- 3 Ağustos 2019
- 524
- 843
- 35
İlla koca mı olması gerekiyor
Evet 2 gündür tanıdığınız bi adam sizden böyle bişeyi ne hakla isteyebiliyor? Yeri gelir insan eşine söyleyemez bu ne rahatlık yani?İlla koca mı olması gerekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlla koca mı olması gerekiyor
Evet 2 gündür tanıdığınız bi adam sizden böyle bişeyi ne hakla isteyebiliyor? Yeri gelir insan eşine söyleyemez bu ne rahatlık yani?İlla koca mı olması gerekiyor
En en kötüsü de satıcı kadın beni ikna etti ve giyince benim kıç muhallebi gibi kaldı dhjdjdhneyy 1400 tl mi o paraya ayakkabı çanta 2 de bluz alırım ben
NeyiSana 9 saattir bunu anlatıyorum.
Kuzum ben linçe alışmışım hatta 1 haftadır kimse bana bişi yapmıyor hxhshs ki bende çok azgınım bu sıralarValla işin aslı öyle de, linçlenirim diye yazmadım. Yazıyorum şimdi, paranız yoksa ilişki işlerine hiiiç kalkışmayın.
Kadınsan da erkeksen de kendine yetecek durumda olmalısın. Birbirine yanlama durumu olmayacak.
Şimdi bu konudaki adam tutup kendi fantezisinin maliyetini kadına yüklemeye çalışıyor. Doğru değil bu. Hadi diyelim kadın bir seferlik harcama yaptı. E ama bu fantezi işleri devamlılık arz eder, değişiklik ister. E bu da maliyet demek. Karşılayamayacaksan hiç söylemeyeceksin. Yeri gelir konu sahibi alır, yeri gelir adam alır. Ama uyanıklık edip de sen çeşit çeşit al denmez.
kız o satıcılara güvenilir mi?geçen bir elbise denedim kabarık kollu resmen penguene benzedim.bana diyor çok yakıştıE
En en kötüsü de satıcı kadın beni ikna etti ve giyince benim kıç muhallebi gibi kaldı dhjdjdh
Lütfen alın bubendegilim i buradanE
En en kötüsü de satıcı kadın beni ikna etti ve giyince benim kıç muhallebi gibi kaldı dhjdjdh
İşte görmen için özellikle bakıyor olman lazım. Gözardı etmenin olayı zaten özellikle bakmadığın sürece görmemek. Normal mi değil mi bilmem, bakmazsan görmezsin.engelli ben de.e eleştiri bile olmayan arkadaşlarımla şakalaştığım yazıma bile beğenmedim atarsa elbette görürüm.madem benden hoşlanmıyor sitede yok saysın çok mu zor?geçen sağlık çalışanlarına teşekkür ettim .o yazıma bile beğenmedim attı.normal mi?
Şimdi şu şekilde eğer sevgilim ya da eşim benimle cinsel hayatında ne beklediğini paylaşmayacaksa neden hayatımdaki? Hayat arkadaşlığı her konuda dürüstlük demektir. Ha 2 gün olur ha 5 yıl olur bu insanların ilişki anlayışıdır.Evet 2 gündür tanıdığınız bi adam sizden böyle bişeyi ne hakla isteyebiliyor? Yeri gelir insan eşine söyleyemez bu ne rahatlık yani?
Sevişecekler ayol rahatsız mı sevişsinler?Evet 2 gündür tanıdığınız bi adam sizden böyle bişeyi ne hakla isteyebiliyor? Yeri gelir insan eşine söyleyemez bu ne rahatlık yani?
Aramızda kalsın son anda kakaladım kendimi sana komik bişi anlatıcam hdhshsHöfffff çok masraflısın, sıtarbakslarda sana kahve içirsin, donunu jartiyerini VS’tan alsın. Adamın ocağına incir ağacı dikersin
Sevişsinler o benim derdim değil de böyle bi konu açtığına göre kendisi de memnun değil bu taleptenSevişecekler ayol rahatsız mı sevişsinler?
Eşine söyleyemeyen de ne bilimSevişecekler ayol rahatsız mı sevişsinler?
Konuyu açan arkadaş çok memnun değil ki bu istekten böyle bi konu açmışŞimdi şu şekilde eğer sevgilim ya da eşim benimle cinsel hayatında ne beklediğini paylaşmayacaksa neden hayatımdaki? Hayat arkadaşlığı her konuda dürüstlük demektir. Ha 2 gün olur ha 5 yıl olur bu insanların ilişki anlayışıdır.
Memnun olup olmamak ayrı bişey insana kocası bile sormaz bunları demek apayrı bişey.Sevişsinler o benim derdim değil de böyle bi konu açtığına göre kendisi de memnun değil bu talepten
Evet 2 gündür tanıdığınız bi adam sizden böyle bişeyi ne hakla isteyebiliyor? Yeri gelir insan eşine söyleyemez bu ne rahatlık yani?
Öf cidden ya. Ne biçim zihniyet.Ya tamam isterde, bekar ailesiyle yaşayan bir kızdan öyle kıyafetler beklenmemeli ya nasıl sokacaksın onları eve. Anneler her şeye hakim nereye saklanır ki? Bir arkadaşım kendine gecelik aldı sevgilisine giymek için, annesi bunu bulmuş vay sen erkeklere mi giyiyorsun bunu diye bağırmış cingar çıkartmış kız annesinin yüzüne bakamadı, kadında abarttı tabi 1 ay konuşmadı ama eski kadın işte kafaları dar oluyor. Ben bu riski alamazdım.
Çok yersiz bir istek. Bence iyi yapmışsınız.
Allah beşanı vermesinnn. Kahkaha attımmm bebeğim uyandı ddddOha sevgililer günü hediyesini buldum
Kadının kocayı boşadıktan sonra cinsel hayatı olmamış pek. Libido da ahım şahım değil. Yeni yeni açılıyor.
kot niye çıksın ki.onun üzerinden hamile bile kalınabiliyoralakası yok bence. Hurrra kotu çıkartıp anadan üryan kalmıyosun ki bunun ön sevişmesi var fantazisi var oynaşması var
Haberim var beybi ama onu atarsan Mune beni o çoraba hapsederErkekler içün jartiyer vücut çorabı da var