- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
Ama secime giremese de Aksener aday olabiliyor sanırım. Gerci ona engellemek icin de bir yol bulabilirler.Henuz aciklanmadi, secim kurulu inceliyormus durumunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama secime giremese de Aksener aday olabiliyor sanırım. Gerci ona engellemek icin de bir yol bulabilirler.Henuz aciklanmadi, secim kurulu inceliyormus durumunu
Ysk başkanının bile net bilgisi yok biz ne diyelimIyi parti seçime girebiliyor mu? Net bilgisi olan var mi?
Parti aciklama yapmis 10 Hazirandan sonraki her secime girebiliriz diye. Ama Ysk baskani bilmiyormus. Bi gelisme var mi acaba dedim.Ysk başkanının bile net bilgisi yok biz ne diyelim
İlk okuduğumda bu yoruma çok gülmüştüm. Espirili bir yaklaşım tabi doğru olma olasılığı da imkansız değil sankiOlumlu düşünelim.
Erken seçimi geçen hafta yaptım da diyebilirdi.
Evet bagimsiz aday olabilirAma secime giremese de Aksener aday olabiliyor sanırım. Gerci ona engellemek icin de bir yol bulabilirler.
Yillardir komedi filmi ceviriyoruz kuzum zatenYsk nın bile seçimden haberi yok
O derece komik bir ülkede yaşıyoruz
Teşkilatmanın bittiği 26 şubatı sayarlarsa olmaz ancak Sayın Akşener 10 aralık kurultay toplantısını düşünerek böyle bir şey demiştir. Şuan YSK başkanı bile cesaret edip kanun nizam belli girer ya da girilmez diyemiyorsa her şey beklenebilir. O yüzden Cumhurbaşkanı son sözü söylemedikçe iyi partinin seçime girip girmeyeceği YSK tarafında muammada kalacak gibiParti aciklama yapmis 10 Hazirandan sonraki her secime girebiliriz diye. Ama Ysk baskani bilmiyormus. Bi gelisme var mi acaba dedim.
HayirdirAman banane bee
Yansin dünya...
Daha önemli sorunlarim var....
Başbakan açık açık kim hangi parti gelirse gelsin gelecekleri varsa görecekleride var demeye getirerek kesin kazanacaklarını ilan etti. Demekki biz halkin kullandığı oyların hicbir anlamı yok yine boşa kürek yine boşa kürek
Ahhh keşke anlatabilsemHayirdir