Ersağ ürünlerini duyanlar, kullananlar, bilenler....

arkadaşlar koltuk kenarlarındaki tükenmez kalem lekesini neyin götüreceği hakkında hala bir bilgi alamadım :KK43: bir şey daha sormak istiyorum: sıvı çamaşır deterjanlarının her ikisinin de içeriği aynı: aqua ve ritha ectract gibi bir şeydi sanırım. ayrı ayrı almanın lüzumu var mı hala :44:

canım ya annem kumaştaki tükenmez lekesini parfümle çıkarmıştı ama deridekini bilemedim ki.. :44::44:

bir de benim çamaşır sıvı deterjanımın içine geçen bir baktım, dibinde bir tortu vardı koyu sarımsı:KK53: sizler çalkalayıp mı kullanıyorsunuz?

Ersagin tum sivi urunleri calkalanarak kullanilir.

Sivi camasirmatikleri ayri ayri almalisiniz.
Bence Ilk olarak tozu kullansaydiniz .bulasikmatik deneyiminizden dolayi :)

Ersagin tum sivi urunleri calkalanarak kullanilir.

Sivi camasirmatikleri ayri ayri almalisiniz.
Bence Ilk olarak tozu kullansaydiniz .bulasikmatik deneyiminizden dolayi :)

ama üstünde yazmıyor, ben de bilemedim :26: sıvısından bir memnuniyetsizliğim yok çamaşırda, toz çamaşır aktife yapışır da iyi dağılmaz diye endişe ediyorum. burda öyle bir yorum vardı. yoksa toz fiyat olarak daha ucuz, tercih sebebii olabilirdi :KK31:

ama üstünde yazmıyor, ben de bilemedim :26: sıvısından bir memnuniyetsizliğim yok çamaşırda, toz çamaşır aktife yapışır da iyi dağılmaz diye endişe ediyorum. burda öyle bir yorum vardı. yoksa toz fiyat olarak daha ucuz, tercih sebebii olabilirdi :KK31:

Eger sivi olanda sorun yasamiyosaniz devam ozaman.
Toz olan ucuz gozukuyor AMA 1 kg, sivi olan daha fazlaydi.

Urunlerin icindeki ritha dibe cokebiliyor oyuzden calkalamak gerekiyor.

Ah zaten sirketin sahibi Ben olacaktim ki; kataloglar duzenlensin, web site sekle girsin,formuller gozden gecirilsin,eksikler giderilsin,vs vs vs.....

Ah zaten sirketin sahibi Ben olacaktim ki; kataloglar duzenlensin, web site sekle girsin,formuller gozden gecirilsin,eksikler giderilsin,vs vs vs.....

kesinlikle haklısınız, çok vasat bu açılardan :KK19:

Ersag islak havlu 85 adet iceriyormus simdi baktim.
Bu urunden de COK memnunum.kizim ve kendimiz icin baska bir urun dusunemiyorum.keske cep boylarini da cikarsalar.

Piyasada ecosert belgeli baska islak mendil yok diye biliyorum.yaniliyor muyum?

Kesinlikle piyasada ecocert belgeli hiçbir ıslak mendil yok. Zaten fiyatlardan da bu anlaşılıyor.

Kızlar şans bana güldü. Komşumun bir arkadaşı satıyormuş, dün telefonda konuştuk, bugün satın aldım kendisinden. Bulaşık sıvısı ile Damla. Ne kadar güzel şeylermiş bunlar :) Damla'yı henüz kullanmadım ama bulaşık sıvısını hemen denedim. Çay makinem şu çelik olanlardan ve damla damla görüntüden nefret ediyordum. Yıka, ardından kurula, parlat, sinir oluyordum. Hayatımı kurtardı bu bulaşık sıvısı. Kuruyunca tekrar kurulamama parlatmama gerek kalmadı :)) Benden tam not aldı. Birazdan da ocağımda deneyeceğim. Ocağım cam. Onu da temizlerken sırasıyla şunları yapıyordum; tam bir işkence: İlk önce Cif Sprey,durula, Sonra cam ocak temizleyici macunla temizle,durula ve en son o su lekeleri gidene kadar sil anam sil.... Bakalım nasıl sonuç alacağım

canım o yorumu ben yapmıştım. ilk kullandığımda makinanın deterjan gözüne ikisini birden koydum. benim makinanın deterjan gözü kapağın içinde. yani yıkarken açıp bakma şansım yok. çamaşır bittiğinde deterjan gözünde çamaşır tozunun taşlaştığını gördüm. ondan sonra tozu makinanın içine, aktifi de deterjan gözüne koymaya başladım. bu şekildeki kullanımdan memnunum.

yeni kataloğu gördünüz mü, değişiklik var ama yeterli değil bence de.

Kızlar şans bana güldü. Komşumun bir arkadaşı satıyormuş, dün telefonda konuştuk, bugün satın aldım kendisinden. Bulaşık sıvısı ile Damla. Ne kadar güzel şeylermiş bunlar :) Damla'yı henüz kullanmadım ama bulaşık sıvısını hemen denedim. Çay makinem şu çelik olanlardan ve damla damla görüntüden nefret ediyordum. Yıka, ardından kurula, parlat, sinir oluyordum. Hayatımı kurtardı bu bulaşık sıvısı. Kuruyunca tekrar kurulamama parlatmama gerek kalmadı :)) Benden tam not aldı. Birazdan da ocağımda deneyeceğim. Ocağım cam. Onu da temizlerken sırasıyla şunları yapıyordum; tam bir işkence: İlk önce Cif Sprey,durula, Sonra cam ocak temizleyici macunla temizle,durula ve en son o su lekeleri gidene kadar sil anam sil.... Bakalım nasıl sonuç alacağım

Gözün aydın canım. memnun kaldığına sevindim. sen o ocağı bulaşık sıvısıyla bi temizle.. bi de yağ çözücün olsa da kullansan. öyle 10 aşamadan geçirmene hiç gerek yok vallahi. keşke kendin sipariş etseydin daha uygun fiyata alırdın, ama ürünleri denemek için de iyi olmuş böylesi.

Bulaşık sıvısını çoook merak ediyorum, bir sonraki siparişimde isteyeceğim inşallah. Sabırsızlıkla bekleyeceğim :) memnun kalmanıza sevindim, iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş :)

kızlar 5 li promosyon bu akşam başlıyor. gece 00.00 dan çarşamba 00.00 a kadar.. :KK64::KK64::KK64:

Ya ama nedennn :KK43: ben onundan sonra istemiştim, sesimi duymamışlar :KK43:

duymamışlar kuzum, benim tahminim de ay sonuna doğru olacağı yönündeydi ama tutmadı. şimdi gördüm paylaşırız demiştik. duymayan kalmasın diye paylaştım ben de hemen.

Peki şimdi yüzde on indirilmiş hali mi yüzelli olmalı -ben yüzde on indirim alıyorum alış fiyatı üzerinden- yoksa normal toplam mı yüz elli olmalı?

Peki şimdi yüzde on indirilmiş hali mi yüzelli olmalı -ben yüzde on indirim alıyorum alış fiyatı üzerinden- yoksa normal toplam mı yüz elli olmalı?

yok canım.. sen 150 tl ürün giriyorsun, ama 135 ödüyorsun. ormal toplam 150 senin ödeyeceğin 135

Hayir, uye alis Fiyati uzerinden 150 tl siparis verirsiniz.ekstra %10 indirimle 135 tl odersiniz.Yani 190 tl lik urunu uye oldugunuz icin 135 e alirsiniz.
Satis fiyatiyla 102 tl degerinde 5 hediyeniz gelir.

Son düzenleyen: Moderatör:
X