• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

annemler 1974 de köyden domates tohumu getirmişler babamda öyle ev daire hevesi olması 2, dönüm yerimiz var ağaçlı mağaçlı 45 senedir ekip biçiyorlar işte.hala aynı tohum.
çokmu zor Allah aşkına yerli tohuma donmek tamam bende donup dolanıp yerli tohum sağlıklı ttarım diyorum ama
hayat için gelecek nesiller sağlık için bunlar olmazsa olmaz.
İşte öyle yaparlarsa halka faydalı olurlar. Onun yerine israil tohumları alıp onlara para kazandırmak daha cazip. Böyle giderse gelecek nesil baya sağlıksız hastalıklı olacak gerçekten de. Anadolu toprağına yazık oldu gerçekten

Bu da bir şey inan. Zaten elinden geldiğince özen gösteriyorsundur. Umatım sorunsuz bir gebelik geçirip sağlıklı bir bebek kucağına alırsın.

Arkadaşlarla sürekli gıda hakkında konuşuruz o kadar moral bozucu şeyler var ki. Yiyerek yavaş yavaş oluyoruz bu tohum- gıdaları.
Aynen. Bu yönde ilgin varsa kitaba bi bak derim. Ben okumadım ama okuyanlar baya çarpıcı olduğunu söylüyor

Ne yiyecegiz peki ? Süt katkılı ,unda muamma , ekmek de bugdayda mısırda yagda !
Eşim süt ürünleri sektöründe şu anda,peynir,kasar ve tereyağı yapıyorlar.Yerel bir firma olduğu için kimyasal katkı kullanmiyorlar,keçi sütü nu cok severim ben ama her bünye kaldıramaz,eşim keçi sütü getiriyor arada onun yoğurdunu mayalı yorum.Guvendiginiz bı yerden alın sütü ve kendiniz mayalayin.

Eşim süt ürünleri sektöründe şu anda,peynir,kasar ve tereyağı yapıyorlar.Yerel bir firma olduğu için kimyasal katkı kullanmiyorlar,keçi sütü nu cok severim ben ama her bünye kaldıramaz,eşim keçi sütü getiriyor arada onun yoğurdunu mayalı yorum.Guvendiginiz bı yerden alın sütü ve kendiniz mayalayin.
öyle yapacagız mecbur

İşte öyle yaparlarsa halka faydalı olurlar. Onun yerine israil tohumları alıp onlara para kazandırmak daha cazip. Böyle giderse gelecek nesil baya sağlıksız hastalıklı olacak gerçekten de. Anadolu toprağına yazık oldu gerçekten
HEMDE çok yazııık oldu rabbim yar ve yardımcımız olsun...

Bu da bir şey inan. Zaten elinden geldiğince özen gösteriyorsundur. Umatım sorunsuz bir gebelik geçirip sağlıklı bir bebek kucağına alırsın.

Arkadaşlarla sürekli gıda hakkında konuşuruz o kadar moral bozucu şeyler var ki. Yiyerek yavaş yavaş oluyoruz bu tohum- gıdaları.

Ya ben yine dikkat ediyorum cips, paketli ürünler, hazır meyve suyu, şarküteri ürünleri özellikle hamile kaldığımdan beri eve girmiyor ama o kadar sağlıksız beslenenler var ki burada bir ablanın gelini sürekl, abur cubur cips falan yiyormuş mesela 10 günde 7 kilo almış düşünebiliyor musun bebeğe hiçbir yararı olmayan tam tersi olumsuz etki yapacak şeyler ama hiç takmıyorlar bile bende diyorum bu kadar takıyorum ya illa birşey çıkar kilosu düşük olur diyorum gerçi iyi gidiyor şimdilik maşallah

Ah Munem ah inan evimde sebzemi yemeğimi yaparım dışarıda da yerim yalan yok ama hamileyim sürekli yumurta peynir protein besleniyorum falan yağlı yemem zaten hamburger bayadır yemiyorum bir kfc severim o da ayda bir şerbetli tatlı hiç sevmem çok arada yerim. Ve benim kolesterol yüksek çıktı zayıfım da üstelik. Nasıl çıktı nasıl oldu işte ne varsa yediğimiz şeylerin içinde. İleriki sorunlar da hep karaciğer ve kalp olacak zaten enzimleri sürekli yükselen çok tanıdığım var meyveler hormonlu herşey ithal. Ne yapacağız bilmiyorum
Çok geçmiş olsun gülüm, yediklerimizde ne yok ki demek lazım, hepsini tek tek saysam yiyecek hiçbirşeyimiz kalmayacak, o yüzden mümkün olduğunca dikkatli beslenmekte yarar var.

Binali bey akp nin adayı recep tayip erdoğan diye açıklamış
Siyasette bile insanın şaşırmaması :))))

annemler 1974 de köyden domates tohumu getirmişler babamda öyle ev daire hevesi olması 2, dönüm yerimiz var ağaçlı mağaçlı 45 senedir ekip biçiyorlar işte.hala aynı tohum.
çokmu zor Allah aşkına yerli tohuma donmek tamam bende donup dolanıp yerli tohum sağlıklı ttarım diyorum ama
hayat için gelecek nesiller sağlık için bunlar olmazsa olmaz.
Ne güzel ama maalesef artık yerli tohum üretmek yasak, bu yıldan itibaren sertifikasız tohum kullanan çiftçilere destek verilmeyecek, tohumlara sertifika veren tek yetkili yer Türk Tohumcular Birliği, bu birlik çok uluslu yani yabancı şirket ortaklı.
Kaynak:
http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2006/11/20061108-1.htm

İsrail'den getirilen biberi kızartıp üzerine İsrail domatesinden sos yapıp yiyoruz.

Gereksiz bilgilerimi paylaşmaya devam, tohumda bile dışa bağımlıyız, adamlar tohum vermiyoruz artık derse ekmeklik buğdayımız, salçalık domatesimiz olmayacak, salça ekmek bile yiyemeyeceğiz.

TÜİK kaynaklı verilerimi ekleyeyim.
IMG_2715.jpg

IMG_2716.jpg

2012'den bu yana sürdürülebilir kalıcı ekonomik çözümlerimiz yok, hala yok, olmamaya devam ediyor.
Kaynak Ekonomi Bakanımız Mehmet Şimşek
IMG_2717.jpg

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/bakan-simsekten-sok-itiraf-zor-durumdayiz-152073h.htm
http://www.cumhuriyet.com.tr/m/habe...Simsek_ten_enflasyon_ve_dolar_aciklamasi.html

Eklentiler

• IMG_2715.jpg
    IMG_2715.jpg
    68,2 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_2716.jpg
    IMG_2716.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 19
Bu arada affınıza siginarak şu anda okuduğum bir haberi paylasmak istiyorum,mideniz kaldıramayabilir,o yüzden affınıza siginiyorum.Yeni Türkiyemiz de yaşanan bir olay bu: Çorum'da 13 yadindaki bir kız çocuğuna tecavüz eden baba,amca ve agabey tutuklandı.Yer yarilsada yerin dibine girsek,şu anda sinirden elim ayağım titriyor...

Bu arada affınıza siginarak şu anda okuduğum bir haberi paylasmak istiyorum,mideniz kaldıramayabilir,o yüzden affınıza siginiyorum.Yeni Türkiyemiz de yaşanan bir olay bu: Çorum'da 13 yadindaki bir kız çocuğuna tecavüz eden baba,amca ve agabey tutuklandı.Yer yarilsada yerin dibine girsek,şu anda sinirden elim ayağım titriyor...
Kızı öldürmüşler kızın hayatı söndü. Hayvanlar bin kat daha iyi ebeveynler halktan. Resmen kıyamet alametleri gibi

töbeeeee töbeeeeeee ne oluyor bize yaaaa...

Kızı öldürmüşler kızın hayatı söndü. Hayvanlar bin kat daha iyi ebeveynler halktan. Resmen kıyamet alametleri gibi
Bu arada bu haberler son bir kaç yildir çok fazlalasmaya başladı ve bir babadan,amcadan ve erkek kardeşten bahsediyoruz.Nasil bir ahlaki çöküntü,nasıl bir sapkınlık bu yarabbim.Bir baba bir amca,bir ağabey nasıl olabilir?Aklım almiyor..

Haber izlemeyeli 1 sene falan oluyor galiba

Back