Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

FETÖ yü yücelten AKP dir
Ne istediler de vermedi ki Akp

Her hükümet devletin malını bu kadar satsa yol yapardı zaten niye fabrika açmadı

ironi dimi bu gerçekten ?

yıl olmuş 2018 yapılan hastane ve yollarla mı ölçyosun. Eşeği başa geçir günümüz şartlarında teknolojisinde bunu yapar zaten. hastane yapıyosun hizmet sıfır yol yapıyosun parasını halka geçiriyosun eğitim seviyesi yerlerde neden bahsediyosun ?

Ben sunu da anlamiyorum (yurt disinda yasiyorum ben): Türkiye e gitsem herkesle böyle sohbet ederken (bu garson olsun,taksici,esnaf olabilir mesela) bir kisim siyaset durumundan razi,bir kisim tam zit tarafta. Yani gercek ortasinda mi? Cok srrt bir kutuplasma var aslinda. Bide birilerine artik cok kolay vatan haini deniliyor. Hainler vardir mutlaka ama bunu iftira atarak kullananlar da var

Türkiyem kendi silahını üretiyor başlıyor artık

ekonomi bitik durumda.....2 ay daha felaket olur.seçimdi meçimdi.bu süreçte çok işten çıkartma olur.
(
Maalesef işten çıkartmiyor patron beyler çünkü içerde ödenmesi gereken bı ton tazminat varken yıldırma politikasıyla işçinin kendi bırakması için elinden geleni yapıyorlar :/

Tayyip Erdoğan olmasaydı Türkiye gelişmemişti artık yurtdışından dönüş yapıyolar neden diye sordunuz mu kendinize ?
Yurtdışından gelen bir tek mülteciler diye biliyordum ben. Gerçekten sayısal değerleri var mı yurtdışından dönen vatandaşların. Çünkü tam aksine bir gidişat var eskisinden daha çok beyin göçü oluyor.

Tayyip Erdoğan olmasaydı Türkiye gelişmemişti artık yurtdışından dönüş yapıyolar neden diye sordunuz mu kendinize ?
Bizde döncez inşallah önceden dönüşü hayal bile edemiyorduk...kizim evlendi dönüş yapti..yakinda bizede kismet olut inşallah..

Kusura bakma da beleş yerleşmek istiyorsan o senin sorunun yurtdışında her yer böyle üstelik orda vergi parası var senin burda ödeyemeyeceğin. Bunu Türkiye sana yapsa da az yapıor walla yol parasını alacak benim gözümde haklı bunu kim yaparsa yapsın

çünkü halkı birbirine düşürdüler. 68 kuşağında olanı yapmak istiyolar. sen sağcısın sen solcu sen ülkücüsün sen devrimci sen alevisin sen sünni amaç bu. damgalamak.

Çok şey bilmezdim, 15 yıldır iktidardalar 21 yaşındayım, içine doğdum sayılır. Sayelerinde araştırmayı öğrendim, doğruyu yanlışı insanların nasıl göremediğini, bağıranı haklı saydıklarını öğrendim. Sesi çıkan her zaman haklı değildir. Seçimlerin adaletli olacağına dair gram inancım yok ama kendi elleriyle koca bir karşıt kitle yarattıklarını biliyorum. Umarım yaşamanın değerini biraz olsun anlarız da kanalizasyonlarda ışık göreceğiz diye boş hayallere kapılıp iyice hiç etmeyiz yaşamlarımızı. İç huzuru adına bir şey kalmadı insanlarımızda. Metrolara girerken güvenlik kontrollerinden geçmek, incik cincik aranmak normal bir şey gibi geliyor bize artık, oysa hepimiz potansiyel terör örgütü üyesiyiz buna göre. Ölmek normal bir şey gibi, şehit olmak normal bir şey gibi. Dramatize ediyorum olayları belki ama gerçekten 21 yaşında konuşmam, düşünmem gereken geleceğimde endişe etmem gereken şeyler bunlar olmamalıydı. Şu dünyaya çocuk getirmekten korkmak olmamalıydı kaderim. Ummaktan başka hiç bir çare yok ama sonuç da belli sanırım. Nasıl sindirildiysek çaresizliğimizi bile kabul eder olmuşum. Bu günlerin içinden çıktığımız anı görmek isterim diyeceğim tek şey bu. Umadım o adalet gerçek hak edenlere tecelli eder. Erken seçim konusunda diyecek tek şey ülke daha da b.ka sürüklenmeden alabildiğimiz kadar oy alalım kafası bence tamamen. Artık iplerin ucu kaçtı çünkü.

beleş yerleşmek ne ya lale ilk önce konuşmayı öğren sonra gel benimle tartış evet ödeyemem asgari ücret belli kendi ağzınla söylüyosun.

15 yıldır devlet malları satıldı o paralar ne oldu
Silah üretmeyen ülke yok zaten bi zahmet üretsin
O zaman bişey üretmiyor demeyin. Söylesene eskiden Türkiye nasıl dı şuan niye memnun değilsin sıkıntı tek akp mi yoksa gerçekten Türkiye mi ? Fetocularla yaşamayı ben kesinlikle istemezdim akp olmasaydı bunlar olacaktı işte

Maalesef işten çıkartmiyor patron beyler çünkü içerde ödenmesi gereken bı ton tazminat varken yıldırma politikasıyla işçinin kendi bırakması için elinden geleni yapıyorlar :/
hah doğru birde o boyut var.ne taninatı ödiycem ben zaten bitmişim işçimde bitsin diyor.
adam kendi yılıp gidiyor.
işsizlik maaşıda alamıyor mor mir mur Allah sonumuzu hayır etsin.
Vatanımız ve milletimiz adına hakkımızda en hayırlısını diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…