Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Ben mukayese etmedim herzaman devlet adamları lüksü sevmistir. Bunlar hakkinda bircok yazi vardir yunan filozoflar bile lüksü sevmistir. Ben bunu anormal görmüyorum. Sizler anormal gordugunuz icin yaziyorum. Olmasa daha iyi olur tabiki ancak herzaman her devirde her ulkede olan seyi ilkkez bu ulkede yasaniyor gibi gostermek absurt. Okudugunuzu iyi anlayin lutfen:) Insanların biyigina sakalina karisamam. Dis gorunusle de pek ilgilenmem.

ay kızlar demek akalındamı takip etmiyorsunuz..kadın patır patır herkese hediye veriyor..gooğle amcaya bir sor:)
Kadın çatır çatır konser veriyor.
Otellerde, gösteri merkezlerinde, cluplerde sahne aliyor.
Sponsoru varsa kimene?

Benim faturama vergi yükleyip benim paramla cebini doldurmuyor.
+vergisini çatır çatır oduyor.
Alsın yakisir.

Emine Erdoğan neyin hakkıyla alıyor?
Kocasının emekli maasiylami?

Ben nicke dikkat etmedim siz oyle bisey yazdiysaniz ozaman sözeydi cevabim.

Atatürkün yaşadığı yerleri görmeden bilmeden laf ediliyor.
Gayet mütevazı yasamis.
Çok şükür canakkaleyide gezdim gordum.
Florya koskunude.
Bandırma vapurunuda.
Trabzon Atatürk koskunude.
Dolmabahçe sarayinida.
Kaldığı, savaştığı, bulunduğu her yeride gormeye devam edicem.

Bu arada Erzincan universitesinin adi Bin Ali Yıldırım olacakmis.
Üni açmayı bilmezler ama fevkalede isim değiştirirler vesselam.

Yurtdışında basortusu serbesti olmadığı icin okumuslar savunmasi bu. Ancak abdullah gulun oglu kizi Turkiyede okudu kizi peruk takti bu şekilde oldu. Ayrica devlet okuluna dahi giden bi siyasetcinin cocugu yoktur.
Onun cantasindan daha buyuk sorunlar var. Gozune dizine dursun ama daha sonraki gelecekler bunu yapmicak mi belki daha buyuk zararlar acicaklar k
Ben yasam tarzindan hasetmedim ki luks kiyafetler vardi onun uzerinden ornekledim:) her ilde Atatürk evi vardır ziyaret ettim merak etmeyin oyle bi düşüncem yok

Bu arada Erzincan universitesinin adi Bin Ali Yıldırım olacakmis.
Üni açmayı bilmezler ama fevkalede isim değiştirirler vesselam.

Yani ulkede illa basbakanlara ait uni isimleri oluyor. Son basbakan olarak onun da ismini vermisler. Basbakan olup uni ye ismi verilmeyen lider yok sanirim ulkemizde.

Bas ortusu bahane özel okullarda vardi okutabilirdi.
Hep bişeyin arkasına saklaniliyor zaten.
Askerliği icinde testis kanseri raporu aldi adamin cocuklari oldu.
Ne hikmetse.
O da Allah tarafından olmustur mübarek zaat olduğu icin.

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi’nin ismi 11.04.2012 tarih 28261 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan 6287 sayılı Kanunun 18. maddesi uyarınca “Bülent Ecevit Üniversitesi” olarak değiştirilmiştir

Bakin ak parti döneminde olmus. Tabi rahmetli goremedi ama.. bukadar kucuk ayrıntılarla caninizi sıkmayın bence..

Ozel okul olsa da meb e bagli ve basortusu ile girilemezdi.
Askerlik konusunda haklisiniz keske askerlik yapsalardi ancak torpil mi degil mi bilemem. Ama keske yapsaydi!!

Canımı sıkacak bir dert degil.
Üni açsınlar isim koysunlar.
Olan isimleri değiştirmek ne oluyorsa.

bende aksi birşey demedim dikkat ederseniz..
cantanın adını en azından oradan duymuş olmalısınız diye belirtim
florya köşünün oralarda büyüdüm diye bilirim..zamanın en güzel yapılarından biridir ...şimdiki mimaride sade kalıyor hali ile :)
siyasete aktif olarak girmeyi düşündünüz mü..gerçekten çok potansiyel var sizde

Yok Sevdalikelebek bana dizilerde oyna dedi
Dizi teklifi bekliyorum.

aaaaaaa o kabiyette var yane :))))
diğer konularını görmediğim
iyi oynuyorsun demek ... helal ..yakışır :)
Oynayanlar oynuyor biz izliyoruz.
O zengin olayım diye dedi
Sizin aklınız oyun moyun çalışıyorsa demek.

Surekli vergilerden odeneklerden bahsediyorsunuz.. kamu ve iktisadi odemelerden haberiniz var mi? Okadar memurun doktorun ogretmenin askerin polisin hakimin savcinin bu uzar da gider.. maasinin kaynagi ne mesela? Az buz maas almıyorlar. Kamu ve iktisadi ödemelerden saadece aklima gelen tek baslik kamu maasi daha neler var neler. Sizler her parayi zevkte sefada harcıyorlar zannedin. Kendiniz ile lideri kiyaslayin. Okadar emeklinin maasi tamam zamaninda pirim verdiler ama onlara bu maasi her ay sıkıntısız verebilcek döner sermayenin olmasi lazim. 1999 depreminde ki yardimlar ile memur maaslari ödenmişti. Allah a şükür van depreminde yardim bile kabul edilmedi. Toki 1 yilda dikti evleri. Super ekonomimiyiz tabiki degil. Ama 2002 den once de Isvicreli degil de Turk bilim adamlari konusulmuyordu. Adamlar uretim cagini bitirdi tuketime geçti. Avrupa da %1 lik buyume var ama artik. Biz atak helikopter uretiyoz millet siyasete baglayip dalga geçiyor.. insansiz hava araci yapiyoruz bayraktar dalga geçiliyor. Israilden neron almaya devam edelim ozaman. Ki en son aldigimizda da cogu bozuktu.
Vs vs. Siralanir gider. Takim tutar gibi parti tutmuyorum bakin chp yillardir oyu %25 ufak degisiklerle neden acaba:) daha iyisi gelirse guvenirsem tabiki oy veririm. Ama camur at izi kalsin.. ideolijisiz ittifaklara verecek oyum yok.
Saadet partisi lideri madimak olayinda sivas belediye baskaniydi yobazdi ozamanlardaki adi .olayda sucu var mi yok mu bilmiyorum. Simdi bakin chp iyi parti saadet ittifak yaptı. Ozamanlar 28 subat surecinin en nefret edilen isimlerinden olan karamanoglu o donemlerin 28 subat postmodern darbesinin saksakcisi popüler gazetecisi ugur dündar. Bugun el ele kol kola hatta odul bile aldi saadet partisi gecesinde ugur dundar daha sasiracagim pek cok isim yanyana geldi bu süreçte. Muhalefet partilerinin en buyuk projesi suan erdogan gitsin kim gelirse gelsin.Bu milleti salak yerine koymaktır iste.

Son düzenleme:
Atatürk’ün chanelden giyindiğini nerden biliyorsunuz?
Bazı bilgiler net bilinmediğinden sanırım.
Evet Atatürk Chanel'e sipariş vermiştir ama TSK için.
Yani Chanel imzalı askeri üniforma siparişi verilmiştir, kişisel giyim değil.

________

Bu kısımdan itibaren de genel bir uyarı olsun, birkaç sayfadır yazışmalarınıza denk geliyorum, o onu giyiyor, bu bunu yapıyor kavgasına girerseniz işin içinden çıkamazsınız, kıyaslamalarda sizi kısırdöngüye sokar.

Birbirinize bireysel sataşmalarınıza da son verin rica ediyorum.

Suan ben de nette baktim ustduzey askerlerin uniformalari chanelmis ama konuya aciklik getiriyim art niyetli bir yorum degildi. Rahatsizlik duydugum icin chaneli one surmedim.Bilgilendirdiginiz icin tesekkurler.

Temel Karamollaoglu için madımakta gazanız mübarek olsun dedigi söyleniyordu o zamanlar sivas belediye başkanıydı dogrusunu bilmiyoruz Allah bilir ama orada canlar giderken hiç birşey yapmamakla suçlandı yıllarca şimdi neyin çaresizligi acaba bu hale getiren son günlerde Abdullah gülün adaylıgı konuşuluyor bir zamanlar eşi başörtülü cumhurbaşkanı olmaz diye yürüyüşler yapılıyordu Abdullah Gülün cumhurbaşkanlıgı için ,sagın altarnatifi yine sağ, sol partiler söylemde olsada eylemde halkla gönül bagı kuramıyor şuan tek yaptıkları politika Erdogan gitsin de ne olursa olsun gibi duruyor

Tesekkur ederim karamanoglunun ozamanki rolü ile ilgili bilgim yoktu pek fazla ama sevilmedigini suclandigini biliyordum. Esi basortulu diye neler neler yaptilar. Abdullah gul de tayyip erdogan olmasa cumhurbaskani olamazdi. Bugun muharrem ince cikip adayimiz degildir diyor. Bu aciklamayi Abdullah gülün kendisinin yapmasi lazim. Gercekten bazi seyler cok uzucu. Tayyip Erdogan bi konuşmasında geminin kaptanı ben oldugum icin yolculari olduklari gemiyi batırmak bunlarin derdi demisti. Ulkemiz icin hayirlsi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…