Ersağ ürünlerini duyanlar, kullananlar, bilenler....

Benim duş jeli sarı çiçekliden als var oncekinde de vardı bunda da ayrıca şampuaim kremli şampuan hatta ilk aldigimda şeffaf olunca kremi nerede demiştim ayrıca arkadslar ben jöleden nefret ediyorum sert olduğu için elime yumuşak gelsin ve doğal görünsün diye 7/24 kullanıyorum ne yazikki eğer derseniz kullananlar çok doğal ve yumuşak diye tereddutsuz geçerim ama jöle yine de umutluyum birgün benim istediğim de olacak

günaydın arkadaşlar.
bu şampuanın da duş jelinin de bulaşık sıvısının da pek köpürmediğini niye söylüyorlar bilmiyorum. bence gayet güzel köpürüyorlar. ben bir defalık duş jelini denedim, çok hoşuma gitti sayılmaz. zaten duş jeli kullanan biri değilim öncesinde de. sabun olarak durunun beyaz sabunuyla zeytinyağlı sabununu kullanıyoruz, bazen radoha bazen de moos. kafamıza göre yani:KK31: tabi ben sabunlardaki zararlı maddeleri bilmiyorum, bu konuda radohaya güveniyorum :KK31:

Mikelaze arkadasımızın siteye ne sorduğunu bilmiyorum ama yeni gelen leylak duş jellerinin icinde ALS ve sodyum klorur yani sofra tuzu varmış anladığım kadarıyla.

Durun hele bir onlarca mail alıyor arkadasim toparlayip genel müdürlüğe atınca benim haberim olur kızlar. Gelecek cevabı da 4 gözle bekliyorum .gelince hemen burada yayınlayacağım.

yader11 günaydın ben Ersağ'ın kendi sitesine attığım mail:

"merhabalar

daha önce duş jeli kullanan arkadaşın tavsiyesi ile yeni duş jeli
almış tanıdığım duş jelinin içeriğine bakınca aqua, ritha, ammonium
laureth sulfate, glycerin, allantoin, cocamide dea, sodium clorur,
fragrance okumuş.diğer arkadaşın duş jelinde ammonium laureth sulfate
adlı bir madde yokken yenisinde böyle bir şeye rastlanmasının
açıklamasını yapabilir misiniz?

gönül rahatlığı ile ürünlerinizi kullanan birisi olarak bu durum ben
ve benim gibi kullanıcıların şuan kafasını karıştırmıştır.lütfen
ürünlerinizin içeriğini en azından üyelerinizin göreceği şekilde
sitenizde yayınlamanızı istiyorum."

şeklindeydi...

hala damla siparişi verememiş birisi olarak banyo-wc temizleyici sıvı ile geçinip gidiyoruz.dün banyo kapısının üzerindeki su damla lekelerine fıslattım.kapıyı sildim.damlalar gitti.kapım koyu kahverengiydi çok şükür bir şey olmadı rengine :KK9: ama bu banyo-wc temizleyici ve bunun gibi temizleyicileri ilk alacak olan arkadaşlar KESİNLİKLE aparatı ile alsınlar.Sonra benim gibi neyin içine koysam diye düşünüp dururlar.Geçenlerde ucuzluk pazarından plastik bir sprey kutusu aldım.Bu temizleyiciyi sulandırıp içine koydum.Şişe bir gün geçmeden yamuk yumuk oldu.Eritiyor mu nedir?Yahu neymiş bu sıvı böyle anlamadım gitti yahuuu :KK53: :44:

Son düzenleme:
hala damla siparişi verememiş birisi olarak banyo-wc temizleyici sıvı ile geçinip gidiyoruz.dün banyo kapısının üzerindeki su damla lekelerine fıslattım.kapıyı sildim.damlalar gitti.kapım koyu kahverengiydi çok şükür bir şey olmadı rengine :KK9: ama bu banyo-wc temizleyici ve bunun gibi temizleyicileri ilk alacak olan arkadaşlar KESİNLİKLE aparatı ile alsınlar.Sonra benim gibi neyin içine koysam diye düşünüp dururlar.Geçenlerde ucuzluk pazarından plastik bir sprey kutusu aldım.Bu temizleyiciyi sulandırıp içine koydum.Şişe bir gün geçmeden yamuk yumuk oldu.Eritiyor mu nedir?Yahu neymiş bu sıvı böyle anlamadım gitti yahuuu :KK53: :44:

ben sana demiştim :KK33: artı senin banyo-wc ye karşı bir fobinin oluşmasından korkuyorum :KK1: benim de derzlerimi çıkarıyor hep :KK43: halbuki ben onu çok seviyorum :KK17:

ben sana demiştim :KK33: artı senin banyo-wc ye karşı bir fobinin oluşmasından korkuyorum :KK1: benim de derzlerimi çıkarıyor hep :KK43: halbuki ben onu çok seviyorum :KK17:

evet banyo -wc yi kullanırken bakalım bu sefer neyle karşılaşacağım diye tırsıyorum :KK9: dün markette gezerken temizlik reyonundan geçiyorduk eşimle.Bak bunların hepsi zehir nasıl zehirliyorlar insanı,yavaş yavaş öldürüyorlar diyordum.Eşim banyo-wc yi ilk denememde başıma gelenleri unutmamış tabi senin Ersağ yavaş yavaş değil tek hamlede öldürüyordu seni dedi.O benim hatamdı dedim.:KK30:

Son düzenleme:
Arkadaşlar kusura bakmayın tek derdim kendim gibi oluyor jöle için kullanan varsa yorum alabilir miyim ne yaziki temizlik ürünlerini bilemiyorum anneme hop deyince değiştir diyemiyorum inşallah ileride kendi evime sıfırdan bu ürünlerden stok yapıp başlayacağım evlenince:)

Arkadaşlar kusura bakmayın tek derdim kendim gibi oluyor jöle için kullanan varsa yorum alabilir miyim ne yaziki temizlik ürünlerini bilemiyorum anneme hop deyince değiştir diyemiyorum inşallah ileride kendi evime sıfırdan bu ürünlerden stok yapıp başlayacağım evlenince:)

jöleyi taydin kullanmıştı sanırım :44: bir de yazarsa içeriğini de yazsın,masaya yatıralım onu da:KK1: bir de bio şampuanın içeriği neydi arkadaşlar, paylaşılmıştı galiba ama sayfayı bulamam ki şimdi :44: bir dahaki sefere ondan alacağım inşallah :KK19:

jöleyi taydin kullanmıştı sanırım :44: bir de yazarsa içeriğini de yazsın,masaya yatıralım onu da:KK1: bir de bio şampuanın içeriği neydi arkadaşlar, paylaşılmıştı galiba ama sayfayı bulamam ki şimdi :44: bir dahaki sefere ondan alacağım inşallah :KK19:

ben kullanıyorum memnunum.Akşam içeriğini yazabilirim ancak.içinde Als olmadığını biliyorum.En azından benimkinde yok :KK9::KK9:

Son düzenleme:

Teşekkür ederim.umarım iyi sonuç almıştır taydin arkadaşımız

ben kullanıyorum memnunum.Akşam içeriğini yazabilirim ancak.içinde Als olmadığını biliyorum.En azından benimkinde yok :KK9::KK9:

artık bu espriyi bol bol yaparız, "benimkinde var, benimkinde yok" :KK1: kişiye özel üretim yapan firma gibi algılanırmış :KK1:
veee taydin çıktı meydane :)

Son düzenleme:
merhaba,
yine kayboldum ortalıktan ama diş çektirdim ve 3 gündür yatıyorum.

kısaca yazayım aklımda kalanları..

yader11 cim bardakları banyo wc li suya koymaya fırsatım olmadı henüz.. yoğundum bu ara.. bi de bu diş çıkınca... sadece bardakların değil btün evin ersağa ihtiyacı var şu an:KK1:

normal jöleyi kullanıyorum. kıvamı oldukça yoğun.. ilk kullanımımda fazla kullanmışım baya bi sert oldu saçlarım.. sonra daha az kullanmaya başladım. 7-24 ya da köpük benim saçları zapt etmediği için ben jöleden memnunum..

içeriği; aqua, ethyl alcohol, PVP glycerin, triethanolamine, carbomer, panthenol,fragrance.

iyi olursam akşam gelirim.. iyi bakın kendinize...

günaydın arkadaşlar.
bu şampuanın da duş jelinin de bulaşık sıvısının da pek köpürmediğini niye söylüyorlar bilmiyorum. bence gayet güzel köpürüyorlar. ben bir defalık duş jelini denedim, çok hoşuma gitti sayılmaz. zaten duş jeli kullanan biri değilim öncesinde de. sabun olarak durunun beyaz sabunuyla zeytinyağlı sabununu kullanıyoruz, bazen radoha bazen de moos. kafamıza göre yani:KK31: tabi ben sabunlardaki zararlı maddeleri bilmiyorum, bu konuda radohaya güveniyorum :KK31:

aslına bakarsanız hic köpürmüyor değil tabiki ama piyasa ürünlerine göre cok daha az köpürüyor ve köpüğü kalıcı olmuyor.
mesela pantene ve fairy gibi asla köpürmüyor maalesef eskiden test etmiştim:KK17:

hımm siz zaten duş jeli alışkanlığına sahip değilmişsiniz doğal olarak cok fazla piyasa jelleriyle arasındaki farkı anlayamazsınız.

eger kullandığınız radoha marka sabundan memnunsanız devam edin ama bence duru kullanmayın :KK20:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hoşgeldın canım, tesekkur ederım.
hımm anladım deneyelim bakalım.ama çaydanlığım cam.en iyisi suzgeçi çıkarıp tencerede kaynatayım.

Evet sen demiştin ben de mümkün değil demiştim.ama aklıma başka bir şey de gelmiyor.
Fakat içine koyduklarını çok az koydukları kesin çünkü yeğenim çok köpürmüyor diye şikayetçi.
Ayrıca şu jeli kullanmayanlar bir kullansa valla çok memnun kalacaklar ama neyse sustum.

Bırde sözüm genele; merak ediyorum ersag duş jeli kullanmaktan çekinenler acaba duşta ne kullanıyorlar?
Sabun desem,Kostiksiz sabun bulmak çok zor.... :KK20:

Vavv işte tecrübe budur.ama benim toz bulaşıkmatiğim yokki :128::84::84::84::84:

Kız valla toplantıdakiler benden fazla birşey bilmiyorlar hatta birçok şeyi ben öğretiyorum onlara.
Ee ben bu bilimin doktorasını yaptım azıcıkta olsun di mi yani. :nazar::KK24:

İşin şakası bir yana kıdem mıdem farketmez canım toplantılar herkese acık.sende gidebilirsin.bulunduğun ildeki toplantıları sana göndereyim yakınsa eğer katılırsın ama işte işki karşımızda bizim gibi aşırı!! Bilinçlilerin sorularını yanıtlayabilecek birilerini bulsak...

Henüz mailler ilgililere ulaştı mı bilmiyorum ama ben yetkililerden özür olarak ne istesem acaba?
Koli koli ürün istiyim burdaki herkesle paylaşıyım.
Nasıl güzel oldu mu?:KK1:

Sen ne diyorsun?:KK52:kral olur krallll. Ama nerdeee? Canım aslında toplantıları olsa katılırım ama sonuçta sorularımız cevapsız kalacaksa gitmenin ve boş sözleri ve reklamlarını dinlememin ne anlamı var? Valla beni provokatör diye dışarı atarlar:KK9: Ama sorularımızı cevapsız bırakıyorlarsa ya da tatmin edici bir cevap vermiyorlarsa, içerik bilgisinde olmasına rağmen yoktur diyorlarsa kesinlikle özrü hakediyoruz. Mesela tüm duş jeli alıp kullananlara ve sıkıntısı olanlara birer tane hediye etmeleri gerekiyor bence. Tabiki bana değil, çünkü ben almadım, beklemedeyim:KK34: Umarım mailler ulaşmıştır. Senin bana ilk verdiğin isme de yazmıştım ama hiç dönüş olmadı. Suskun kalınca da insanın aklına acaba sorusu gelmiyor değil! Ama temizlik ürünleri süper. O konuda kesinlikle haklarını yiyemeyiz ve Ritha Bitkisini geniş bir kitleye tanıtan ve kullandıran da yine bu firma:KK16:

merhaba,
yine kayboldum ortalıktan ama diş çektirdim ve 3 gündür yatıyorum.

kısaca yazayım aklımda kalanları..

yader11 cim bardakları banyo wc li suya koymaya fırsatım olmadı henüz.. yoğundum bu ara.. bi de bu diş çıkınca... sadece bardakların değil btün evin ersağa ihtiyacı var şu an:KK1:

normal jöleyi kullanıyorum. kıvamı oldukça yoğun.. ilk kullanımımda fazla kullanmışım baya bi sert oldu saçlarım.. sonra daha az kullanmaya başladım. 7-24 ya da köpük benim saçları zapt etmediği için ben jöleden memnunum..

içeriği; aqua, ethyl alcohol, PVP glycerin, triethanolamine, carbomer, panthenol,fragrance.

iyi olursam akşam gelirim.. iyi bakın kendinize...

Canım daha yeni haberim oldu. Çok geçmiş olsun:KK71:

yader11 günaydın ben Ersağ'ın kendi sitesine attığım mail:

"merhabalar

daha önce duş jeli kullanan arkadaşın tavsiyesi ile yeni duş jeli
almış tanıdığım duş jelinin içeriğine bakınca aqua, ritha, ammonium
laureth sulfate, glycerin, allantoin, cocamide dea, sodium clorur,
fragrance okumuş.diğer arkadaşın duş jelinde ammonium laureth sulfate
adlı bir madde yokken yenisinde böyle bir şeye rastlanmasının
açıklamasını yapabilir misiniz?

gönül rahatlığı ile ürünlerinizi kullanan birisi olarak bu durum ben
ve benim gibi kullanıcıların şuan kafasını karıştırmıştır.lütfen
ürünlerinizin içeriğini en azından üyelerinizin göreceği şekilde
sitenizde yayınlamanızı istiyorum."

şeklindeydi...

maili paylaştığınız icin teşekkürler.
şimdi aklıma geldi terasta hediye ürünlerden oluşmuş bir koli ersag stok vardı.hemen gittim baktım orda ki leylak duş jelinde de als ve cocamide dea yok:KK52:

yok yok kesin karar verdim firma bana torpil gecmiş :KK1::KK1::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

:KK9::KK9::KK9: iyi cesaret valla kapıda kullanmanız banyo küveti deneyiminizden sonra.
ama o gibi yerleri temizlemek icin damla ya da genel temizlik en uygunudur.

yağ cözücü ve banyo wc yi mutlaka aparatıyla kullanmak gerek.ritha bitkisi cok güclü bitki asitleri iceriyor.

X