- 28 Şubat 2011
- 13.937
- 15.968
- 498
Dalga geçip zaman öldürmekten başka amacı olmayanlarla polemiğe de girilmez ki..Kimsenin karşıt görüşlere saygısı olmayan bi yerde görüşümü paylaşıp polemiğe girip banlanmak istemiyorum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dalga geçip zaman öldürmekten başka amacı olmayanlarla polemiğe de girilmez ki..Kimsenin karşıt görüşlere saygısı olmayan bi yerde görüşümü paylaşıp polemiğe girip banlanmak istemiyorum...
Yerel seçim olmaz zaten normal seçime 1 yıl kala erken seçime gidilmez yerel seçim mart 2019 diye biliyorum benYerel secim degilmis Milletvekili ve Cumhurbaskani sececekmisiz.
Yol yapti.AKP li arkadaşlara birşey sormak istiyorum
Devletin elindeki son fabrikalarda satılıyor üretmeden sadece tüketir hale geldik ne düşünüyorsunuz bu konuda
15 yıldır ne üretiyoruz inşaat hariç?
Tarım Hayvancılık neden bitiriliyor ?
Neden fabrikalar kapatılıp AVM yapılıyor ?
Yol yapti.
Haklısın yeni Türkiye çok güzel korkudan kalp hastası olduk ama olsun değerEski Turkkiye'ye ne meraklı milletiz
15 yıldır tek güç olan AKP devletin bütün malını satıp katrilyonlar aldıEski Turkkiye'ye ne meraklı milletiz
Dolar aldı başını gitti Euro zaten havalarda geziyor. Faziler halay çekerek ilerliyor. Ticaretle uğraşanlar dükkan kapatıyor. Markette benzinde fiyatsalar fırlıyor. E seneye kadar ülke artık batar mı çıkar mı belli değil. Daha kötüsünü insanlar görmeden seçim olmadı gerekiyordu.
Erdoğan o kadar çok erken seçim Yok dedi ki artık utandığına (!) kendi bişey diyemeyip. Yeni yancısına pardon ittifakına söyletti. Oda artık yanlış mı duydu nedir tarihi tam söyleyemedi :)) zaten kendisinin matematiği şahsına münhasır :)))
Netice olarak yine seçim geliyor.
Ne varmis eski Türkiye'de huzur içinde yaşıyorduk,şimdi yeni trend herkesin birbirine vatan haini demesi değil mi:)))Haklısın yeni Türkiye çok güzel korkudan kalp hastası olduk ama olsun değer
Reis ,Rabia, çekemeyen anten taksın, Marmaray'a binmeyin, dünya beşten büyüktür, ümmetin lideri... Bitti bendekiler başka ne vardıDevletin bütün malları satıldı özelleşmeyen arazi kalmadı ordan kazanılan katrilyonlarla sadece yol değil yüzlerce fabrika açılırdı
O paralar nereye gitti
Yol da yapmasa Afrika ülkelerinden beter olsaydık