Gerçek hayatta konuşulmuyo malum mimliyolar :) Burada kendimiz gibi insan görünce mutlu oluyok kendi çapımda :)))) bence bu ülke kurtulmaz ama. Bu saatten sonra çok çokkkk zorHanimlar yine mi siz:))) siz mi kurtaracaksiniz ulkeyi:))))) otekiler simdi cocuk yapiyor, yatirim pesindeler sayica daha da colgaliyorlar siz burda ulke kurtarin
Allah im bitsin bu kabus"CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, PTT’nin 35-40 milyon liraya mal olması gereken güvenlik kamerası takma işinin 100 milyon liraya eski Diyanet İşleri başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in oğluna ait firmaya verildiğini öne sürdü.
İhaleyi alan şirket yüzde 5’le Görmez’in oğluna devretmiş"
http://www.diken.com.tr/gormezin-oglu-pttden-100-milyonluk-is-almis-chpden-usulsuzluk-iddiasi/
Allah bunlara yuru ya kulum demis, milletin cebinden en az 50 milyon para fazladan cikmis, din satan Gomez'in oglunun cebine girmis. Vay arkadas bileydik bizde tezgahi o tarafa kurardik , gerci kuramazdik icine ..tim ahlak, vicdan, utanma, merhamet denen sey var. Bunlarda ise din var, ahlak,vicdan, utanma ve merhamet yok.
Bunlarin hepsi din adi altinda yapilip kimse sesini cikarmadigi icin oluyor Allah islamiyet paraya pula zevke kullaniyorlar ama bir okadarda saftirik var inanan ne diyeyim Allah buyukYoktu tabiki
Ilk ve orta okulum icin 20dk yuruyordum.
Ne çok ev vardi ne dükkan
Köpekler gezerdi.
Hele aksam tenhalaasirdi.
Allah'a şükürler olsun ne taciz ne küfür ne laf hic bisi duymadik.
Rahatsiz eden va hic olmadi.
Kudurdular bunlar bu adamın döneminden sonra oldu ne olduysa.
köküne kibrit suyu dökünce kururmu gerçekten :)Evet söylemişler. Haberlere çıkınca sitelerinden silmişler. Ki bu masum bile daha neler neler söyledi bu isim vermiyim ünlü dinciler
Cahillere yön vermekte uzmanlaşmışlar resmen. Açık açık yapıyorlar bunu. Bir de cahil deyince kiziyorlar kimsenin demesine gerek yok yapılan muamele bu
Aslında zamanında ulu önderimiz tekke ve zaviyeleri bugünleri yaşamayalım diye kapatmıştı. Ama din kullanarak zengin olan kesim ve cahillikte nirvana halkımız sağolsun bunu takan olmadı. Hepsinin gerçekten de köküne kibrit suyu :))köküne kibrit suyu dökünce kururmu gerçekten :)
Ya ben yine dikkat ediyorum cips, paketli ürünler, hazır meyve suyu, şarküteri ürünleri özellikle hamile kaldığımdan beri eve girmiyor ama o kadar sağlıksız beslenenler var ki burada bir ablanın gelini sürekl, abur cubur cips falan yiyormuş mesela 10 günde 7 kilo almış düşünebiliyor musun bebeğe hiçbir yararı olmayan tam tersi olumsuz etki yapacak şeyler ama hiç takmıyorlar bile bende diyorum bu kadar takıyorum ya illa birşey çıkar kilosu düşük olur diyorum gerçi iyi gidiyor şimdilik maşallah
Malesef boyle,cips ve çikolata sektöründe de calistim.Ozellikle cikolata,kek,bbisküvi gibi paketli gıdaların içindeki kimyasalları bir bilseniz bir daha asla evinize sokmazsiniz
Çikolata hepimiz mutlaka tuketiyoruz.Ben de çok seviyorum ve tuketiyorum.Benim çalıştığım firma tanınan bilinen bir firmaydi ama asla ne evime sokarim ürünlerini ne de sevdiklerime yediririm.Ozelden yazarım adını size,diğer firmalara gelince öyle o konuda çok hassas olan bir firma varmı bilmiyorum, dikkat ederseniz yurt dışından gelen çok kaliteli çikolatalarda bile glikoz fruktoz şurubu ve benzeri kimyasallar kullanılmakta.Cipsimi kendim yapıyorum evde çok canım çekerse Refika Birgül sağ olsun :) Ama çikolata seviyorum ne yapsak, önerebileceğiniz bir marka var mı yabancı da olabilir kötünün iyisi de olsa. Özelden de yazabilirsiniz buradan reklam olur derseniz. :) Valla bir bilene danışmak çok iyi olur benim için, gıda konusunda hassasım. Özellikle bekar evinde olduğum için hazır paket olanlara da ihtiyaç duyuyorum her şeyi evde kendim yapamıyorum.
Kendisi de o taktikleri uygulayıp başarıya ulaşmış demek ki..AKP Ankara milletvekilimizin seçimlerde aday olacak vekil arkadaşlarına tavsiyeleri:
* Varsa lüks araçlarınızı gözlerden kaçırın; halktan biri gibi görüneceğim diye hurda araçlara da binmeyin, hoş karşılanmaz.
* Sosyal medyada, sizi halkla iç içeymiş gibi gösteren bolca fotoğraf yayınlayın. Samimi gibi görünün. Seçilinceye kadar halkın her türlü nazına, niyazına tahammül edin.
* Aday adaylığıyla birlikte konuşmalar yapmaya, nutuklar irad etmeye başlayacaksınız. Riskli konulardan özenle kaçının. Mümkün olduğu kadar anlamsız cümleler kurun. Çok uzun ve noktanın kullanılmadığı cümleler işinizi görecektir. Cümlenin başındaki konuyla sonundaki konu alakasız olursa dinleyenin kafası karışır ki bu da işinize gelir. Sizin için konuşmalarda önemli olan içerik değil tonlamadır. En basit mevzuyu gittikçe yükselen bir ses tonuyla anlatabilirseniz, ne kadar anlamsız olursa olsun çılgınca alkış alabilirsiniz.
Kaynak bizatihi kendisinin kaleme aldığı köşe yazısı
https://www.yenisafak.com/yazarlar/aydinunal/aday-adaylarina-tavsiyeler-2045327
Ben 5 yılda bir seçim yapılması karşıyım avrupa ve amerika ülkelerin de 7 6 olarak değişiyor 5 bile lile dolduramıyor bence secimler 7 yılda bi yapılsın
Kendisi de o taktikleri uygulayıp başarıya ulaşmış demek ki..
O milletvekilini seçen adam düşünmez ama "demek ki beni de böyle kandırdı.. " diye..
Bunun için de adam ar hicap duymadan rahatça anlatmış seçmenini nasıl kandırdığını ..
Bu iyi muhalefet yok tarzi lakirdidan biktim. Sanki iyi iktidar varmis gibi. Hani bir yonetim cok iyi olur, alternatifi olmaz. Oyle birsey yok ki, ulke batiyor. Hergun sehit, dolar olmus 4 lira, euro 5 lira.. Uretici isyanda, esnaf iflasta.. Samandan basladik, tahil, et, sut, hepsini ithal ediyoruz artik.. Hala iktidarin alternatifi yok.. Bence de yok, kimse Cumhuriyeti, adaleti, demokrasiyi bu partiden iyi katledemezdi. Kimse ulke kaynaklarini bu kadar kolay yok edemezdi.Vatana milleti hayirli olmasini dilerim. Türkiyenin en büyük sorunu iyi bir muhalefet olmamasi. Yani ikdidarda olan parti kadar muhalefet de olmasi lazim. Su anda Türkiyenin pek fazla iyi siyasetci ve bununla secim alternatifleri yok. Bana sonuc belli gibi geliyor. Hayirlisi
Saraylim donmussun geri:) hersey biraktigin gibi pek de degisen bir sey yok aslinda be saraylim, bu cehpede degisen sadece rakamlar. Masala devam etmek isteyenler, herseyi elestiriyorsunuz diyenler, butun dis gucler bize karsi diyenler, surekli buyuk resmi gorenler...suyun bu tarafinda degisen bir sey yok...Bu iyi muhalefet yok tarzi lakirdidan biktim. Sanki iyi iktidar varmis gibi. Hani bir yonetim cok iyi olur, alternatifi olmaz. Oyle birsey yok ki, ulke batiyor. Hergun sehit, dolar olmus 4 lira, euro 5 lira.. Uretici isyanda, esnaf iflasta.. Samandan basladik, tahil, et, sut, hepsini ithal ediyoruz artik.. Hala iktidarin alternatifi yok.. Bence de yok, kimse Cumhuriyeti, adaleti, demokrasiyi bu partiden iyi katledemezdi. Kimse ulke kaynaklarini bu kadar kolay yok edemezdi.
Cok hukumetler gordu bu ulke.. Bu konuda en basarili bunlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?