- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
Ben çok meraklıyım valla. Beni o zamanlara ışınlayabilirler mi ? Öyle bi şey olabilir mi? Litfen olsunHaklısın yeni Türkiye çok güzel korkudan kalp hastası olduk ama olsun değer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çok meraklıyım valla. Beni o zamanlara ışınlayabilirler mi ? Öyle bi şey olabilir mi? Litfen olsunHaklısın yeni Türkiye çok güzel korkudan kalp hastası olduk ama olsun değer
Edilmeye ramak kalaTartışacak bişey yok tuz koktu, malum kişiyi peygamber ilan edene kadar yolumuz var
Ama adil demokratik hukuka saygılı bir ülke olsa idik başka şeyler yazardım
Trafoya kedi girer mi acaba?
Ben onu merak ediyorum.
Şeytan işin içinde zaten :))Vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsuuuunnn
Acele işe şeytan karışır derler ama, inşallah hayırlısı olur...
Çok daha kötü ekonomik tablolarla karşı karşıya kalacağımız için erken değil BASKIN seçime karar verdiler. Saadet partisi başkanı bir yıl evvel söyleniş. Bunlar BASKIN seçim yapacak diye. Adam haklı çıktı.Millet geçim bunlar seçim derdinde
bu kadar erken bir tarihe ayarlanmasinin sebebi buyuk ihtimal diger partilerin hazirlik yapmasini olabildigince engellemek buda iki nedenden olabilir ;
* ya ciddi bir endiseleri var secim sonuclarina dair.
* ya da bu yaz suriyede ciddi seyler olucak.
ama bence ikisi de yani secimi garantiye almak istiyorlar ve bu secime hic birseyin disardan etki etmesini istemiyorlar.
Kimisi kendi atını kosturacak meydan bulamiyorda ondan. Eskiden keyfleri iyiydi. Milleti düşünen kim RTEEski Turkkiye'ye ne meraklı milletiz
Kimisi kendi atını kosturacak meydan bulamiyorda ondan. Eskiden keyfleri iyiydi. Milleti düşünen kim RTE
Bir tane video izlemistim şimdi ismini hatırlamıyorum adam bağıra bağıra anlatıyordu sizin cebinizden çıkan parayla yol yapılıyor geçmek için yine para ödüyorsunuz ve biz mesela 2 liraya gidiyorsanız siz 10 liraya gidiyorsunuz diyordu (yurtdışında yaşayan bı türk )Yol yapti.