Hiçbir mesajımda çamur atma yapmadım çamur atmak olmayan birşeyi iftira ederek dile getirmektir ama biz olan biten şeyleri yazdık. Bir tane de bu çamur atmadır diyebileceğiniz birşey gösterir misiniz? cevap veremeyince he he deyip geçiştirmek cevap vermek olmuyor. Benim yazdığım çoğu şeyde cımbızla işinize gelen yerleri alıp öyle cevap verdiniz.
Saray yapmakla dış politikada yerimiz olduğunu tüm dünyanın bizi gelişmiş ülke sınıfına koyduğunu düşünen bir insanın çok siyaset bildiğini ya da farklı pencerelerden baktığını düşünmüyorum siz kişiye bağlısınız oysa gerçekler geneldir.
Hangi alanda geliştiğimizi de açıklayamadınız hani paramız diğer paralara göre değer mi kazandı dedim tık yok, hangi üretimi yapıyoruz dedim tık yok, neden herşeyi ithal alıyoruz o kadar geliştiysek diyorum tık yok, madem herşey çok güzel neden erken seçime gidiyoruz, yok istikrar lazımsa bu devlet istikrar sağlayamıyor demektir o zaman neden aynı kişide ısrar ediyoruz daha birkaç ay önceye kadar Erdoğan kendisi diyordu hükümetimizin erken seçime ihtiyacı yok istikrar var gücümüz var diye ne oldu?