Hoşgeldın canım, tesekkur ederım.
hımm anladım deneyelim bakalım.ama çaydanlığım cam.en iyisi suzgeçi çıkarıp tencerede kaynatayım.
Evet sen demiştin ben de mümkün değil demiştim.ama aklıma başka bir şey de gelmiyor.
Fakat içine koyduklarını çok az koydukları kesin çünkü yeğenim çok köpürmüyor diye şikayetçi.
Ayrıca şu jeli kullanmayanlar bir kullansa valla çok memnun kalacaklar ama neyse sustum.
Bırde sözüm genele; merak ediyorum ersag duş jeli kullanmaktan çekinenler acaba duşta ne kullanıyorlar?
Sabun desem,Kostiksiz sabun bulmak çok zor....
Vavv işte tecrübe budur.ama benim toz bulaşıkmatiğim yokki :128::84::84::84::84:
Kız valla toplantıdakiler benden fazla birşey bilmiyorlar hatta birçok şeyi ben öğretiyorum onlara.
Ee ben bu bilimin doktorasını yaptım azıcıkta olsun di mi yani.
İşin şakası bir yana kıdem mıdem farketmez canım toplantılar herkese acık.sende gidebilirsin.bulunduğun ildeki toplantıları sana göndereyim yakınsa eğer katılırsın ama işte işki karşımızda bizim gibi aşırı!! Bilinçlilerin sorularını yanıtlayabilecek birilerini bulsak...
Henüz mailler ilgililere ulaştı mı bilmiyorum ama ben yetkililerden özür olarak ne istesem acaba?
Koli koli ürün istiyim burdaki herkesle paylaşıyım.
Nasıl güzel oldu mu?