• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Tabi tabi Hükümet muhalefetin bi dediğini ikiletmiyor yaaa ondan kılışdaroğlu istemiş bunlarda hemen kabul etmişler. Hatta bunla ilgili Kahtalı mıçının bir konuşması var isterseniz izleyin yani tevelerde:confused:

Has kankasi istemis kabul etmis:)) chp de istiyordu zaten sorun ne simdi onu anlamadik? Burda chp secmeninin daha aday yoktu kemal sen niye kukruyodun diye sormasi lazim:)) yada neden kemal kılıçdaroğlu aday olmuyor milletvekili secilemeyecegini bildigi icin mi. Baskan adayi olup kaybederse ki bu meral aksener de olabir erdogan da olabilir meclise giremicek korkusu bu mu yoksa??:))
Yukarde aksener ve chpli siyasetcilerinde eskiden soyleyip simdi arkasinda olmadigi sozlerini belirttim bu erdogan da olabilir bahcelide. Hepsinin var. Rahmetli demirelin cok guzel bi lafi var dün dündür bugün bugün:))

Kimseye yolsuzluk yapmıyor diyemem. Ancak 2002 den once sanki yapilmiyormus gibi gösteriliyor. Yosuzlugun Allah i yapiliyordu. Simdiki gibi elektronik ortam yok banka hesaplari yok kasalar var. O devlet memurlari bile ceplerine devlet odeneklerinden neler indirdi. Hatta istanbul dsi genel mudurunun milyondolarlari çıkmışti esine actigi bosanma davasinda. Sen bi devlet memurusun o kadar para nerden geliyor? Sol bi parti vardi belediye yönetiminde de hatirlayamadim ismini tayyip erdogandan önceki belediye. Devlet ödeneklerinin 1 haftada otelde harcandigini dusunmek üzgünüm basit bir dusunce. Ayrica bakanlıkların sosyal devlet politikası bakımından odenekleri harcadiklari diger icraarlardan bahsetmemissiniz. Illaki vardir. Bu arada muhalif biri olarak esinizin kamuda olmasi guzel ulkemde her kesimden insani hakettigi yerde görmek guzel

Eşim siyasi bi konuda konuşamıyor ne yazık ki ülkede özgürlük yok ki konuşsa khk ile ihraç olur

Ayrıca eskiden yolsuzluk yapılmasının şuanki yapılanla ne ilgisi var

Akp nin yolsuzluk yaptığını bile bile nasıl oy veriyorsunuz

D873D7B2-C6F7-4CD6-AEC3-78CB47E9CAF4.png
Gercekten o sekilde bi haber okumadim 30 bin tllik cantasi var diye. Hürriyet okurum genelde. Anlamam derken de gorunce aaa su markaymış onu bilemem demek istedim. Merak ettim su cantayi yada cantalari. Gucci hermes falan mi?

Gercekten o sekilde bi haber okumadim 30 bin tllik cantasi var diye. Hürriyet okurum genelde. Anlamam derken de gorunce aaa su markaymış onu bilemem demek istedim. Merak ettim su cantayi yada cantalari. Gucci hermes falan mi?
ay kızlar demek akalındamı takip etmiyorsunuz..kadın patır patır herkese hediye veriyor..gooğle amcaya bir sor:)

Has kankasi istemis kabul etmis:)) chp de istiyordu zaten sorun ne simdi onu anlamadik? Burda chp secmeninin daha aday yoktu kemal sen niye kukruyodun diye sormasi lazim:)) yada neden kemal kılıçdaroğlu aday olmuyor milletvekili secilemeyecegini bildigi icin mi. Baskan adayi olup kaybederse ki bu meral aksener de olabir erdogan da olabilir meclise giremicek korkusu bu mu yoksa??:))
Yukarde aksener ve chpli siyasetcilerinde eskiden soyleyip simdi arkasinda olmadigi sozlerini belirttim bu erdogan da olabilir bahcelide. Hepsinin var. Rahmetli demirelin cok guzel bi lafi var dün dündür bugün bugün:))
Şunu hepimiz çok iyi biliyoruz ki biz bu baskın seçime muhalefet istedi diye değil, biten dizginlenemeyen ekonomiden dolayı giriyoz. :ruh:

Hiçbir mesajımda çamur atma yapmadım çamur atmak olmayan birşeyi iftira ederek dile getirmektir ama biz olan biten şeyleri yazdık. Bir tane de bu çamur atmadır diyebileceğiniz birşey gösterir misiniz? cevap veremeyince he he deyip geçiştirmek cevap vermek olmuyor. Benim yazdığım çoğu şeyde cımbızla işinize gelen yerleri alıp öyle cevap verdiniz.

Saray yapmakla dış politikada yerimiz olduğunu tüm dünyanın bizi gelişmiş ülke sınıfına koyduğunu düşünen bir insanın çok siyaset bildiğini ya da farklı pencerelerden baktığını düşünmüyorum siz kişiye bağlısınız oysa gerçekler geneldir.

Hangi alanda geliştiğimizi de açıklayamadınız hani paramız diğer paralara göre değer mi kazandı dedim tık yok, hangi üretimi yapıyoruz dedim tık yok, neden herşeyi ithal alıyoruz o kadar geliştiysek diyorum tık yok, madem herşey çok güzel neden erken seçime gidiyoruz, yok istikrar lazımsa bu devlet istikrar sağlayamıyor demektir o zaman neden aynı kişide ısrar ediyoruz daha birkaç ay önceye kadar Erdoğan kendisi diyordu hükümetimizin erken seçime ihtiyacı yok istikrar var gücümüz var diye ne oldu?

68.sayfadan buraya kadar yetetince cevap verfim size.rica edicem yormayin,acin okuyun

2002 den once vergi yok muydu? Yada Turkiyenin nufusu 10 milyon muydu ak parti gelince mi 80 milyon olduk.
Yol yapmak evet cok devletin belediyelerin baslica görevlerinden biri. Ancak 2002 den onceli 80 yilda da vergi vardi azbuz değildi. Neden bu millete bir yolu bile cok gorduler? 80 yilda 6 bin 100 kilometre yol yapılmis 15 yil icinde bu 80 yilin 10 katı yol yapildi. Gereksiz mi görüyorsunuz bu yollari yeteri donanıma sahip misiniz. Yurtdisindan gelen akrabalarimiz almanyanın isvicrenin yollarını ove ove bitiremezdi.

2002 yilinda ulke nufusu 65 milyondu ambulans sayisi 617 aradan 15 yil gecti nufus 80 milyon ambulans sayisi 5455 acaba 2002 den once vergi vermiyo muyduk insanlar 617 ambulans ile olume mahkum ediliyordu? Bunun yaninda hava ambulanslari da var.
2002 den once de vergi veriyordum hastane kuyruklarinda daha da hasta oluyordum. Simdi evde bakim hizmeti var. Bunlar simdilik vergiden bahsedince aklima gelenler.
Kucuk dusunuyorsunuz gercekten. Kimse mukemmel degil bana egitim sistemini elestirin tarimi hayvancılığı elestirin. Ovecek halim yok. Ancak kiralik milletvekilleri ile yola cikan
Erken secim secim diyip erken secim gelince tutusan daha adayi bile belli olmayan. Umudunu hangi parti gelirse gelsin yeterki erdogan düşsün e baglayan bir muhalefete de benden oy yok. Guven vermiyorlar asla.

2002 den once vergi yok muydu? Yada Turkiyenin nufusu 10 milyon muydu ak parti gelince mi 80 milyon olduk.
Yol yapmak evet cok devletin belediyelerin baslica görevlerinden biri. Ancak 2002 den onceli 80 yilda da vergi vardi azbuz değildi. Neden bu millete bir yolu bile cok gorduler? 80 yilda 6 bin 100 kilometre yol yapılmis 15 yil icinde bu 80 yilin 10 katı yol yapildi. Gereksiz mi görüyorsunuz bu yollari yeteri donanıma sahip misiniz. Yurtdisindan gelen akrabalarimiz almanyanın isvicrenin yollarını ove ove bitiremezdi.

2002 yilinda ulke nufusu 65 milyondu ambulans sayisi 617 aradan 15 yil gecti nufus 80 milyon ambulans sayisi 5455 acaba 2002 den once vergi vermiyo muyduk insanlar 617 ambulans ile olume mahkum ediliyordu? Bunun yaninda hava ambulanslari da var.
2002 den once de vergi veriyordum hastane kuyruklarinda daha da hasta oluyordum. Simdi evde bakim hizmeti var. Bunlar simdilik vergiden bahsedince aklima gelenler.
Kucuk dusunuyorsunuz gercekten. Kimse mukemmel degil bana egitim sistemini elestirin tarimi hayvancılığı elestirin. Ovecek halim yok. Ancak kiralik milletvekilleri ile yola cikan
Erken secim secim diyip erken secim gelince tutusan daha adayi bile belli olmayan. Umudunu hangi parti gelirse gelsin yeterki erdogan düşsün e baglayan bir muhalefete de benden oy yok. Guven vermiyorlar asla.
Yaw madem herşey çok iyi biz niye erken seçime gidiyoruz!!!!
Bu ülkeyi 15 yıldır kiralık milletvekililerimi yönetiyor!!!
Niye bu telaşınız. Bu seçimde umarım oylar çalınmazda görürüz millet kimi istiyor kimi istemiyor...

Kesin pahalidir diyecektim cok pahaliymis o canta alınmasaydı ulkemiz bu darbogazdan kurulmuştu yıllardır gelismekte olan ulke düzeyinden bu canta ile cikamadik.
Onaylıyor muyum hayir. Diger dünya liderlerinin eslerinin cantalarini meral eder oldum simdi. Heleki gercek deriymis bu canta bedava verseler takmam bi hayvanin derisinden olan cantayi.

Yaw madem herşey çok iyi biz niye erken seçime gidiyoruz!!!!
Bu ülkeyi 15 yıldır kiralık milletvekililerimi yönetiyor!!!
Niye bu telaşınız. Bu seçimde umarım oylar çalınmazda görürüz millet kimi istiyor kimi istemiyor...
Ben yukarda ekonomiden bahsettim yalniz iyi demedik ekonominin bu belirsiz gergin ortamdan etkilendiğini Tayyip Erdogan da soyledi yukarda ben de söyledim. :)

Ataturkle kiyas yapan kimdi unuttum.
Florya Atatürk köşküne gitsene.
Nasıl naif biriymis.
Nasıl luxden uzak yaşamış git gör.
Istese o da yurt dışından özel bilmem neler getirtir en luxunden hayat yasardi.

Adam giyinmeyi biliyordu yakışıyordu napsin.

Ekoseli ceketliler badem biyiklilar görmekden bayulduk.

Kesin pahalidir diyecektim cok pahaliymis o canta alınmasaydı ulkemiz bu darbogazdan kurulmuştu yıllardır gelismekte olan ulke düzeyinden bu canta ile cikamadik.
Onaylıyor muyum hayir. Diger dünya liderlerinin eslerinin cantalarini meral eder oldum simdi. Heleki gercek deriymis bu canta bedava verseler takmam bi hayvanin derisinden olan cantayi.
İşte zaten burda bitiyor hersey.
Çanta almışda ülke darbogazdanmi kurtulmus.
Oğlu gemi alışta o aldi diyemi ekonomi cokmus.
Kizi amerikida okumuşsa bla bla bla.
Imamhatip savunan adamin cocuklari amerikalarda okuyor.
Gemiler aliyor.
Karısı lux icinde yasiyor.
Benim onun vergisiyle.

Yeek ya.

Back