Doğrudur. Ben aşağıda yazdığım bilgiyi bitki sandığı'nın sahibinden öğrendim. Kendisi Tıbbi ve Aromatik Bitkiler mezunu ve işi bitkiler olduğu için bana uzun bir açıklama yazmıştı sağolsun. Zaten ne zaman bitkilerle ilgili bir sorum olsa aydınlatıcı bilgiler verir kendisiErsagin kullandığı Ritha bikisinin latince adı sapindus mukorossi ' dir.
Doğrudur. Ben aşağıda yazdığım bilgiyi bitki sandığı'nın sahibinden öğrendim. Kendisi Tıbbi ve Aromatik Bitkiler mezunu ve işi bitkiler olduğu için bana uzun bir açıklama yazmıştı sağolsun. Zaten ne zaman bitkilerle ilgili bir sorum olsa aydınlatıcı bilgiler verir kendisi
ayrıca yanlışlıkla sapindus yerine spindus yazmışım ya da iPhone kafasına göre böyle düzeltmiş. Düzelttiğin için teşekkürler. Zaten merak eden herkes bu isimlere kolaylıkla ulaşıp bilgi sahibi olabilir
arkadaşlar ersağın leylak düş jelinde als ve sodyum clorür birlikte var olduğuna göre, kullanmayalım mı? boreas09 un paylaştığı bilgiler doğrultusunda? birisine mi versem, ne yapsam :26:
arkadaşlar ersağın leylak düş jelinde als ve sodyum clorür birlikte var olduğuna göre, kullanmayalım mı? boreas09 un paylaştığı bilgiler doğrultusunda? birisine mi versem, ne yapsam :26:
canım iki farklı sonuç var. Bir tanesi zararlı olduğu yönünde, diğeri de çok az kullanıldığı yönünde. Valla üst yetkililere o kadar mail gönderdik, hiç cevap alamadık. Sadece mikelaze arkadaşımıza cevap yazmışlar binde bir oranında diye. Ersağ'a güveniyorum diyorsan kullan. Yok şüphem var diyorsan kimseye verme, bize haber gelmesini bekle ama arkadaşımıza sadece ALS var demişler. Yani içerik konusunda bilgileri sınırlı sanırım cevap verenlerin. Bende o üründen yok ama bende olsaydı ve içinde de dediklerinden olsaydı beni yalanlar gibi içinde sadece ALS var demeleri şu sormama sebep olurdu: gözüme mi inanayım, size mi? Ama dediğim gibi Ersağ'dan memnunum ve güveniyorum diyorsan kullanacaksın tabiki
ama bu sizin kullandığınızdan değil ki
Hoşgeldiniz. Bence jöleyi deneyebilirsiniz, onlar çok yıpratır. Ben de beklemeye alıyorum duş jelini. Ersağa temizlikte daha çok güveniyorum.
öncelikle bu forum sitesi benim birçok üründe karar kıldığım bir forum yıllar sonra üye olmak nasip oldu bende sizler gibi en zararsızı ve doğalı uygun fiyata bulmaya çalışanlardanım. Ben ersağla komşumuzun kızına katkı olsun diye almıştım açıkçası katalogları ve şampuan kutuları çok amatörce gelmişti hatta bir önyargıyla bu kesin türk firması demiştim. Neyse içi temiz olsun da dışı önemli değil önemli olan iç güzellikdiyelim.
Uzatmadan arkadaşlar ben şampuanıyla 3-4 ay önce tanıştım açıkçası önceleri saçlarım sert oluyordu ama kimyasalı az olduğu için olsun dedim şu son kampanyadan aldığım şampuanla saçım çok yumuşak oldu ayrıca söyleyim ilk kullanımda da son kullanımda da hiç kaşıntı falan olmadı. Belki de tam bilmiyorum ama daha sağlıklı uzadı gibi malum kıvırcık ve oldukça kuru olunca bu arada duş jelinden çok memnunum cildimi en azından germiyor ki kuru olmasına rağmen vücudum şunu da belirteyim saç kremini de almıştım ama ön yargılı olmayım almasam olurmuş çünkü şampuan daha yumuşak yapmıştı sanki etkili gelmedi ama kullanacağım aldım bir kere
bir de keşke biz kıvırcık saçlar için durulanmayan şu 7/24'lerden yapsalar hala zararlı olanlara devam ne yazıkki.... NEyse ilk mesaj için çok uzun oldu kusuruma bakmayın arkadaşlar
Arkadaslar baya sansasyon yarattık umarım sonuclar güzEl olur.
Yani ben üretici olsam sulfatsiz üretir hepimize bir tane yollar gözümüze sokardim
Bunlara takıldık temizlik ürünlerinin kullanım tecrubelerini paylaşmayı unuttuk valla.
Taydın benim sana bir sorum var.
Banyo wc li suda bardaklarını beklettin mi? Sonuc nedir?
Birde cay makinelerinin cay demliklerinin icindeki Çelik cay süzgecini Ersag urunleriyle temizleyen var mı?
Cay sarartisi ve karartisini nasil çıkarıyorsunuz?
Himm haklısınız benimkinde yazmıyor ama 3 yıldır degisiklik yapılmadı dediklerine gore benimkinin ambalajında hata mı yaptılar acaba?
Ama bir üründe yapılmaz hata herhalde demekki benim aldığım donemde herkesinki ya gercekten ALS siz ya da yazım hatası.
Eger icinde kullanılmışsa ve üzerine yazılmamışsa hakkımı aramalıyım ama nasil?
Biri bana yardım etsin:26:
çay süzgeçini hatta çay kaşıklarını hatta gümüşlerinizi toz bulaşıkmatikli kaynamış suya bırakırsanız parıldadığını göreceksinizArkadaslar baya sansasyon yarattık umarım sonuclar güzEl olur.
Yani ben üretici olsam sulfatsiz üretir hepimize bir tane yollar gözümüze sokardim
Bunlara takıldık temizlik ürünlerinin kullanım tecrubelerini paylaşmayı unuttuk valla.
Taydın benim sana bir sorum var.
Banyo wc li suda bardaklarını beklettin mi? Sonuc nedir?
Birde cay makinelerinin cay demliklerinin icindeki Çelik cay süzgecini Ersag urunleriyle temizleyen var mı?
Cay sarartisi ve karartisini nasil çıkarıyorsunuz?
Himm haklısınız benimkinde yazmıyor ama 3 yıldır degisiklik yapılmadı dediklerine gore benimkinin ambalajında hata mı yaptılar acaba?
Ama bir üründe yapılmaz hata herhalde demekki benim aldığım donemde herkesinki ya gercekten ALS siz ya da yazım hatası.
Eger icinde kullanılmışsa ve üzerine yazılmamışsa hakkımı aramalıyım ama nasil?
Biri bana yardım etsin:26:
Hoşgeldın canım, tesekkur ederım.Şekerim ben geldiiimm:) sana bu konuda yardımcı olur muyum bilmiyorum; benim demlik porselen. Demlik poşet kullandığım için çay süzgecim yok. Eşim çok çay içer ve porselenin içi de dışı da çay lekesi olur. Malum, eskiden çamaşır suyuyla hallediyordum. Ben bulaşık sıvısıyla şunu yaptım, demliğe 1 damla döktüm, damla'dan da 1 damla. Su ekledim ve kısık ateşte kaynattım. Seninki Çelik olduğu için korkmadan Ocakta kaynatabilirsin. Ben demlik çatlar diye fazla kaynatamadım. taydin'e sormuşsun ama ben de elçi olayım bari
Evet sen demiştin ben de mümkün değil demiştim.ama aklıma başka bir şey de gelmiyor.yader11ciğim, daha önceki konuşmamızda bu konuda hata yapamazlar demiştin. Aynı şeyi ben de söylemiştim acaba etiket yanlış mı yazıldı demiştim ama daha önce senin dediğine şimdi ben katılıyorum. Birkaç kişi ile konuştuktan sonra öğrendim ki yanlışlık olamazmış. Var bir yerde bir yanlışlık. Acaba biz mi çok abarttık? Ah şu cevap bi gelse
çay süzgeçini hatta çay kaşıklarını hatta gümüşlerinizi toz bulaşıkmatikli kaynamış suya bırakırsanız parıldadığını göreceksiniz
Kız valla toplantıdakiler benden fazla birşey bilmiyorlar hatta birçok şeyi ben öğretiyorum onlara.Canım sen nasıl olsa bizden kıdemlisin. Denk gelebilirsen toplantılarına katılıp sor. Böylelikle bizim de tercümanımız olursun