- 12 Temmuz 2006
- 56.354
- 216.917
- 1.223
- 52
Size gerçekten tüm kalbimle teşekkür ederim, keyif aldığım siyasi sohbetlerden birisini yapıyorum sayenizde.Tarim ve hayvancilik konusundaki eleştirilere katiliyorum ben de anlam veremiyorum bu duruma açıkçası. Yerel gazete haberleri bu haberleri yapabilecek buyuk gazeteler de var ustune gidilmeli. Özelleştirmelerde kar zarar durumunu bilmiyorum. Maasi sigortası vs devlete yuk özelleştirip vergisini alıyor. Seker şurubu zararli biliyorum ancak seker fabrikalarinin satilmasiyla ilgiliyse bu seker fabrikalari ne yapacak kime calisacak ozaman? Kafamda deli sorular ama arastiririm tabi ki:) koru körüne savunma taraftarı degilim ancak sacma sapan onu giymis surda tatil yapmis bunlara gelene kadar cok daha onemli konular var.
En azından sade bir vatandaş halktan biri olarak kafama takılanları anlatma imkanı buldum size.
Özelleştirmelerle ilgili detayları ben de biliyorum dersem yalan olur, bilmediğim şey içinde kuru kuru iddialarda bulunmam asla ama özelleştirmeler akabinde Mısır şurubu ithali ve bu ithalata sıfır gümrük vergisi uygulanacağı Bakanlar kurulunca açıklanıp bir de resmî gazetede yayımlanınca kafamda sorular oluştu ister istemez, aynen katılıyorum, giyim kuşama indirgemek tuhaf kaçıyor, ben gerçekten o kısımlarda da olmadım zaten, özel hayat 1, insanların ne giydiği 2, karışmam, ister pazardan giyerler, ister marka, siyasi eleştirilerimde çizgim bellidir, insan hak ve özgürlükleri, demokrasi dışında üretim ve ekonomi kısmına kafa yorarım çünkü bizi direkt ilgilendirenler de bunlar bence.
Bu keyifli sohbet için tekrar teşekkür ederim, bana bu kadar siyaset yeter, izninizle siteyi kolaçan edeyim, hayırlı geceler dilerim.