- 3 Haziran 2017
- 501
- 277
Evet canım ilk bebek başka tabi hiç geçmez onun acısı ama bi şekilde de toparlanmamız lazım ki diğer meleğimiz gelsin bize doktorum hep bana mutlaka moralini yüksek tutman lazım dedi yoksa tekrar gebeliği etkiliyormuş bize 6 ay süre verdi 6 Aydan sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi ama bu süreçte hızlı toparlanmak lazım nasıl olucak bilmiyorum ama bi şekilde hayata adapte olmak laızm hep böyle geçmez ki içimizdeki yarayla yaşamayı öğrenmek lazım sanırım ne kadar zor olsa da gerçi insan bazen kendini çok güçlü hissediyor bazen dibe vuruyor. Keşke görüşebilsek gerçekten bitek aynı durumu yaşayanlar anlıyor birbirini diğerleri teselli verse de olmuyor ama sana tavsiyem başka imkanın varsa başka hastaneye git gerçekten çok zor geliyor ben bidaha o hastaneye adım atmak istemiyorum eşim bile bidaha oraya gitmeyelim diyor insanın acılarını tazeliyor çünkü. Sen hangi şehirdeydinBurda iyi bir doktor vardı onun için gelmiştim perinatalog ama onun içinde başka gün verdiler.evet içim çok acıyor şuan hiç olmak istemediğim bir yerdeyim ve şuan polikilinige bakan doktor benim doğum yaptığım gun olan stajyer doktor bakıyor onu gördüm yine içim daraldi inşallah canım ama bilmiyorum bence kucagimiza alana kadar böyle hissedicez ama ilk bebeğimizin yeri ayrı olacak acısı hep kalicak eminim ben aynı şehirlerde olsak görüşür teselli ederdik belki birbirimizi destek olurduk ama hepimiz ayrı illerdeyiz.tek başına kal evet ağla dagit içini o daha iyi geliyor bende öyle yapmıştım.yalniz birakmiyorlarsa duşa gir orda ağla en azından huzur veriyor