Ersağ ürünlerini duyanlar, kullananlar, bilenler....

bu arada ben sabah saçımı düzleştirirken alnımı yaktın birazcık. hemen gidip bulaşık sıvısı sürdüm. bütün gün öyle dolandım. az önce aynaya baktım baya bi geçmiş, zaten hiç acımadı, kızarıklık da çok az kalmış.. yanıkta yeniden test edilmiş oldu... keşke yazın bacağımı yaktığımda da bulaşık sıvısı ile tanışmış olsaydımm

Iste ritha'nin gucu

Zaten hepiniz bulaşık sıvısıyla damla'yı çok methettiğiniz için bunları aldım ama satan kişi şuan yağ çözücü elimde yok dedi. Neyse annem de beğendiği için ona da alacağım ve büyük ihtimalle siteden alırım. O zaman dediğin gibi daha uygun fiyata alırım hem de promosyonlara konarım:)

İyi ki varsınız ve iyi ki bu konuyu açtın taydin,elleriniz dert görmesin

Emin ol ki begenmene en COK da Ben sevindim.

Umarim urunlere olan memnuniyetimin hat safhada olusunun swbeplerine hakvermissindir Canim.

Iste ritha'nin gucu

hıh rithaya alkış ama bana geçmiş olsun yok

bu ay öbür ay bilmem ama 5li promosyon çok ürünü aynı anda denemeyi sağlıyor..

damla için eczaneden damlalıklı bir şişe al sana tavsiyem, ne kadar bereketli bir şey olduğuna inanamayacaksın..

önce deneyimlere ihtiyacım vardı, şimdi de herkese duyurmayı üzerimde bir borç biliyorum. hepimizin bu ve benzer ürünleri duymaya, bilmeye, kullanmaya hakkı var. iyi ki buradayız canım..

Taydinim bitanem gecmis olsun Canim Benim saskinligima ver e mi?

Sen bizim bas tacimizsin

Kızlar, yarım saat önce ocağımı da sildim. Sadece bir kere mikrofiber bezle kuruladım ve hayallerime kavuştum:)

Süpersiniz. Çok teşekkür ederim. taydin, teşekkürlerin büyüğü sana, sonra da deneyimlerini paylaşan tüm arkadaşlarıma:)

merhaba kızlar
ben bu ürünleri kk hatunlarından yani sizden duydum
kızımın egzema sorunu var çamaşır deterjanını almayı düşünüyorum
normal deterjanda benim makinamda yıkama bittiği halde son sıkmada ciddi köpük görüyorum
2. durulamayı bazen 3. yü yapıyorum içime sinmiyor
memnun kalırmıyım
çamaşır deterjanı yaklaşık nekadar süre de tüketiyorsunuz

Damlalığım var, 1 lt suya 3 damla şaka gibi:) Parayı 1 ayda amorti edecek bu mucize şey..

Taydin,gözümden kaçmış. Geçmiş olsun. Ben de nedense kulağımı çok yakarım. Canın kesinlikle çok acımıştır, inanırım

merhaba hytdnze,
canım çamaşırlarda kalıntı kalmadığını ilk yıkamadan sonra çamaşırlara dokunduğun anda hissedeceksin. bende de mantar var, ama çamaşır deterjanını kullandığımdan beri unuttum diyebilirim.
3 aydır kullanıyorum, beyaz ve renkli tozunu, yarısına ancak geldi ikisi de. yani ortalama 6 ay diyelim. ama çamaşırın çokluğuna göre değişir..

Son düzenleme:

yanıtın için teşekkürler
birkaç gündür okuyorum burayı bilgilendirmek amaçlı gayet güzel yorumlar var
umarım bu üründe çözümü bulurum
o kadar çok kremlere bilmem nelere para verdik ki artık iki kere düşünüyorum bişey alırken

Arkadaşlar, sitelerine biraz öce baktım, 5'te 5 kampanyaları bu gece 00.01'de başlayacak, çarşamba akşamı 20.00' da bitecekmiş. Haberiniz olsun

Taydin,gözümden kaçmış. Geçmiş olsun. Ben de nedense kulağımı çok yakarım. Canın kesinlikle çok acımıştır, inanırım

sağol canım

inan nerdeyse hiç anlamadım acısını, baktım yandı alnım, robot gibi otomatik direk mutfağa gittim bulaşık sıvısını sürdüm alnıma hani ay yandı uff falan tepki vermeden

aklında olsun senin de unutma, kulak yanarsa doğru mutfağa

Damlalığım var, 1 lt suya 3 damla şaka gibi:) Parayı 1 ayda amorti edecek bu mucize şey..

evet, geçen hafta yerleri silecekken damlalığa iki kez damladan çekip boşalttım kovaya.. kayınvalidem de ne yapyorum diye bakıyor maalesef onu tam adapte edemedim ürnleri kullanmaya, çok deterjan iyi temizlik düşüncesini silemedim.. annem ise sıkı bir kullanıcı oldu...

damladan ben kullanıyorum, anneme verdim, komşuya verdim, yengeme verdim.. daha da kaç ay kullanırım allah bilir...

rica ederim.. doğru ürünlere paramızı vermeye çalışıyoruz hep birlikte.. araştırıp en doğrusunu bulmaya çalışıyoruz.

yalnız çamaşır tozu ile birlikte şampuan ve duş jelini de kullanmasın derim. ki tamamen arınmış olsun kimyasalın etkilerinden.

Arkadaşlar, sitelerine biraz öce baktım, 5'te 5 kampanyaları bu gece 00.01'de başlayacak, çarşamba akşamı 20.00' da bitecekmiş. Haberiniz olsun

ama sen bugün beni kaçırmışsın hep... gelir gelmez haber verdim ben size

hadi kalın sağlıcakla, ben yatıyorum artık. yarın görüşmek üzere, hoşçakalııııınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…