• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Eski haberleri bi aç bakalım benim küçüklüğümden beri artık memleket neresi diye alışkanlık olup bakıyorduk yine hangi ananın yüreği yandı derdik walla şuan en son 10 15 20 tane birden ne zaman şehit geldi Türkiye içi diyorum afrini demiyorum afrini Gönüller’ gitseydi bende giderdim o ayrı
http://www.mynet.com/haber/guncel/hatay-dan-kahreden-sehit-haberi-4040454-1
https://odatv.com/agridan-sehit-haberi-14041801.html
https://odatv.com/sirnaktan-sehit-haberi-16041848.html
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/konyaya-sehit-atesi-dustu-40790820

Ben sizi görmedim ama arkdaşlar o kadar konuştular duymadm niye yalan söylim??
Bakin hangi partinin savunucususunuz, kimi översiniz beni ilgilendirmez fakat 1.sehitler uzerinden siyaset yapmayin. 2.ise sirf Afrin'de, Sur'da, Daglica'da verdigimiz sehitleri bir arastirin. Cok degil en fazla 3 senelik bir arastirma. Rica ediyorum sizden.
Ve keskee sizin inandiginiz Turkiyede yasiyor olsaydik.

Eski haberleri bi aç bakalım benim küçüklüğümden beri artık memleket neresi diye alışkanlık olup bakıyorduk yine hangi ananın yüreği yandı derdik walla şuan en son 10 15 20 tane birden ne zaman şehit geldi Türkiye içi diyorum afrini demiyorum afrini Gönüller’ gitseydi bende giderdim o ayrı
Sözun bittigi yerdeyim ben. Heybemde kelime kalmadi :)

İnşallah Afrine gidersiniz
yolunuz açık olsun

Kusura bakmayn sizin de bi gram anlayışınız Yok. ŞEHİT DEDİĞİMDE BİR ZAMANLAR 15-20 YIL ÖNCE VE ÖNCEKİ SENELERDE ŞEHİTLERİN SAYISI ÇOKTU Bİ HABER AÇIN İZLEYİN. ŞUAN ŞEHİTLER DE VAR EVET YOK DEMEDİM AZALDI DİYORUM BİR DİYARBAKIRDA OLDU GEÇEN. TOPLU ŞEHİT ALLAH TARAFINDAN Bİ KERE OLDU NEYSE DERSİN AMA SÜREKLİ SÜREKLİ TOPLU ŞEHİT OLUNCA BEN ARTIK DEVLETTEN ŞÜPHE EDERİM BİR ZAMNLAR ARTIK BAŞINDA KİM OLDUYSA. LAFIMI ANLAYIN ÖYLE KONUŞUN.

Kusura bakmayn sizin de bi gram anlayışınız Yok. ŞEHİT DEDİĞİMDE BİR ZAMANLAR 15-20 YIL ÖNCE VE ÖNCEKİ SENELERDE ŞEHİTLERİN SAYISI ÇOKTU Bİ HABER AÇIN İZLEYİN. ŞUAN ŞEHİTLER DE VAR EVET YOK DEMEDİM AZALDI DİYORUM BİR DİYARBAKIRDA OLDU GEÇEN. TOPLU ŞEHİT ALLAH TARAFINDAN Bİ KERE OLDU NEYSE DERSİN AMA SÜREKLİ SÜREKLİ TOPLU ŞEHİT OLUNCA BEN ARTIK DEVLETTEN ŞÜPHE EDERİM BİR ZAMNLAR ARTIK BAŞINDA KİM OLDUYSA. LAFIMI ANLAYIN ÖYLE KONUŞUN.
Ha 1 ha 10.
Ne farkı var? Hepsi can değil mi?

Siz bence haddinizi asmaya basladiniz.
Ne demek 10 15 20 sehit yok. 1 tane de olsa evlattir babadir eştir.
Yaziklar olsun size ve sizin gibi dusunenlere!!

Ha 1 ha 10.
Ne farkı var? Hepsi can değil mi?
Konuyu sizin gibilerbaşka yerlere çeker diyorum ki o zaman devletten şüphe ettim akp geçti şehitler azaldı evet fark etmez ama bir tane de olsa canımız yanıyor akp devam edecek terör bitecek. Hain tuzaklar olmayack ama trafik kazası olursa bilemem Allah’ın bildiği o

Konuyu sizin gibilerbaşka yerlere çeker diyorum ki o zaman devletten şüphe ettim akp geçti şehitler azaldı evet fark etmez ama bir tane de olsa canımız yanıyor akp devam edecek terör bitecek. Hain tuzaklar olmayack ama trafik kazası olursa bilemem Allah’ın bildiği o
Şehitler azaldı ne demek hanımefendi 1 tane bile olsa buna sevinilmez!
Geçen gün asker kıyafeti giymiş küçücük bir kız çocuğuna şehit olmak yakıştırıldı.
"Şehit olursa bayrağı da inşallah örtecekler." dendi. Şehit olmanın bu kadar benimsenmesi sizi hiç mi rahatsız etmiyor?

Ya hala şehit diyorsunuz iktidarın surıye poltııkası yüzünden ülke ilk defa canlı bomba, bombalı araçla saldırı gördü , pkk teörü yanında bir de Selefi İslami terörle tanıştı , azıcıkta utanır insan söylerken ya. Yetmedi surıye içe bölündu, Türkiye'nin ödü kopuyor Kürtler orada da özerk bölge oluşturacak, ırsk Kürdistan özerk bölgesi ile birleşecek diye. Devleti oldu pkknın şimdi onunla uğraşıyor, bil bakalım sonraki hedef nere?

Siz bence haddinizi asmaya basladiniz.
Ne demek 10 15 20 sehit yok. 1 tane de olsa evlattir babadir eştir.
Yaziklar olsun size ve sizin gibi dusunenlere!!
Şimdi bir kelime edecem olmayacak ama dayanamıyorum yapacm. Götünüzden mi anlıyorsunuz yazdıklarımı yuh diyorum walla birine anlatırken çocukta dinledi ve çocuğa anlattım şimdi niye anlamıyorlar diyo anlamayacak ne var bunda ? Ben sana bi tanesi can değil mi dedim az önce erdoğanı kötülediniz ne oldu ? Erdoğan’ın sayesinde şehit azaldı ve bitecek bunu diyorum 20 sene önce 18 kere canımız yanıyordu şimdi bir tane yakında hiç yanmayacak anladınmmı yoksa anlatmamı istiyomusn ?

Ne alakası var gidip toplu mu oy veriyorlar hayır aklı yokmu istediği oyu verebilir kimse ye zorla yapılmaz. Mesela benim ailem de akp dedi ben de o zamankadar MHP sevdası vardı gittim mhpye verdim ama sonra aklım yerine geldi ben niye verdim ki dedim neyse böyle olmuştu
Ben toplu oy veriyorlar demedim. Ülkenin siyasi, ekonomik açıdan gidişatına bakınca aklım almıyor ve soruyorum neden diye?
Umarım mhp den vazgeçtiğiniz gibi akp den de vazgeçmezsiniz. Malum insan beşerdir şaşarda :)

Rica ederim. Destek vereceğim. Terör her yer de oldu yurtdışında Türkiye de. Canlı bombalar falan onları ben kenara koyuyorum. Ben çok takip ettim eskilerde şehitler bitmezdi artık dizi gibi olmuştu haberler illa duymamız lazımdı bir değil ikimdeğil çok sayıda şehit veriyorduk sebepsiz yere çünkü terör haince vuruyordu. Neyse ki bitti ben Doğunun bir şehirindeyim burası eskiden terörden geçilmiyormuş ve bi kaç sene önce de şehirdelermiş karışmış yani burası ama şimdi terörle alakası olmayan bi yer oldu sadece bazı alanlar onlarada askerler polisler müdahale ediyorlar şimdi polis asker öğretmen olanların canı yokmu hiç birinin ağzınızdan Allah’a şükür şehitler azaldı yada artık duymuyoruz kelimesi yada çok şükür Tayyip Erdoğan bi şeyleri yoluna getirdi yada akp geldi düzene girdi az da olsa sizin gözünüzde teşekkür etmedniz böyle şeyler demediniz yazık insan bi iyi şeyini söyler bi kötüsünü maşallah neymişsiniz siz. ben burda oldum olalı hep niyetiniz kötülemeoldu hep iyi yaptıklarını değil kötü olanı dediniz oda neymiş fetövüyle böyle böyleydi bidaha oldu mu Olmadı yani sana değil kk olan herkese diyorum.

Bak çok güzel bir şey dedin. İki yıl önce şehir içindeydi terör örgütleri. Neden şehirdeydi bunlar? açılım sürecinde bunu da savunmuşsundur sanırım. Davulla zurnayla geitrnleri o gün aşkışlayanlar bıgün onlara tavrını da alkışlıyor. Dediğin gibi insan hatanyapar ama siyasetçi yapmaz!!! Siyaset yapan kişi devleti temsilen bir koltuğa geçiyorsa kendi inancını fikirlerini kenara bırakıp ülkenin toplumun çıkarınındüşünerek anayasa doğrultusunda icraatlar göstereek.

Hiç iyi şey yapmadı demişsin.ben lise de katsayı sorunu yaşadım, ben kpss de mağdur oldum ben memur olduktan 2 yıl sonra benim kazanımlarımı elimden aldı yasaları bu geçtim bunlar kişisel kayıplar. Ülkenin dış politikası yüzünden sınır ülkelerimiz savaş içinde tüm mültecileri aldılar ülkeyi güvrnsiz savunmasız bir ortama sürüklediler. Doğuda ki açılım ve sonrası icraatları daha beter etti ve en önemlisi kutuplŞma yaratarak insanlara kin duygusu aşıladı.tabi özelleştirmeleri es geçmeyelim. Eğitim sağlık doğalgaz bunlr özel sektöre verilmemesi gereken ihtiyaçlar !!!!

Ha bunların yanında yol ve köprü için takdir edeceksem kusura bakma onlar göz boyama basit icraatlrdır. İncelersen yapılm alt geçitlerin yolların kimlere ihaleye verildğini ana yollrdaki kaldırımları iki yılda kim değiştiryor görürsün.

Kıcasa kişinin ne dediğine değil ne yaptığına bakarak karar verdiğimden iktidar partisini savunmuyor onların yaptığı icraatlar nedeniyle yenilen hallarımı helal etmiyorum.

Siz de b nim aksime savunmakta ve oy vermekte özgürsünüz berbirimizi benimsemek zorunda değiliz ama aynı toplum içinde yaşadığımız için saygı duymak zorundayız.
Ülkenin gidiştı nasıl olacak gerçekten çok merak ediyorum. Seçim sonrası reformdan bahsediliyor bu süreci hepimiz göreeğiz bakalım.

Back