• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Hanimlar yine mi siz:))) siz mi kurtaracaksiniz ulkeyi:))))) otekiler simdi cocuk yapiyor, yatirim pesindeler sayica daha da colgaliyorlar siz burda ulke kurtarin:p:KK70:
Gerçek hayatta konuşulmuyo malum mimliyolar :) Burada kendimiz gibi insan görünce mutlu oluyok kendi çapımda :)))) bence bu ülke kurtulmaz ama. Bu saatten sonra çok çokkkk zor

"CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, PTT’nin 35-40 milyon liraya mal olması gereken güvenlik kamerası takma işinin 100 milyon liraya eski Diyanet İşleri başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in oğluna ait firmaya verildiğini öne sürdü.

İhaleyi alan şirket yüzde 5’le Görmez’in oğluna devretmiş"

http://www.diken.com.tr/gormezin-oglu-pttden-100-milyonluk-is-almis-chpden-usulsuzluk-iddiasi/

Allah bunlara yuru ya kulum demis, milletin cebinden en az 50 milyon para fazladan cikmis, din satan Gomez'in oglunun cebine girmis. Vay arkadas bileydik bizde tezgahi o tarafa kurardik , gerci kuramazdik icine ..tim ahlak, vicdan, utanma, merhamet denen sey var. Bunlarda ise din var, ahlak,vicdan, utanma ve merhamet yok.
Allah im bitsin bu kabus :KK34:

Yoktu tabiki
Ilk ve orta okulum icin 20dk yuruyordum.
Ne çok ev vardi ne dükkan
Köpekler gezerdi.
Hele aksam tenhalaasirdi.
Allah'a şükürler olsun ne taciz ne küfür ne laf hic bisi duymadik.
Rahatsiz eden va hic olmadi.

Kudurdular bunlar bu adamın döneminden sonra oldu ne olduysa.
Bunlarin hepsi din adi altinda yapilip kimse sesini cikarmadigi icin oluyor Allah islamiyet paraya pula zevke kullaniyorlar ama bir okadarda saftirik var inanan ne diyeyim Allah buyuk

Cahillere yön vermekte uzmanlaşmışlar resmen. Açık açık yapıyorlar bunu. Bir de cahil deyince kiziyorlar kimsenin demesine gerek yok yapılan muamele bu:KK34:

* Siz artık aday adayısınız. Yani sıradan bir insan değilsiniz.

Bir eliniz cebinizde, kibirle, “naber dostum” dediğinizde tüm kapıları açabilirsiniz.

Bolca çiçek, böcek fotosu kullanın. Genel başkanınızın ve kritik mevkilerdeki parti büyüklerinizin sosyal medya mesajlarını rt’lemeyi, fav’lamayı, layk’lamayı aman ihmal etmeyin.

* Sevmiyor ya da hayatınızda hiç tatmamış olabilirsiniz ama herkesin görebileceği yerlerde simit yemek sizi hedefe taşımada etkili olabilir.

https://www.yenisafak.com/yazarlar/aydinunal/aday-adaylarina-tavsiyeler-2045327

Vekiller çok tatlışlar :KK36: biz halkın arasına inip sevmeselerde simit yiyorlar, bir el cepte n'aber dostum diyorlar çok mesuduz:KK36:

köküne kibrit suyu dökünce kururmu gerçekten :)
Aslında zamanında ulu önderimiz tekke ve zaviyeleri bugünleri yaşamayalım diye kapatmıştı. Ama din kullanarak zengin olan kesim ve cahillikte nirvana halkımız sağolsun bunu takan olmadı. Hepsinin gerçekten de köküne kibrit suyu :))

Ya ben yine dikkat ediyorum cips, paketli ürünler, hazır meyve suyu, şarküteri ürünleri özellikle hamile kaldığımdan beri eve girmiyor ama o kadar sağlıksız beslenenler var ki burada bir ablanın gelini sürekl, abur cubur cips falan yiyormuş mesela 10 günde 7 kilo almış düşünebiliyor musun bebeğe hiçbir yararı olmayan tam tersi olumsuz etki yapacak şeyler ama hiç takmıyorlar bile bende diyorum bu kadar takıyorum ya illa birşey çıkar kilosu düşük olur diyorum gerçi iyi gidiyor şimdilik maşallah

Kötü düşünme. Emeğinin karşılığını alacaksın bebişini kucağına aldığında.
Ömrü güzel ve uzun olsun şimdiden. İnşallah daha güzelbir dünya ya merhaba der doğduğu zaman.

Malesef boyle,cips ve çikolata sektöründe de calistim.Ozellikle cikolata,kek,bbisküvi gibi paketli gıdaların içindeki kimyasalları bir bilseniz bir daha asla evinize sokmazsiniz:KK43:

Cipsimi kendim yapıyorum evde çok canım çekerse Refika Birgül sağ olsun :) Ama çikolata seviyorum ne yapsak, önerebileceğiniz bir marka var mı yabancı da olabilir kötünün iyisi de olsa. Özelden de yazabilirsiniz buradan reklam olur derseniz. :) Valla bir bilene danışmak çok iyi olur benim için, gıda konusunda hassasım. Özellikle bekar evinde olduğum için hazır paket olanlara da ihtiyaç duyuyorum her şeyi evde kendim yapamıyorum.

Cipsimi kendim yapıyorum evde çok canım çekerse Refika Birgül sağ olsun :) Ama çikolata seviyorum ne yapsak, önerebileceğiniz bir marka var mı yabancı da olabilir kötünün iyisi de olsa. Özelden de yazabilirsiniz buradan reklam olur derseniz. :) Valla bir bilene danışmak çok iyi olur benim için, gıda konusunda hassasım. Özellikle bekar evinde olduğum için hazır paket olanlara da ihtiyaç duyuyorum her şeyi evde kendim yapamıyorum.
Çikolata hepimiz mutlaka tuketiyoruz.Ben de çok seviyorum ve tuketiyorum.Benim çalıştığım firma tanınan bilinen bir firmaydi ama asla ne evime sokarim ürünlerini ne de sevdiklerime yediririm.Ozelden yazarım adını size,diğer firmalara gelince öyle o konuda çok hassas olan bir firma varmı bilmiyorum, dikkat ederseniz yurt dışından gelen çok kaliteli çikolatalarda bile glikoz fruktoz şurubu ve benzeri kimyasallar kullanılmakta.

AKP Ankara milletvekilimizin seçimlerde aday olacak vekil arkadaşlarına tavsiyeleri:

* Varsa lüks araçlarınızı gözlerden kaçırın; halktan biri gibi görüneceğim diye hurda araçlara da binmeyin, hoş karşılanmaz.

* Sosyal medyada, sizi halkla iç içeymiş gibi gösteren bolca fotoğraf yayınlayın. Samimi gibi görünün. Seçilinceye kadar halkın her türlü nazına, niyazına tahammül edin.

* Aday adaylığıyla birlikte konuşmalar yapmaya, nutuklar irad etmeye başlayacaksınız. Riskli konulardan özenle kaçının. Mümkün olduğu kadar anlamsız cümleler kurun. Çok uzun ve noktanın kullanılmadığı cümleler işinizi görecektir. Cümlenin başındaki konuyla sonundaki konu alakasız olursa dinleyenin kafası karışır ki bu da işinize gelir. Sizin için konuşmalarda önemli olan içerik değil tonlamadır. En basit mevzuyu gittikçe yükselen bir ses tonuyla anlatabilirseniz, ne kadar anlamsız olursa olsun çılgınca alkış alabilirsiniz.

Kaynak bizatihi kendisinin kaleme aldığı köşe yazısı
https://www.yenisafak.com/yazarlar/aydinunal/aday-adaylarina-tavsiyeler-2045327
Kendisi de o taktikleri uygulayıp başarıya ulaşmış demek ki..
O milletvekilini seçen adam düşünmez ama "demek ki beni de böyle kandırdı.. " diye..
Bunun için de adam ar hicap duymadan rahatça anlatmış seçmenini nasıl kandırdığını ..

Ben 5 yılda bir seçim yapılması karşıyım avrupa ve amerika ülkelerin de 7 6 olarak değişiyor 5 bile lile dolduramıyor bence secimler 7 yılda bi yapılsın

Ben 5 yılda bir seçim yapılması karşıyım avrupa ve amerika ülkelerin de 7 6 olarak değişiyor 5 bile lile dolduramıyor bence secimler 7 yılda bi yapılsın

Bunu nerede duydun allahaskina? Amerikada her dort yilda baskanlik secimleri, gayette ideal bir sure, istiyorsunuz neredeyse on yilda bir degissin yonetim.

Kendisi de o taktikleri uygulayıp başarıya ulaşmış demek ki..
O milletvekilini seçen adam düşünmez ama "demek ki beni de böyle kandırdı.. " diye..
Bunun için de adam ar hicap duymadan rahatça anlatmış seçmenini nasıl kandırdığını ..

Kendisini hatırlarsınız belki, 2015'de istifası sebebiyle haber olmuştu, 2002'den beri AKP'nin içinde çeşitli vazifelerde görev almış, sonrasında Cumhurbaşkanının konuşma metinlerini yazmış ve Başdanışmanlığını yapmıştır, 2015 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olmak için görevinden istifa etmiş, halihazırda da AKP Ankara milletvekili olarak siyaset hayatına devam etmektedir.

Bu son yazdığı köşe yazısıyla yeniden gündem oldu.

Vatana milleti hayirli olmasini dilerim. Türkiyenin en büyük sorunu iyi bir muhalefet olmamasi. Yani ikdidarda olan parti kadar muhalefet de olmasi lazim. Su anda Türkiyenin pek fazla iyi siyasetci ve bununla secim alternatifleri yok. Bana sonuc belli gibi geliyor. Hayirlisi
Bu iyi muhalefet yok tarzi lakirdidan biktim. Sanki iyi iktidar varmis gibi. Hani bir yonetim cok iyi olur, alternatifi olmaz. Oyle birsey yok ki, ulke batiyor. Hergun sehit, dolar olmus 4 lira, euro 5 lira.. Uretici isyanda, esnaf iflasta.. Samandan basladik, tahil, et, sut, hepsini ithal ediyoruz artik.. Hala iktidarin alternatifi yok.. Bence de yok, kimse Cumhuriyeti, adaleti, demokrasiyi bu partiden iyi katledemezdi. Kimse ulke kaynaklarini bu kadar kolay yok edemezdi.
Cok hukumetler gordu bu ulke.. Bu konuda en basarili bunlar..

Bu iyi muhalefet yok tarzi lakirdidan biktim. Sanki iyi iktidar varmis gibi. Hani bir yonetim cok iyi olur, alternatifi olmaz. Oyle birsey yok ki, ulke batiyor. Hergun sehit, dolar olmus 4 lira, euro 5 lira.. Uretici isyanda, esnaf iflasta.. Samandan basladik, tahil, et, sut, hepsini ithal ediyoruz artik.. Hala iktidarin alternatifi yok.. Bence de yok, kimse Cumhuriyeti, adaleti, demokrasiyi bu partiden iyi katledemezdi. Kimse ulke kaynaklarini bu kadar kolay yok edemezdi.
Cok hukumetler gordu bu ulke.. Bu konuda en basarili bunlar..
Saraylim donmussun geri:) hersey biraktigin gibi pek de degisen bir sey yok aslinda be saraylim, bu cehpede degisen sadece rakamlar. Masala devam etmek isteyenler, herseyi elestiriyorsunuz diyenler, butun dis gucler bize karsi diyenler, surekli buyuk resmi gorenler...suyun bu tarafinda degisen bir sey yok...

Back