• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Bu arada bu haberler son bir kaç yildir çok fazlalasmaya başladı ve bir babadan,amcadan ve erkek kardeşten bahsediyoruz.Nasil bir ahlaki çöküntü,nasıl bir sapkınlık bu yarabbim.Bir baba bir amca,bir ağabey nasıl olabilir?Aklım almiyor..
sadece yiyeceklerin genlerini değil...insanlarında genlerini bozduklarını düşünüyor ve buna adım kadar eminim :(

Bu arada affınıza siginarak şu anda okuduğum bir haberi paylasmak istiyorum,mideniz kaldıramayabilir,o yüzden affınıza siginiyorum.Yeni Türkiyemiz de yaşanan bir olay bu: Çorum'da 13 yadindaki bir kız çocuğuna tecavüz eden baba,amca ve agabey tutuklandı.Yer yarilsada yerin dibine girsek,şu anda sinirden elim ayağım titriyor...
Kimse korkmuyor korku adami dagdan asirir getirsin bakayim cocuk istismarina idami yiyormu totolari serefsizlerin herkes 3,5 ayda cikiyor ona guveniyorlar icerde korunuyorlar koysunlar normal kogusa bunlari ayiriyorlar normal kogustan cikamaz cunku koruyamadigi cocugun kadinin yerine tecavuzcusunu koruyorlar ulkede 2 tl ye uyusturucu bulunabilir hale gelmis cekip cekip milletin coluguna cocuguna sebep oluyorlar
Gozlerinin korkmasi lazim normal kogusu getirsin idam bu yargilama sistemiyle bizde zor da
eskiden karakoldan cikamayanlari cok okurduk simdi celik yelekle gezdiriliyorlar olay yerlerinde ben mahkumun adaletinede raziyim o kadar gozum donuyor bu seytanin vucut bulmus haliyle islenen suclarda psikolojim bozuluyor ya Allahim evlerimizden irak eyle sen iyilerle karsilastir

sadece yiyeceklerin genlerini değil...insanlarında genlerini bozduklarını düşünüyor ve buna adım kadar eminim :KK43:
Leyla hanım Murat Başoğlu ve yeğeni hakkindaki haberi hatirlarsiniz,günlerce medyada yer buldu.Buyuk bir ahlaki çöküntü içinde olduğumuzu düşünüyorum,Allah sonumuzu hayır etsin.

Kimse korkmuyor korku adami dagdan asirir getirsin bakayim cocuk istismarina idami yiyormu totolari serefsizlerin herkes 3,5 ayda cikiyor ona guveniyorlar icerde korunuyorlar koysunlar normal kogusa bunlari ayiriyorlar normal kogustan cikamaz cunku koruyamadigi cocugun kadinin yerine tecavuzcusunu koruyorlar ulkede 2 tl ye uyusturucu bulunabilir hale gelmis cekip cekip milletin coluguna cocuguna sebep oluyorlar
Gozlerinin korkmasi lazim normal kogusu getirsin idam bu yargilama sistemiyle bizde zor da
eskiden karakoldan cikamayanlari cok okurduk simdi celik yelekle gezdiriliyorlar olay yerlerinde ben mahkumun adaletinede raziyim o kadar gozum donuyor bu seytanin vucut bulmus haliyle islenen suclarda psikolojim bozuluyor ya Allahim evlerimizden irak eyle sen iyilerle karsilastir
Çok haklısınız,ben Seksen dogumluyum.Bizim zamanımızda yoktu böyle olaylar,ya da vardı da biz bilmiyoruz.Ama şu son on yıl tam anlamıyla büyük bir çöküntü bence.

Bu arada bu haberler son bir kaç yildir çok fazlalasmaya başladı ve bir babadan,amcadan ve erkek kardeşten bahsediyoruz.Nasil bir ahlaki çöküntü,nasıl bir sapkınlık bu yarabbim.Bir baba bir amca,bir ağabey nasıl olabilir?Aklım almiyor..
Evet ülke ahlak olarak çöktü. Millet nasıl kafaya girdi anlamadım. Hani sanırım nasılsa din var ahlaklı olmaya gerek yok diye düşünüyorlar sanırım. Ama diğer tarafta görürler noluyomuş. Allah kahretsin onları. Ve bunları normalleştiren din adamlarını

8
20180419_085532.png
dikte ediliyoruz keske insanlarimiz bu kadar cahil olmasa keskeeeeee

Evet ülke ahlak olarak çöktü. Millet nasıl kafaya girdi anlamadım. Hani sanırım nasılsa din var ahlaklı olmaya gerek yok diye düşünüyorlar sanırım. Ama diğer tarafta görürler noluyomuş. Allah kahretsin onları. Ve bunları normalleştiren din adamlarını
Evet kesinlikle,ben ciddi bir hayvan severim bir kaç gruba uyeyim ve o gruplarda paylaşılan köpeklere tecavüz eden 80 yaşındaki moruklari gördükçe cildiriyorum.O derece de igrenclestik.

Çok haklısınız,ben Seksen dogumluyum.Bizim zamanımızda yoktu böyle olaylar,ya da vardı da biz bilmiyoruz.Ama şu son on yıl tam anlamıyla büyük bir çöküntü bence.
Yok bizim yedigimize ictigimize birsey katiyorlar artik diye dusunuyorum ben arkadasa katiliyorum yani cok degisik bir toplum degisik bir noktaya gider hal aldik sonumuz hayrolsun

Evet kesinlikle,ben ciddi bir hayvan severim bir kaç gruba uyeyim ve o gruplarda paylaşılan köpeklere tecavüz eden 80 yaşındaki moruklari gördükçe cildiriyorum.O derece de igrenclestik.
Dimi. Adam ölmek üzere hala nelerle uğraşıyor. Bide dede deyip saygı gösteririz. Bahsettiğim durum bu "fetva: Babanın öz kızına şehvet duyması haram değil!" Böyle böyle yaygınlaştı bu olaylar

AKP Ankara milletvekilimizin seçimlerde aday olacak vekil arkadaşlarına tavsiyeleri:

* Varsa lüks araçlarınızı gözlerden kaçırın; halktan biri gibi görüneceğim diye hurda araçlara da binmeyin, hoş karşılanmaz.

* Sosyal medyada, sizi halkla iç içeymiş gibi gösteren bolca fotoğraf yayınlayın. Samimi gibi görünün. Seçilinceye kadar halkın her türlü nazına, niyazına tahammül edin.

* Aday adaylığıyla birlikte konuşmalar yapmaya, nutuklar irad etmeye başlayacaksınız. Riskli konulardan özenle kaçının. Mümkün olduğu kadar anlamsız cümleler kurun. Çok uzun ve noktanın kullanılmadığı cümleler işinizi görecektir. Cümlenin başındaki konuyla sonundaki konu alakasız olursa dinleyenin kafası karışır ki bu da işinize gelir. Sizin için konuşmalarda önemli olan içerik değil tonlamadır. En basit mevzuyu gittikçe yükselen bir ses tonuyla anlatabilirseniz, ne kadar anlamsız olursa olsun çılgınca alkış alabilirsiniz.

Kaynak bizatihi kendisinin kaleme aldığı köşe yazısı
https://www.yenisafak.com/yazarlar/aydinunal/aday-adaylarina-tavsiyeler-2045327

Hanimlar yine mi siz:))) siz mi kurtaracaksiniz ulkeyi:))))) otekiler simdi cocuk yapiyor, yatirim pesindeler sayica daha da colgaliyorlar siz burda ulke kurtarin:P:KK70:

Dimi. Adam ölmek üzere hala nelerle uğraşıyor. Bide dede deyip saygı gösteririz. Bahsettiğim durum bu "fetva: Babanın öz kızına şehvet duyması haram değil!" Böyle böyle yaygınlaştı bu olaylar
bu konuyu içeriğine bakmadım ..gerçekten böyle birşey söylemişlermi..başlıkta okudum ama inanmadım

Yoktu tabiki
Ilk ve orta okulum icin 20dk yuruyordum.
Ne çok ev vardi ne dükkan
Köpekler gezerdi.
Hele aksam tenhalaasirdi.
Allah'a şükürler olsun ne taciz ne küfür ne laf hic bisi duymadik.
Rahatsiz eden va hic olmadi.

Kudurdular bunlar bu adamın döneminden sonra oldu ne olduysa.

"CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, PTT’nin 35-40 milyon liraya mal olması gereken güvenlik kamerası takma işinin 100 milyon liraya eski Diyanet İşleri başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in oğluna ait firmaya verildiğini öne sürdü.

İhaleyi alan şirket yüzde 5’le Görmez’in oğluna devretmiş"

http://www.diken.com.tr/gormezin-oglu-pttden-100-milyonluk-is-almis-chpden-usulsuzluk-iddiasi/

Allah bunlara yuru ya kulum demis, milletin cebinden en az 50 milyon para fazladan cikmis, din satan Gomez'in oglunun cebine girmis. Vay arkadas bileydik bizde tezgahi o tarafa kurardik , gerci kuramazdik icine ..tim ahlak, vicdan, utanma, merhamet denen sey var. Bunlarda ise din var, ahlak,vicdan, utanma ve merhamet yok.

Ufff bu secim zamanlari benim gozumun onunde hep bir perran kutmanla Gulsen bubikoglu girgiriye mahallesi beliriyor yeminle
İsin yoksa 60 gun dinle karsilikli b..k atmalari hic konusmadan direk secime gideydik ya
perranin o meshur sakiz patlatip eliyle agzindan ziiiirrrrt sesi yaptigi sahne bilin bakalim kim:KK70:

AKP Ankara milletvekilimizin seçimlerde aday olacak vekil arkadaşlarına tavsiyeleri:

* Varsa lüks araçlarınızı gözlerden kaçırın; halktan biri gibi görüneceğim diye hurda araçlara da binmeyin, hoş karşılanmaz.

* Sosyal medyada, sizi halkla iç içeymiş gibi gösteren bolca fotoğraf yayınlayın. Samimi gibi görünün. Seçilinceye kadar halkın her türlü nazına, niyazına tahammül edin.

* Aday adaylığıyla birlikte konuşmalar yapmaya, nutuklar irad etmeye başlayacaksınız. Riskli konulardan özenle kaçının. Mümkün olduğu kadar anlamsız cümleler kurun. Çok uzun ve noktanın kullanılmadığı cümleler işinizi görecektir. Cümlenin başındaki konuyla sonundaki konu alakasız olursa dinleyenin kafası karışır ki bu da işinize gelir. Sizin için konuşmalarda önemli olan içerik değil tonlamadır. En basit mevzuyu gittikçe yükselen bir ses tonuyla anlatabilirseniz, ne kadar anlamsız olursa olsun çılgınca alkış alabilirsiniz.

Kaynak bizatihi kendisinin kaleme aldığı köşe yazısı
https://www.yenisafak.com/yazarlar/aydinunal/aday-adaylarina-tavsiyeler-2045327

Cahillere yön vermekte uzmanlaşmışlar resmen. Açık açık yapıyorlar bunu. Bir de cahil deyince kiziyorlar kimsenin demesine gerek yok yapılan muamele bu:KK34:

bu konuyu içeriğine bakmadım ..gerçekten böyle birşey söylemişlermi..başlıkta okudum ama inanmadım
Evet söylemişler. Haberlere çıkınca sitelerinden silmişler. Ki bu masum bile daha neler neler söyledi bu isim vermiyim ünlü dinciler

Back