- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
FETÖ yü yücelten AKP dirAkp geçmeseydi hastane yollar herşey dahil anca bi 50 sene sonra olurdu oda meçhul akp olmasaydı fetöcularr ortaya çıkmazdı çok şehit olacaktı hainlik fazlasıyla devam edecekti kimse bunları görmek istemiyor bildiğini okuyo.
Akp geçmeseydi hastane yollar herşey dahil anca bi 50 sene sonra olurdu oda meçhul akp olmasaydı fetöcularr ortaya çıkmazdı çok şehit olacaktı hainlik fazlasıyla devam edecekti kimse bunları görmek istemiyor bildiğini okuyo.
Türkiyem kendi silahını üretiyor başlıyor artık15 yıldır tek güç olan AKP devletin bütün malını satıp katrilyonlar aldı
Ülkede neden fabrikalar açılmadı neden hiç birşey üretmiyoruz
Eski Türkiye de en azından tarım Hayvancılık vardı savaş çıksa kendi kendimize yeterdik şimdi savaş çıksa yiyecek ekmek bulamayız çünkü herşey ithal üretim yok
ben devam edemicem sinirim kaldırmıyo size iyi forumlar
Akp geçmeseydi hastane yollar herşey dahil anca bi 50 sene sonra olurdu oda meçhul akp olmasaydı fetöcularr ortaya çıkmazdı çok şehit olacaktı hainlik fazlasıyla devam edecekti kimse bunları görmek istemiyor bildiğini okuyo.
Maalesef işten çıkartmiyor patron beyler çünkü içerde ödenmesi gereken bı ton tazminat varken yıldırma politikasıyla işçinin kendi bırakması için elinden geleni yapıyorlar :/ekonomi bitik durumda.....2 ay daha felaket olur.seçimdi meçimdi.bu süreçte çok işten çıkartma olur.
(
Yurtdışından gelen bir tek mülteciler diye biliyordum ben. Gerçekten sayısal değerleri var mı yurtdışından dönen vatandaşların. Çünkü tam aksine bir gidişat var eskisinden daha çok beyin göçü oluyor.Tayyip Erdoğan olmasaydı Türkiye gelişmemişti artık yurtdışından dönüş yapıyolar neden diye sordunuz mu kendinize ?
Bizde döncez inşallah önceden dönüşü hayal bile edemiyorduk...kizim evlendi dönüş yapti..yakinda bizede kismet olut inşallah..Tayyip Erdoğan olmasaydı Türkiye gelişmemişti artık yurtdışından dönüş yapıyolar neden diye sordunuz mu kendinize ?
Kusura bakma da beleş yerleşmek istiyorsan o senin sorunun yurtdışında her yer böyle üstelik orda vergi parası var senin burda ödeyemeyeceğin. Bunu Türkiye sana yapsa da az yapıor walla yol parasını alacak benim gözümde haklı bunu kim yaparsa yapsınironi dimi bu gerçekten ?
yıl olmuş 2018 yapılan hastane ve yollarla mı ölçyosun. Eşeği başa geçir günümüz şartlarında teknolojisinde bunu yapar zaten. hastane yapıyosun hizmet sıfır yol yapıyosun parasını halka geçiriyosun eğitim seviyesi yerlerde neden bahsediyosun ?
15 yıldır devlet malları satıldı o paralar ne olduTürkiyem kendi silahını üretiyor başlıyor artık
İnşallah ablaBizde döncez inşallah önceden dönüşü hayal bile edemiyorduk...kizim evlendi dönüş yapti..yakinda bizede kismet olut inşallah..
Ben sunu da anlamiyorum (yurt disinda yasiyorum ben): Türkiye e gitsem herkesle böyle sohbet ederken (bu garson olsun,taksici,esnaf olabilir mesela) bir kisim siyaset durumundan razi,bir kisim tam zit tarafta. Yani gercek ortasinda mi? Cok srrt bir kutuplasma var aslinda. Bide birilerine artik cok kolay vatan haini deniliyor. Hainler vardir mutlaka ama bunu iftira atarak kullananlar da var
neden şaka yapayım . Komiklik yapmak gibi bir niyetim yok. Burda kimseye bisey açiklama gayretine girecek değilim. Herkes kendi düşüncelerini paylaşıyor .şaka mı yapıyosun
komik değil zira
mesela halka dair ne yapıldı
Kusura bakma da beleş yerleşmek istiyorsan o senin sorunun yurtdışında her yer böyle üstelik orda vergi parası var senin burda ödeyemeyeceğin. Bunu Türkiye sana yapsa da az yapıor walla yol parasını alacak benim gözümde haklı bunu kim yaparsa yapsın
O zaman bişey üretmiyor demeyin. Söylesene eskiden Türkiye nasıl dı şuan niye memnun değilsin sıkıntı tek akp mi yoksa gerçekten Türkiye mi ? Fetocularla yaşamayı ben kesinlikle istemezdim akp olmasaydı bunlar olacaktı işte15 yıldır devlet malları satıldı o paralar ne oldu
Silah üretmeyen ülke yok zaten bi zahmet üretsin
hah doğru birde o boyut var.ne taninatı ödiycem ben zaten bitmişim işçimde bitsin diyor.Maalesef işten çıkartmiyor patron beyler çünkü içerde ödenmesi gereken bı ton tazminat varken yıldırma politikasıyla işçinin kendi bırakması için elinden geleni yapıyorlar :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?