• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Tarim ve hayvancilik konusundaki eleştirilere katiliyorum ben de anlam veremiyorum bu duruma açıkçası. Yerel gazete haberleri bu haberleri yapabilecek buyuk gazeteler de var ustune gidilmeli. Özelleştirmelerde kar zarar durumunu bilmiyorum. Maasi sigortası vs devlete yuk özelleştirip vergisini alıyor. Seker şurubu zararli biliyorum ancak seker fabrikalarinin satilmasiyla ilgiliyse bu seker fabrikalari ne yapacak kime calisacak ozaman? Kafamda deli sorular ama arastiririm tabi ki:) koru körüne savunma taraftarı degilim ancak sacma sapan onu giymis surda tatil yapmis bunlara gelene kadar cok daha onemli konular var.
Size gerçekten tüm kalbimle teşekkür ederim, keyif aldığım siyasi sohbetlerden birisini yapıyorum sayenizde.
En azından sade bir vatandaş halktan biri olarak kafama takılanları anlatma imkanı buldum size.

Özelleştirmelerle ilgili detayları ben de biliyorum dersem yalan olur, bilmediğim şey içinde kuru kuru iddialarda bulunmam asla ama özelleştirmeler akabinde Mısır şurubu ithali ve bu ithalata sıfır gümrük vergisi uygulanacağı Bakanlar kurulunca açıklanıp bir de resmî gazetede yayımlanınca kafamda sorular oluştu ister istemez, aynen katılıyorum, giyim kuşama indirgemek tuhaf kaçıyor, ben gerçekten o kısımlarda da olmadım zaten, özel hayat 1, insanların ne giydiği 2, karışmam, ister pazardan giyerler, ister marka, siyasi eleştirilerimde çizgim bellidir, insan hak ve özgürlükleri, demokrasi dışında üretim ve ekonomi kısmına kafa yorarım çünkü bizi direkt ilgilendirenler de bunlar bence.

Bu keyifli sohbet için tekrar teşekkür ederim, bana bu kadar siyaset yeter, izninizle siteyi kolaçan edeyim, hayırlı geceler dilerim.

Size gerçekten tüm kalbimle teşekkür ederim, keyif aldığım siyasi sohbetlerden birisini yapıyorum sayenizde.
En azından sade bir vatandaş halktan biri olarak kafama takılanları anlatma imkanı buldum size.

Özelleştirmelerle ilgili detayları ben de biliyorum dersem yalan olur, bilmediğim şey içinde kuru kuru iddialarda bulunmam asla ama özelleştirmeler akabinde Mısır şurubu ithali ve bu ithalata sıfır gümrük vergisi uygulanacağı Bakanlar kurulunca açıklanıp bir de resmî gazetede yayımlanınca kafamda sorular oluştu ister istemez, aynen katılıyorum, giyim kuşama indirgemek tuhaf kaçıyor, ben gerçekten o kısımlarda da olmadım zaten, özel hayat 1, insanların ne giydiği 2, karışmam, ister pazardan giyerler, ister marka, siyasi eleştirilerimde çizgim bellidir, insan hak ve özgürlükleri, demokrasi dışında üretim ve ekonomi kısmına kafa yorarım çünkü bizi direkt ilgilendirenler de bunlar bence.

Bu keyifli sohbet için tekrar teşekkür ederim, bana bu kadar siyaset yeter, izninizle siteyi kolaçan edeyim, hayırlı geceler dilerim.

Ben de cok tesekkur ederim bu sekilde fikirleri beyan edebilmek gercekten güzel:)
Kimse mukemmel degildir, baska altarnatif bulamiyorsak ne yapalim. Ulkemiz icin en hayırlısı ne ise o olsun. Herkesin ortak gayesi bu eminim ancak tercihler, üsluplar farkli olabiliyor. Kolay gelsin size, kalim saglicakla:)

Ben de cok tesekkur ederim bu sekilde fikirleri beyan edebilmek gercekten güzel:)
Kimse mukemmel degildir, baska altarnatif bulamiyorsak ne yapalim. Ulkemiz icin en hayırlısı ne ise o olsun. Herkesin ortak gayesi bu eminim ancak tercihler, üsluplar farkli olabiliyor. Kolay gelsin size, kalim saglicakla:)

Valla sizleri bilemiyorum ama ben senelerdir ağız tadıyla dinleyeceğim bir siyasetçi bulamamaktan şikayetçiyim, üslupları benim açımdan rahatsız edici, söylenenlerle yapılanların büyük kısımları da bağdaşmıyor, inanın hemen hemen diyebilirim ki 8-9 aydır açıp haber izleyesim bile gelmiyor, keşke yeni farklı siyasiler gelse, tüm meclis değişse:)) çok ütopik ama benim temennimde bu.

Dediğiniz gibi hayırlısı olsun diyelim, sağolun, biraz daha buralarda olur sonra kaçarım :))
İyi geceler.

Valla sizleri bilemiyorum ama ben senelerdir ağız tadıyla dinleyeceğim bir siyasetçi bulamamaktan şikayetçiyim, üslupları benim açımdan rahatsız edici, söylenenlerle yapılanların büyük kısımları da bağdaşmıyor, inanın hemen hemen diyebilirim ki 8-9 aydır açıp haber izleyesim bile gelmiyor, keşke yeni farklı siyasiler gelse, tüm meclis değişse:)) çok ütopik ama benim temennimde bu.

Dediğiniz gibi hayırlısı olsun diyelim, sağolun, biraz daha buralarda olur sonra kaçarım :))
İyi geceler.
Yeni siyasetci deyince aklima hep Cem Uzan gelirr :48:
Ne umitlenmistik onda Genc Partii :53:

aday olmalar başladı ..hayırlı olsun türk milletine...ilk bahçeli yapmış aday adaylığı kaydını...tv izlerken aklıma ..kemal kılıçdaroğlu bu seferde aday adayı olmayı unutursa ..diye

Screenshot_20180427-124009.jpg

Yine tehdit!?

Haberin linkini de bırakıyorum okumak isteyen arkadaşlara
https://www.birgun.net/amp/haber-de...ikliyor-213764.html?__twitter_impression=true

Cozum surecini destekledim. Ak partiden once de teror vardi. Silah birakma ile çözülsün is denildi ama pkk hdp sozunde durmadi. Ve bu muzakereler cok uzatildi yasin boru cinayetinden sonra bitmeliydi. Gec kalinda tutuklamalarda da. Sonra kılıçdaroğlu cozum surecine geri dönülsün secimle gelen secimle gider cezaevine girmesini yanlis buluyorum demirtasin demisti. Sahi kendisi partiye seçim ile mi gelmisti??
Yine arastirirsaniz o hendekleri kazilan yerlerdeki kamutanlar heo feto mensubu cikti. Tabi masumdur onlar de mi iftira.. bence arastirmaya deger boyle demeden once.
Ayrica her türlü ideolojiye karsiyim. Bu ulkede kim bi ideolojinin arkasina saklandıysa o ideolojiyi batirdi. Ulkemin huzur refah icinde yasamasi asil istegim.

Kiliçdaroğlunun Demirel üzerine konuşmasi dikkatinizi çekiyor fakat çozüm süreci normalmiydi? Erdoğan orada ibrahim tatlises ile megri megri derken sorun yok, kiliçdaroğlunun siyasi soru sormasi sorun tabi. Ha ayni Tatlisesi güya askere destek amacli afrine götürmüstü. Selfie çeken askerler vardi, görmüşsünüzdür.

Ve kendinizi kandirmayin. O sürecte hdp, akp ile ittifak kursaydi, Erdogan'in deyim ile 400 milletvekili verilseydi sorun ortadan kalkardi ve sizde buna alkis tutardiniz. Sonucta cözüm sürecini desteklediniz. Pkk'ninorada otobüsler ile, davul zurnasi ile,.. Ancak hdp red edince tekrar pkk tüh kaka oldu.

Hiç masum insanlarin fetö diye ceza yediklerini görmüyorsunuz. Sanirim hiç gündemi takip etmiyorsunuz. Cumhuriyet gazetesinden haberiniz var mi? Semih ve Nuriye ögretmenler, hani açlik grevinde olan. Idil Eser, amnesty international türkiye başkani ve niceleri niceleri daha.

Binlerce kişi ihraç edildi. Hadi diyelim hepsi suclu. Bu nasil bir is? 15 yildir kim bu ülkeyi yönetiyor? Gel bu hasret bitsin diyen kimdi? Oy ile gelen, oy ile giden diyen ak partidir. Onun icin gezi direnisi yadirganmistir. Tepkinizi oy ile verin diye. O halde Arinc ve Davutoglu ne oluyor? Gökcek ve diger belediye baskanlar? Fetö olduklari fisildaniyor fakat herhangi bir ceza yaptirimi, mahkeme olayi yoktur. Dayisi fetö baglantili diye sorusturma aciliyor bu ülkede fakat bu hasret bitsin diyenler, fetö okulunda okuyan damatlara birsey olmuyor bu nasil bir is ise!

Kamer Genc mecliste Fethullah size sokacak diyerek tehlikeye anlatmaya calistiginda, meclisten ceza yemisti. Muhterem hoca efendisiydi cünkü o. O zaman sinav sorulari Gülen cemaatinde bolca paylastigina kimse gikini cikaramiyordu. Herkes tehlikeye biliyordu fakat devlet baskalari bilmiyordu öyle mi?

Neyse benim yazdiklarima yine bir kilif bulunur. Alternatif yok. Ekmek kuyruklari felan. Yani bos anlattigimi biliyorum. Yinede duramadan paylasmak istedim.

Cozum surecini destekledim. Ak partiden once de teror vardi. Silah birakma ile çözülsün is denildi ama pkk hdp sozunde durmadi. Ve bu muzakereler cok uzatildi yasin boru cinayetinden sonra bitmeliydi. Gec kalinda tutuklamalarda da. Sonra kılıçdaroğlu cozum surecine geri dönülsün secimle gelen secimle gider cezaevine girmesini yanlis buluyorum demirtasin demisti. Sahi kendisi partiye seçim ile mi gelmisti??
Yine arastirirsaniz o hendekleri kazilan yerlerdeki kamutanlar heo feto mensubu cikti. Tabi masumdur onlar de mi iftira.. bence arastirmaya deger boyle demeden once.
Ayrica her türlü ideolojiye karsiyim. Bu ulkede kim bi ideolojinin arkasina saklandıysa o ideolojiyi batirdi. Ulkemin huzur refah icinde yasamasi asil istegim.

Benim sorumla sizin cevabinizin ne ilgisi var Allah askina ?
Diyorum ko fetöcü olup da tutuklanmayanlar var o is nasil olacak ?

üniversiteleri niye bölüyorlarmış acaba ben bişey anlamadım, anlayan bir alatabilirmi?

Benim sorumla sizin cevabinizin ne ilgisi var Allah askina ?
Diyorum ko fetöcü olup da tutuklanmayanlar var o is nasil olacak ?
Onu görmezler nedense... Niyeyse onların etrafında fetöcü olmayıp atılan kimseler çıkmaz... Ya bu ülkede her sabah KHK çıktımı acaba bende varmıyım içlerinde diye geceleri uyuyamayan insanlar var.... Biz onlardan merhamet beklemiyoruz sadece adalet hak hukuk istiyoruz...

Ölenlere sehit deniliyordu, megerse faturaymis. Sirf hayir diyen insanlar var diye.

Su demokrasi nöbetleri ne kadar harikaydi degil mi?

Tabi tabi şehit =kelle
Kendisinin söylemi

Bende şeyi sorayım madem
Afrin le Menbiç e noldu ?
Yine şehitler geliyor.Hani çok önemliydi orası hayat memat meseleydi ?

Back