• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Bunu da iliştireyim şuraya.
FB_IMG_1524137185955.jpg

tek adam rejimiyle yapılan şaibeli seçimlerden bir tanesi daha.dolar 4 küsür lira olmuş benzin mazot fiyatları uçmuş.Alım gücü bitmiş,ülkede ahlak bitmiş,şehitlerimiz var hergün.Dertleri seçim.En son seçimde herşey düzelecek vaatleri tutuldumu yoksa herşey daha kötüyemi gitti.Seçim sonuçları belli,sonumuz belli.

AKP li arkadaşlara birşey sormak istiyorum

Devletin elindeki son fabrikalarda satılıyor üretmeden sadece tüketir hale geldik ne düşünüyorsunuz bu konuda
15 yıldır ne üretiyoruz inşaat hariç?
Tarım Hayvancılık neden bitiriliyor ?
Neden fabrikalar kapatılıp AVM yapılıyor ?

AKP li arkadaşlara birşey sormak istiyorum

Devletin elindeki son fabrikalarda satılıyor üretmeden sadece tüketir hale geldik ne düşünüyorsunuz bu konuda
15 yıldır ne üretiyoruz inşaat hariç?
Tarım Hayvancılık neden bitiriliyor ?
Neden fabrikalar kapatılıp AVM yapılıyor ?
Yol yapti.:KK76:

Şuan ortak payda olan vatan be vatandaş kavramı etrafında toplanılması gerek. Bu ülkede yaşayan her vatandaş eşitçe ve özgürce yaşama hakkına sahip olmalı ve kendisi için ne istiyorsa bütün vatandaşlar için bunu istemeli. Ülkemizin en büyük sorunu ( aslında 80 darbesi sonrası planlanan ve maalesef başarıya ulaşan bir çalışma) kutuplaşmadır. Kimsenin kimseye sevgiyi bırak saygısı kalmamış.
Şuan gerçek anlamda ekonomimiz siyasetimiz refahımız ve onurumuz çöktü çöküyor. Dilerim bu gidişat değişir ve ülkemiz aydınlığa kavuşur.:dua:

Siyaset en sevdiğim :KK53:
Bu aralar uzak kaldım
Burayı takip edeyim bakayım :işsiz:

Millet geçim bunlar seçim derdinde
bu kadar erken bir tarihe ayarlanmasinin sebebi buyuk ihtimal diger partilerin hazirlik yapmasini olabildigince engellemek buda iki nedenden olabilir ;
* ya ciddi bir endiseleri var secim sonuclarina dair.
* ya da bu yaz suriyede ciddi seyler olucak.
ama bence ikisi de yani secimi garantiye almak istiyorlar ve bu secime hic birseyin disardan etki etmesini istemiyorlar.

Eski Turkkiye'ye ne meraklı milletiz
15 yıldır tek güç olan AKP devletin bütün malını satıp katrilyonlar aldı
Ülkede neden fabrikalar açılmadı neden hiç birşey üretmiyoruz
Eski Türkiye de en azından tarım Hayvancılık vardı savaş çıksa kendi kendimize yeterdik şimdi savaş çıksa yiyecek ekmek bulamayız çünkü herşey ithal üretim yok

Dolar aldı başını gitti Euro zaten havalarda geziyor. Faziler halay çekerek ilerliyor. Ticaretle uğraşanlar dükkan kapatıyor. Markette benzinde fiyatsalar fırlıyor. E seneye kadar ülke artık batar mı çıkar mı belli değil. Daha kötüsünü insanlar görmeden seçim olmadı gerekiyordu.
Erdoğan o kadar çok erken seçim Yok dedi ki artık utandığına (!) kendi bişey diyemeyip. Yeni yancısına pardon ittifakına söyletti. Oda artık yanlış mı duydu nedir tarihi tam söyleyemedi :)) zaten kendisinin matematiği şahsına münhasır :)))
Netice olarak yine seçim geliyor.

Noktasından virgülüne kadar katılıyorum :KK9:

Devletin bütün malları satıldı özelleşmeyen arazi kalmadı ordan kazanılan katrilyonlarla sadece yol değil yüzlerce fabrika açılırdı
O paralar nereye gitti
Yol da yapmasa Afrika ülkelerinden beter olsaydık :halay:
Reis ,Rabia, çekemeyen anten taksın, Marmaray'a binmeyin, dünya beşten büyüktür, ümmetin lideri... Bitti bendekiler başka ne vardı :KK45:

Sunu da eklemek isterim: siyasetciler oylarini maksimuma cikartmak derdindeler her zaman. Cünkü maaslari ve alacaklari pozisyonlar buna bagli. Onun icin parti programlar ne olsa olsun en cok oy alacak pozisyonlara yaklasilir zamanlar. Yani oycu oy verilene kadar önemli. Kötü kullanimda veya ihmalde bir ceza sistemi olmadigi icin bu böyle gider gelecek secime kadar. Bu her parti icin gecerli. Mesela MHP nin AkP ye yanasmasi da tek Sn. Bahcelinin pozisyonunu kaybetme korkusundan oldu. Yeni partinin pek fazla oy alabilecegini zannetmiyorum. Komple yeni bir alternatifin daha büyük sansi olurdu bence.

Back