• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Yada şeker fabrikalarını sattılar

O paraları nereye harcayacaklar niye açıklanmıyor

Emine Erdoğan neden 30 bin tl lik çanta takıyor

Bakanlıklara milyonlarca ödenek ayrılıyor bu ödenekler neden ‘Antalya Hilton da 1 hafta seminere’ ayrılıyor

Bakanlık üst düzey çalışanları ödeneklerle yurt dışında 5 yıldızlı otellerde seminer düzenliyor benim vergimden ayrılan ödenekle

Neden o ödeneklerle halka hizmet edilmiyor

Devletin satılan mallarıyla niye fabrika açılmadı 15 yıldır

Bakanlıkların hepsinde daire başkanlarına neden son model araç veriliyor buna ayrılan ödenek neden halka hizmete ayrılmıyor

Tayyip Erdoğan geçen sene neden Coca Cola fabrikasının açılışına katıldı ve neden medya meşrubat firması açılışı diye gösterdi Biz İsrail ile düşman değil miydik

.... uzar gider sorularım

Hiçbirine cevap veremezler. mağduru oynamayı daha çok seviyorlar

Ilk özelleştirmeyi rahmetli Ecevit yapti bu ülkede. Özelleştirmelere karsi olan dunyadaki tek toplum bizde var sanirim. Ozellestirme her zaman vardir. Ciller de ekonomik buhran zamanlari özelleştirme yaomak istedi ama ekonomisi berbat olan bi ulkede ihaleye katılan bile olmadi. Inanılır gibi degil tekel bile devletteydi bunlar devlete yuk arkadaslar. Torku girisim kısmında devlet destekli ama nihayetinde ozel bi firma. Vergisini veriyor mu ülkenin ihracatina katki sağlıyor mu buna bakin. Ozelmis devletinmiş cok komik cidden.

Ilk özelleştirmeyi rahmetli Ecevit yapti bu ülkede. Özelleştirmelere karsi olan dunyadaki tek toplum bizde var sanirim. Ozellestirme her zaman vardir. Ciller de ekonomik buhran zamanlari özelleştirme yaomak istedi ama ekonomisi berbat olan bi ulkede ihaleye katılan bile olmadi. Inanılır gibi degil tekel bile devletteydi bunlar devlete yuk arkadaslar. Torku girisim kısmında devlet destekli ama nihayetinde ozel bi firma. Vergisini veriyor mu ülkenin ihracatina katki sağlıyor mu buna bakin. Ozelmis devletinmiş cok komik cidden.

Onlarca şey yazdım sadece devlet mallarının satılmasına cevap vermişsiniz
Diğer sorularıma da cevap bekliyorum ihalede yolsuzluklara mesela

Erken secimi en cok ana muhalefet istedi ulkeyi gerdide gerdi. 16 nisan referandumundan sonra basladilar erken secim demeye.. izleyebilirsiniz konuşmaları var bugun getirin meclise yarin erken secim diyin kabul edelim diyor. Elbette bunlar yine sadece artistik hareketler. Ortada aday bile yokmis oysa:) erken secim karari alininca da birileri baskin secim dedi. Ekonominin buna ihtiyaci var. Onaylanmis bir yonetim sekli var referandum ile ancak henuz yönetim faaliyete gecmedi. Buda ulkede ni belirsizlik havasi yaratti ekonomide bu belirsizlikten etkilendi. Erken secim karari bile bir dolari euroyu dusurdu.

Devlet baskanlari hanimlari oyle? Ben gormedim hic 30 bin tllik canta taktigini anlamam. Ancak Ataturk te yillar once chanel den giyiniyordu. Bize bu vatani armagan eden ulu ondere hemen hirsiz yaftasi mi vuralim chanelden giyindi diye?
Seminerler dunyanin hangi ulkesinde mahalle kahvesinde yapiliyor acaba? Ornek gösterin haklisiniz diyecegim. Yada 2002 den onceki hangi hukumet seminerlerini gidip dugun salonunda yapmış? Odeneklerin otellere aktarildigini veya nekadar ödendiğini hatta ucret odendigini nerden biliyorsunuz. X parti yönetime geldiginde bu farkli mi olcak zannediyorsunuz?

Dolar hala 4 lira ben bir düşüş göremedim 00000...000.57479488 miktar dusus mu olur? önceki sayfalarda da aynisini söylemişti biri. Ezberliyor musunuz napiyosunuz aynı ağızdan çıkmış gibi :-)

Devlet baskanlari hanimlari oyle? Ben gormedim hic 30 bin tllik canta taktigini anlamam. Ancak Ataturk te yillar once chanel den giyiniyordu. Bize bu vatani armagan eden ulu ondere hemen hirsiz yaftasi mi vuralim chanelden giyindi diye?
Seminerler dunyanin hangi ulkesinde mahalle kahvesinde yapiliyor acaba? Ornek gösterin haklisiniz diyecegim. Yada 2002 den onceki hangi hukumet seminerlerini gidip dugun salonunda yapmış? Odeneklerin otellere aktarildigini veya nekadar ödendiğini hatta ucret odendigini nerden biliyorsunuz. X parti yönetime geldiginde bu farkli mi olcak zannediyorsunuz?
Eşim kamuda çalışıyor bakanlık yöneticileri inanın tüm ödenekleri 5 yıldızlı otellerde harcıyor
Yada makam arabalarına harcanıyor

Başka partiler gelince böyle yolsuzluklar olacağını nerden bilebiliriz ki ama şuan hükümet yapıyor bunu değiştirmek bizim elimizde

Başka hükümet yapsa ben yine karşısında dururum

Ama Siz neden karşısında değilsiniz ihalede fesatlar sizin için önemsiz mi ?

Erken secimi isteyen Bahçeli, o da muhalefetlikten çıkalı yüzyıl oldu:KK70:

Sanıyorum gundemi cok takip etmiyorsunuz kilictaroglunun mecliste konusmasi var 17 ay beklemeyelim secime gidelim diyor. Yine ozgur ozel mecliste konusmasinda bugun getirin meclise yarin erken secim yapalim diyor. Burdan link oluyor mu bilmiyorum isterseniz özelden atarim. Okadar hazirlar yani. Erken secim gundeme gelince de tırstılar yani oysa hepsi laftaymis. Aday bile yokmus ortada:))
Ittifaklar her zaman olur. 7 haziran secimlerinde chp hdp ittifaki olmustu. Safak pavey selahattin demirtasa birlikte iyi salladik demisti. Kisa sürdü bu sevinçleri. Meral aksener abidik gubidik isler yapmam chp ile ittifak olmam derken biranda ne oldu.. chpden zorla gönderilen vekiller ile bi ittifak oldu. Secim ikinci tura kalirsa bukez de aday uzerinden ittifak olucak:))

7A4E7146-D27F-432A-B2EF-261386AADD3D.png

Ev kredisi ödeyip elinde kalan 650 lira ile çocuk okutup ay sonunu getireni de tanıyorum ,6500 lira aylık alıp ilk 15 günden sonra borç yapan insanı da tanıyorum. Bizim fakirliğimiz lüks fakirliği. Trafikte giderken bir tane kötü araç görmüyorum ben. Herkes ötv den şikayetçi ama kimse de almayalım hadi boykot edelim tepki gösterelim demiyor. Bu konudan şikayet eden adamın altında en pahalı araba var. Herkes menfaati nerdeyse ona oy veriyor. Herşey hikaye. Tarımmış şekermiş hepsi fasa fiso. Adam devlet niye Arapları ülkeye doldurdu diye devlet erkanına ana avrat sövüyor , arkasından ev arsa satacak zengin Arap arıyor. Kimse kendi yüzsüzlüğü ile yüzleşemiyor maalesef.
:KK9::KK9::KK9::KK9:bak bana aldım İ10 bin motor paşayım .onun bile ötv az değil hani

Tabi tabi chp istemese erken seçim yapmazlardi :KK70:
Tabi tabi Hükümet muhalefetin bi dediğini ikiletmiyor yaaa ondan kılışdaroğlu istemiş bunlarda hemen kabul etmişler. Hatta bunla ilgili Kahtalı mıçının bir konuşması var isterseniz izleyin yani tevelerde:confused:

Atatürk ile şimdi ki devlet başkanını mukayese etmek
Hiç denk bir örnekleme değil bana göre ;)

Eşim kamuda çalışıyor bakanlık yöneticileri inanın tüm ödenekleri 5 yıldızlı otellerde harcıyor
Yada makam arabalarına harcanıyor

Başka partiler gelince böyle yolsuzluklar olacağını nerden bilebiliriz ki ama şuan hükümet yapıyor bunu değiştirmek bizim elimizde

Başka hükümet yapsa ben yine karşısında dururum

Ama Siz neden karşısında değilsiniz ihalede fesatlar sizin için önemsiz mi ?

Kimseye yolsuzluk yapmıyor diyemem. Ancak 2002 den once sanki yapilmiyormus gibi gösteriliyor. Yosuzlugun Allah i yapiliyordu. Simdiki gibi elektronik ortam yok banka hesaplari yok kasalar var. O devlet memurlari bile ceplerine devlet odeneklerinden neler indirdi. Hatta istanbul dsi genel mudurunun milyondolarlari çıkmışti esine actigi bosanma davasinda. Sen bi devlet memurusun o kadar para nerden geliyor? Sol bi parti vardi belediye yönetiminde de hatirlayamadim ismini tayyip erdogandan önceki belediye. Devlet ödeneklerinin 1 haftada otelde harcandigini dusunmek üzgünüm basit bir dusunce. Ayrica bakanlıkların sosyal devlet politikası bakımından odenekleri harcadiklari diger icraarlardan bahsetmemissiniz. Illaki vardir. Bu arada muhalif biri olarak esinizin kamuda olmasi guzel ulkemde her kesimden insani hakettigi yerde görmek guzel.

Atatürk ile şimdi ki devlet başkanını mukayese etmek
Hiç denk bir örnekleme değil bana göre :KK66:
Ataturk ile simdiki ni mukayese etmedim asla sozkonusu bile olamaz. Giyim uzerinden ornek verdim ozamanlar devlet savastan cikmis yoksulluk egitimsizlik diz boyu buna ragmen Ataturk chanel den giyindi ve asla vay Ataturk chanelden giyinmis demedim. Tabiki giyinecek. Butun toplantı yemek masalarinda jilet gibi tarzı yakisikliligi ile dikkat çekiyordu. Ben nundan gurur duyuyorum.

Akmerkeze gidipde çantanın fiyatınida biliyorsunuz :)
Ben daha hayatımda akmerkeze gitmedim.

Benim vergimle lux icinde yasayanlara
Ve bu insanlara minnet edip makarnaymis, el altindan paraymis, torpilmis alanlara hakkimi helal etmiyorum.
Yuzugunden başka hiç bir şeyi yoktu bu adamın geldiginde.
Anlatmaya gerek yok goruyoruz
niye akmerkez size uzak mı..

Back