Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

nedeni tabiki o degil ama sirf kadin oldugu icin bile Meral Akşener'e oy vermek geliyor içimden. ülkeye düzen gelecek. kadın toparlar emek verir güzellestirir. ilk kez bir kadin cumhurbaskani olacak Türkiyemde. Bütün kadinlarin da desteklemesi gerekir bence.Allah yardimcimiz olsun.

Ay nasil kazaniyor bunlar bende anlamiyorum ay yoksa oylarimi caliyor bunlar

Burde koyun (lar) var unutmayalim :)

Yahu TL'nin değeri olmadığı için elbette TL'yi Euro ya da Dolar'a çevirirsem mahvolurum. Yurt dışından gelip kafasını çalıştırmayanlar da "baaak baaak, ülkemiz ne kadar ucuz" der. Yok anam ülke ucuz değil, elinizdeki Dolar ve Euro değerli ondan.
1000 Euro ile yurt dışında ne yapılabilir bir onu düşünün, sonra o 1000 Euro'yu Türk Lirasına çevir, elinde olur 5000 TL.

Gidişat değişti sanırım. Beklenmeyen bir destek geldi Chp den. Ben bile şaşırdım

Burde koyun (lar) var unutmayalim :)
Koyun derken? Şu sayfada yazılanları okudum bir bir. Kendince bir kesimi destekleyip başka kesimi yermek oy sandığında yapamıyoruz burda yapalım demek hoş durmuyor.
Burda bulunan herkese aslında IYI zannettiğiniz bazı kişi veya kişilerin ne olduğunu anlatirim yazarım ama anlayan anlamak istediği kadar anlayacak.
Sayın Bahçeliyi tanirim. Sayin Cumhurbaşkanıni da gerek ideolojisi gerekse insanligi acisindan beğeniyor ve takdir ediyorum.
Bazı arkadaşlar (sözüm size degil) anayasanın 299. Maddesinden bihaber bir ülkenin başkanına hakaret edebiliyor burada.
Birisi beğensin veya beğenmesin 25 Haziranda herkes gerçeği görecek. Dua edelim ki bu ülke Kılıçdaroğlu yada Akşener e kalmasin

Son düzenleme:
Öğrendiğime gore yine seçime sokmayacaklardi. Son anda bunun bilgisi gelmis ve Chp'den 15 milletvekili Iyi partiye gecmis. Grup kurarak secime girecekler.
İttifak bu ise çok sinirlenmis
Evet ikudum bend3 az once , cok sevindim
Kararsizdim iyi ile chp arasinda , kararsizligim ortadan kalkmis oldu :)

Silmişsiniz yazdıklarınızıı ama ben de acıktı secreenshot yaptım.
Aferin bende anlamazsınız diye silmişti dur yazayım
Şu sayfada yazılanları okudum bir bir. Kendince bir kesimi destekleyip başka kesimi yermek oy sandığında yapamıyoruz burda yapalım demek hoş durmuyor.
Burda bulunan herkese aslında iyi zannettiğiniz bazı kişi veya kişilerin ne olduğunu anlatirim yazarım ama anlayan anlamak istediği kadar anlayacak.
Sayın Bahçeliyi tanirim. Sayin Cumhurbaşkanıni da gerek ideolojisi gerekse insanligi acisindan beğeniyor ve takdir ediyorum.
Bazı arkadaşlar (sözüm size degil) anayasanın 299. Maddesinden bihaber bir ülkenin başkanına hakaret edebiliyor burada.
Birisi beğensin veya beğenmesin 25 Haziranda herkes gerçeği görecek. Dua edelim ki bu ülke Kılıçdaroğlu yada Akşener e kalmasin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…