Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çünkü halkı birbirine düşürdüler. 68 kuşağında olanı yapmak istiyolar. sen sağcısın sen solcu sen ülkücüsün sen devrimci sen alevisin sen sünni amaç bu. damgalamak.
aha can alıcı bir konu daha....şeker fabrikaları kapatılıyorBu arada Binali yıldırım avrupada tarımında birinciyiz diyeli 36 saat falan oldu.
Hangi tarım?
Hangi birinci?
Yurt dışındada asgari ücret var kendinizi siz kendi kendine küçük düşürüyosunuz walla. Bedavaya yatmakta istiyorsanız ki böyle insanlar da var o zaman hiç bişeyi ödemeyin bu rahatlık nerden geliyorsa artık .beleş yerleşmek ne ya lale ilk önce konuşmayı öğren sonra gel benimle tartış evet ödeyemem asgari ücret belli kendi ağzınla söylüyosun.
Gözler vicdanlar kör olmasın ona çare yok :)Tayyip Erdoğan olmasaydı Türkiye gelişmemişti artık yurtdışından dönüş yapıyolar neden diye sordunuz mu kendinize ?
Eski Türkiye'de Dünya'nın en güçlü ordularindanEski Türkiye’de tarım ve Hayvancılık vardı savaş çıksa kendi kendine yeterdi
Şimdi savaş çıksa açlıktan ölürüz
Saman buğday ithal
Pirinç mercimek bakliyat ithal
Et ithal
Şeker de ithal edilecek artık
Feto ve Kilisdar'dan başka malzeme yok zaten,onlar da olmasa değil mi ama:)))FETÖ yü yücelten AKP dir
Ne istediler de vermedi ki Akp
Her hükümet devletin malını bu kadar satsa yol yapardı zaten niye fabrika açmadı
Şimdi çok şey yazardım da zaten eşimi işten atmak için bahane aranıyor şirket anında dava eder beni soylediklerimden ötürühah doğru birde o boyut var.ne taninatı ödiycem ben zaten bitmişim işçimde bitsin diyor.
adam kendi yılıp gidiyor.
işsizlik maaşıda alamıyor mor mir mur Allah sonumuzu hayır etsin.
Vatanımız ve milletimiz adına hakkımızda en hayırlısını diliyorum
Yurt dışındada asgari ücret var kendinizi siz kendi kendine küçük düşürüyosunuz walla. Bedavaya yatmakta istiyorsanız ki böyle insanlar da var o zaman hiç bişeyi ödemeyin bu rahatlık nerden geliyorsa artık .
Açık olan hastaneyi açtıkları ve daha açılışı tamamlanmamış hastaneyi açtıklarına bile şehit olduk o yüzden bakmayan insanlara istenileni gösterecek bir medya var.ironi dimi bu gerçekten ?
yıl olmuş 2018 yapılan hastane ve yollarla mı ölçyosun. Eşeği başa geçir günümüz şartlarında teknolojisinde bunu yapar zaten. hastane yapıyosun hizmet sıfır yol yapıyosun parasını halka geçiriyosun eğitim seviyesi yerlerde neden bahsediyosun ?
Fetoyu besleyip büyüten sevgili diyen bunlar,O zaman bişey üretmiyor demeyin. Söylesene eskiden Türkiye nasıl dı şuan niye memnun değilsin sıkıntı tek akp mi yoksa gerçekten Türkiye mi ? Fetocularla yaşamayı ben kesinlikle istemezdim akp olmasaydı bunlar olacaktı işte
Çiftçilere müjde vermedi mi bizim köye bile gelmiş açlıktan köyde ölünmez şehirde de zaten göremenEski Türkiye’de tarım ve Hayvancılık vardı savaş çıksa kendi kendine yeterdi
Şimdi savaş çıksa açlıktan ölürüz
Saman buğday ithal
Pirinç mercimek bakliyat ithal
Et ithal
Şeker de ithal edilecek artık
aha can alıcı bir konu daha....şeker fabrikaları kapatılıyor
mısır şurubu gıdalara basılıyor.
direk iç orgaları bitiren bir durum.
hangi tarım
hangi sağlık
hangi hayat????
Açık olan hastaneyi açtıkları ve daha açılışı tamamlanmamış hastaneyi açtıklarına bile şehit olduk o yüzden bakmayan insanlara istenileni gösterecek bir medya var.
Ayrıca yapılan icraatların kaynağı Avrupadan gelen para. Mülteci karşılığında alınan paralar onların refah şartı nedeniyle gönderiliyor. Örneğin yaşadığım şehirde hastaneler göçmem sağlığı merkezleri ( sadece SuriyelileriÇin) yapıldı bu üç dört yılda 10 taneyi aştı. Kimisi yerli kaynakla kimisi Avrupa’nın göçmen parasıyla. Peki bu il yeni mi kuruldu da Suriyeliler gelince yatırım yapıldı. İnan bazı ilçelerde asıl vatandaştan çok Suriyeli var ve maalesef bazı kamu kurumlarından takviye alınarak nüfusa yönlendirildi çünkü vatandaşlık kimlikleri yetiştirilemiyor. Ve bunlarda oy kullanacak. Yaşadığım yerde yabancı gibiyim. Kendi ülkemde kendi vatanımda