• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

çünkü halkı birbirine düşürdüler. 68 kuşağında olanı yapmak istiyolar. sen sağcısın sen solcu sen ülkücüsün sen devrimci sen alevisin sen sünni amaç bu. damgalamak.

Yani aile icinde bile siyaset icin kavga ve küslükler oluyorsa öyledir sanirim

aileden demoktarik sol partiliyiz, 18 yaşında ilk oyumu verdiğimde çöktü dsp ve yerine akp üzerine ekleyerek arttırdı oylarını. son 2 seçimdir hiç kimsenin ülkede olanlar hakkında aksiyon almaması ve veya oyların ısrarlı artışı nedeniyle şaibeden kesin oldum. Ben bu ülkede bu kadar kör insan olduğuna inanmak istemiyorum. En büyük sorun ise alternatif muhalefetin olmayışı. Kemal kılıçdaroglu ve öncesinde deniz baykal bu ülkede sevilmedi,sevilmeyecek. Bu ülke 20 yıl sonra devlet bahçeliye beddua edecek. CHP oyu anti akpdir, chp sevgisinden değil ama bu millet illalah etti artık.

bir solcu olarak ilk defa bu seçimde bir sağ partiye oy vereceğim. Hangi parti olduğu sanırım anlaşılmıştır. Her şey umarım İYİ olur.

Bu arada Binali yıldırım avrupada tarımında birinciyiz diyeli 36 saat falan oldu.
Hangi tarım?
Hangi birinci?
aha can alıcı bir konu daha....şeker fabrikaları kapatılıyor
mısır şurubu gıdalara basılıyor.
direk iç orgaları bitiren bir durum.
hangi tarım
hangi sağlık
hangi hayat????

beleş yerleşmek ne ya lale ilk önce konuşmayı öğren sonra gel benimle tartış evet ödeyemem asgari ücret belli kendi ağzınla söylüyosun.
Yurt dışındada asgari ücret var kendinizi siz kendi kendine küçük düşürüyosunuz walla. Bedavaya yatmakta istiyorsanız ki böyle insanlar da var o zaman hiç bişeyi ödemeyin bu rahatlık nerden geliyorsa artık .

Olacağı buydu hüloğğcular bastı ortalığı. :kusmuk:
Hala yol diyor yaa.
cahil.jpeg

Eski Türkiye’de tarım ve Hayvancılık vardı savaş çıksa kendi kendine yeterdi
Şimdi savaş çıksa açlıktan ölürüz

Saman buğday ithal
Pirinç mercimek bakliyat ithal
Et ithal
Şeker de ithal edilecek artık
Eski Türkiye'de Dünya'nın en güçlü ordularindan
FETÖ yü yücelten AKP dir
Ne istediler de vermedi ki Akp

Her hükümet devletin malını bu kadar satsa yol yapardı zaten niye fabrika açmadı
Feto ve Kilisdar'dan başka malzeme yok zaten,onlar da olmasa değil mi ama:)))

hah doğru birde o boyut var.ne taninatı ödiycem ben zaten bitmişim işçimde bitsin diyor.
adam kendi yılıp gidiyor.
işsizlik maaşıda alamıyor mor mir mur Allah sonumuzu hayır etsin.
Vatanımız ve milletimiz adına hakkımızda en hayırlısını diliyorum
Şimdi çok şey yazardım da zaten eşimi işten atmak için bahane aranıyor şirket anında dava eder beni soylediklerimden ötürü

Hep bu korkular yüzünden bastırıldık ya zaten kendim ifşa olmamak adına susuyorum

13 Mayıs geliyor unutmadık :(

Sevdalikelebek Sevdalikelebek bişey daha sormak istiyorum

Evde çocuğu aç olan baba prestijli mesleği var, itibardan tasarruf edemem deyip son parasıyla lüks kıyafet alıyor çocuklar aç

Neden ülkede fabrika açacaklarına saray yapıyorlar
Sarayın aylık ülkeye maliyeti trilyonlardı

Akp lilerin bu konuda ne düşündüğünü merak ediyorum

Bi n
Yurt dışındada asgari ücret var kendinizi siz kendi kendine küçük düşürüyosunuz walla. Bedavaya yatmakta istiyorsanız ki böyle insanlar da var o zaman hiç bişeyi ödemeyin bu rahatlık nerden geliyorsa artık .

walla değil valla yazmayı öğren canım yurtdışında ki asgari ücret standartlarını milli geliri eğitim sistemini ve sağlık haklarını biliyo musun bilmiyosun cahil cahil konuşuyosun. Boş kafa taşıma bence içini biraz doldur araştır oku öğren . Yurtdışı ile neden kıyas yapıyosun ayrıca biliyosun çünkü farklarını. Çok şükür kazanıyorum çalışıyorum üretiyorum. Geleceğimi kardeşimi evladımı devletin başındakiler daha zengin olsun diye harcayamam sen harcıyosan o senin bileceğin iş ne diyim kolay gelsin :D

ironi dimi bu gerçekten ?

yıl olmuş 2018 yapılan hastane ve yollarla mı ölçyosun. Eşeği başa geçir günümüz şartlarında teknolojisinde bunu yapar zaten. hastane yapıyosun hizmet sıfır yol yapıyosun parasını halka geçiriyosun eğitim seviyesi yerlerde neden bahsediyosun ?
Açık olan hastaneyi açtıkları ve daha açılışı tamamlanmamış hastaneyi açtıklarına bile şehit olduk o yüzden bakmayan insanlara istenileni gösterecek bir medya var.
Ayrıca yapılan icraatların kaynağı Avrupadan gelen para. Mülteci karşılığında alınan paralar onların refah şartı nedeniyle gönderiliyor. Örneğin yaşadığım şehirde hastaneler göçmem sağlığı merkezleri ( sadece SuriyelileriÇin) yapıldı bu üç dört yılda 10 taneyi aştı. Kimisi yerli kaynakla kimisi Avrupa’nın göçmen parasıyla. Peki bu il yeni mi kuruldu da Suriyeliler gelince yatırım yapıldı. İnan bazı ilçelerde asıl vatandaştan çok Suriyeli var ve maalesef bazı kamu kurumlarından takviye alınarak nüfusa yönlendirildi çünkü vatandaşlık kimlikleri yetiştirilemiyor. Ve bunlarda oy kullanacak. Yaşadığım yerde yabancı gibiyim. Kendi ülkemde kendi vatanımda

O zaman bişey üretmiyor demeyin. Söylesene eskiden Türkiye nasıl dı şuan niye memnun değilsin sıkıntı tek akp mi yoksa gerçekten Türkiye mi ? Fetocularla yaşamayı ben kesinlikle istemezdim akp olmasaydı bunlar olacaktı işte
Fetoyu besleyip büyüten sevgili diyen bunlar,
Fetocu subaylara yer açmak için uyduruk davalara savcı olan, insanları intihara sürükleyen bunlar,
Tarım politikalarıyla yerli tohumu yasaklayıp o küfrettiğiniz israille tarım anlaşmaları yapan bunlar,
Tarımda hayvancılıkta dışa bağlı kalmamızın tek sebebi bunlar,
Eğitim sistemini yerle bir edip ülkesinin adını bile yazamayan taraftarlar yetiştiren bunlar
Daha sayayım mı?

Eski Türkiye’de tarım ve Hayvancılık vardı savaş çıksa kendi kendine yeterdi
Şimdi savaş çıksa açlıktan ölürüz

Saman buğday ithal
Pirinç mercimek bakliyat ithal
Et ithal
Şeker de ithal edilecek artık
Çiftçilere müjde vermedi mi bizim köye bile gelmiş açlıktan köyde ölünmez şehirde de zaten göremen

Ekonominin hali öyle içler acısıki ekonomik denge, istikrar diyerek gelenler şuan ekonominin daha kötüye gideceği öngörüsüyle erken seçime gidiyor.
İyi partiyi unutmamak lazım. Sağ seçmende akp mhp alternatifi parti arayışı içerisinde bir kitle var. O kitlenin bir kısmı chpye oy vereceğime akpye veririm diyor. İşte o alternatif ortadan kalksın diye yapılan işler.
Bence istedikleri oyu alamayacakları korkusuyla ittifaklar ve ekonominin kötü hali bu erken seçime neden oldu.
İyice ipin ucu kopmadan ekonomi yüzünden suçlanmaya başlamadan istedikleri sistemi kağıt üstünde meşrulaştırıp iyice at koşturmak.
Ümit var mı ? Ümidim yok bıktım.
En son referandumda söyledim.
Bu millete her şey müstehak.
Kendimi de sistemin dişlisi arasında ezilmiş halk zaiyatı olarak görüyorum.
Önceki seçimlere bakarak söylüyorum. Seçimlerin güvenilirliğine inanmıyorum.
Herkese hayırlı işler.

Son düzenleyen: Moderatör:
aha can alıcı bir konu daha....şeker fabrikaları kapatılıyor
mısır şurubu gıdalara basılıyor.
direk iç orgaları bitiren bir durum.
hangi tarım
hangi sağlık
hangi hayat????

şeker fabrikalarının satılması ile şehir hastaneleri meselesi paralel zaten
nişasta bazlı şeker ile bolca hasta olacağız şehir hastaneleri de köprüler gibi hasta garantili zaten, devlet yılda bilmem ne kadar hasta gelmezse zararı ben karşılıcam diye şirketlere yaptırıyo, hasta garantili ne demek?

Açık olan hastaneyi açtıkları ve daha açılışı tamamlanmamış hastaneyi açtıklarına bile şehit olduk o yüzden bakmayan insanlara istenileni gösterecek bir medya var.
Ayrıca yapılan icraatların kaynağı Avrupadan gelen para. Mülteci karşılığında alınan paralar onların refah şartı nedeniyle gönderiliyor. Örneğin yaşadığım şehirde hastaneler göçmem sağlığı merkezleri ( sadece SuriyelileriÇin) yapıldı bu üç dört yılda 10 taneyi aştı. Kimisi yerli kaynakla kimisi Avrupa’nın göçmen parasıyla. Peki bu il yeni mi kuruldu da Suriyeliler gelince yatırım yapıldı. İnan bazı ilçelerde asıl vatandaştan çok Suriyeli var ve maalesef bazı kamu kurumlarından takviye alınarak nüfusa yönlendirildi çünkü vatandaşlık kimlikleri yetiştirilemiyor. Ve bunlarda oy kullanacak. Yaşadığım yerde yabancı gibiyim. Kendi ülkemde kendi vatanımda

Canım zaten kendi çıkarları olmadan adım atmazlar. Okuyan araştıran toplum şart cahaletle başa çıkılmıyor malesef

Back