Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Eski Türkiye diye söylediğiniz hangi dönem acaba. Siyasilerin anlattığı değil dünya tarihi ve Türkiye tarihine bakarak konuşursak elde edilen bir çok kazanım şuan elimizde yok
Bu ülkeyi yerel üretim kurtaracak. Sadece ekonomiye bakmak bile git gide kötü olduğumuzu gösterir. Çalıştığım kamu kuruma ne kadar emekli maaşınile geçinemiyoruz diye dilekçe geliyor ben kendi gözümle şahidim. Eğer bağlanan aylıklar maaşlar enflasyon oranı dikkate alınmadan onu geçtim bir yıl önce bağlanan aylıktan daha az ise burda bir sıkıntı var denektir. Millete 25 yıl prim yatırtırıp sen çiftçi olarak emekli olmuşun deyip 500 600 tl maaş bağlanıyorsa bu ekonominin durumu sorgulanmalı?
Ha bir de eski Türkiye denilerek kuyrukları söyleyeceksen bir şey demiyorum demek ki o süreç bilinmiyor okunmuyor öğretilmiyor derim. Emperyalist ve kan emici ülkelere rest çekilmiş ve bedeli bu şekilde ödenmiş bir süreçtir o süreçte.

Çok daha kötü ekonomik tablolarla karşı karşıya kalacağımız için erken değil BASKIN seçime karar verdiler. Saadet partisi başkanı bir yıl evvel söyleniş. Bunlar BASKIN seçim yapacak diye. Adam haklı çıktı.

Akp geçmeseydi hastane yollar herşey dahil anca bi 50 sene sonra olurdu oda meçhul akp olmasaydı fetöcularr ortaya çıkmazdı çok şehit olacaktı hainlik fazlasıyla devam edecekti kimse bunları görmek istemiyor bildiğini okuyo.

Bir tane video izlemistim şimdi ismini hatırlamıyorum adam bağıra bağıra anlatıyordu sizin cebinizden çıkan parayla yol yapılıyor geçmek için yine para ödüyorsunuz ve biz mesela 2 liraya gidiyorsanız siz 10 liraya gidiyorsunuz diyordu (yurtdışında yaşayan bı türk )

Demek istediğim o ki adam zaten yapması gerekeni yapıyor ve yaptığını söylüyor

Zaten yapılması gereken şey yol sen ekstra naptın onu anlat demi

Ekstra bişey yokki ne anlatsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…