... yanıktaki etkisi ciddi bi şekilde kanıtlandı benim için... kötü bi sonuç alsaydım, kim dedi bu yanığa yarıyor diye veryansın edecektim...:KK1::KK1: ama dedim taydin sık dişini, ya bas yaygarayı bu ritha abla bi işe yaramıyor diye ya da aman ritha abla canım ritha abla diye baş köşeye oturt....

sonuç olarak ritha abla baş köşede oturdu, kök salacak galiba:KK1::KK1::KK1:

şimdi gözler mikelaze nin üzerine cevrildi.

acaba ondaki bio şampuanda neler var?

ayy müfettiş gibi olduk valla:KK1::KK1::KK1::KK1:

es es ki ki eski eski es eskişehir'deyim. hepinizi beklerim

peki bi de şöyle yapalım o zaman. üretim tarihi 17 kasım 2012. ve eminim bio şampuan

Ya mikelaze de sülfat yok demişti. Siz emin misiniz bio şampuan olduğundan? Ürünlerde tutarsızlık mı var :KK43: ersağ buraya gelip açıklamalı !!

eminim koccaman bio şampuan yazıyo. hatta şimdi tekrar baktım bende mi bi yanlışlık var diye

Kızlar benim bio şampuanımda Aqua,glycerin,panax ginseng,horse chesnut extract,honey extract,red pepper extract,glycyrrhiza glabra extract,sodium chloride,panthenol,allantoin,polyguaternium-10,amodimethicone,capryly/capryl glucoside,cocamide dea,fragrance

Bu ne demek oluyor şimdi! Af yaaaa :KK43: genel bir açıklama lazım bu durumda.Kesinlikle görmek istiyorum tüm içerikleri şu durumda.

ilk kataloğu gördüğüm gün geldi aklıma. bu ne ya? bi de karman çorman hazırlamışlar. insanlar neden para verirler ki bunlara derken... çok güvendiğim bi insan yalvar yakar wc banyo sattı bana ve bugün kü sonuç. Ersağ tutkunu oluverdim.

sonuçta hepimiz ürünlerden memnun muyuz? memnunuz. İçerikler deki tutarsızlıklar hepimizi rahatsız ediyor mu? ediyor. cevap alabiliyor muyuz? alamıyoruz. kafam karıştı benim artık ya. güvensizlik yaşamaya başladım ama daha iyisi de olmadığına göre Ersağ a devam yine de

X