Pasta en sevdiğim aslındatürkiyenin belli başlı tarım ürünlerinden biri olan buğdayı bile dışardan alıyoruz. hatta geçen konusu geçmişti bizim ürettiklerimiz kadar kalitelide değilmiş yarısı çöpmüş..
yaniBibibella ekmekte bulamıycan yakında, pasta yersin artık
Bak bu güzel fikir 0 beden olurum sonundareklam yok reklam yok :))))))))
en sağlıklı beslenme..hiç yememek :)))) hem kiloda almıyorsun
Bu konuya deginilmiskeYalnız dana eti değil koyun eti veya keçi eti tüketmek gerek..çünkü dana eti fabrikasyon artık. .danalar gdo lu mısir içeren yemler ile besleniyor malesef..ve bu eti çok tüketmek kanserojen etkiye neden oluyor..
Herseyde bir hile var malesef,tamamen doğal olan sebze,meyve ve et bulmak neredeyse imkansız,bakliyat deseniz mercimek Kanada'dan,pirinç Cin'den,kısacası tarım ve hayvancılık bitti artık ülkemizde,bununla beraber kanser vakalarında inanılmaz bir artış olacağına inanıyorum,her üç kişiden biri şeker hastası neredeyse,nereden baksan tutarsizlik.Yalnız dana eti değil koyun eti veya keçi eti tüketmek gerek..çünkü dana eti fabrikasyon artık. .danalar gdo lu mısir içeren yemler ile besleniyor malesef..ve bu eti çok tüketmek kanserojen etkiye neden oluyor..
https://m.mynet.com/ak-parti-vekild...-guncel-4051576#click=https://t.co/cVvOTd9gVd
AK Parti vekilden şok sözler: Seçilinceye kadar halka tahammül edin!
TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu üyesi ve AK Parti Ankara Milletvekili Aydın Ünal, "Aday adaylarına tavsiyeler…" başlıklı köşe yazısında milletvekili adaylarına tavsiyelerde bulundu. Ünal yazısında, "Varsa lüks araçlarınızı gözlerden kaçırın; halktan biri gibi görüneceğim diye hurda araçlara da binmeyin", "herkesin görebileceği yerlerde simit yemek sizi hedefe taşımada etkili olabilir" ifadesini kullandı.
Montajjhttps://m.mynet.com/ak-parti-vekild...-guncel-4051576#click=https://t.co/cVvOTd9gVd
AK Parti vekilden şok sözler: Seçilinceye kadar halka tahammül edin!
TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu üyesi ve AK Parti Ankara Milletvekili Aydın Ünal, "Aday adaylarına tavsiyeler…" başlıklı köşe yazısında milletvekili adaylarına tavsiyelerde bulundu. Ünal yazısında, "Varsa lüks araçlarınızı gözlerden kaçırın; halktan biri gibi görüneceğim diye hurda araçlara da binmeyin", "herkesin görebileceği yerlerde simit yemek sizi hedefe taşımada etkili olabilir" ifadesini kullandı.
Halka yaklaşın ama temas etmeyin ısırabilirler, bit mit bulaşır maazallah (!)halktan biri gibi görüneceğim diye hurda araçlara da binmeyin", "herkesin görebileceği yerlerde simit yemek sizi hedefe taşımada etkili olabilir
Tarım ülkesi oldugumuz halde ithalata mecbur bırakılıyoruz sanırım..tohum satın almaya..bu işte bi tuhaflık varBu konuya deginilmiske
Herseyde bir hile var malesef,tamamen doğal olan sebze,meyve ve et bulmak neredeyse imkansız,bakliyat deseniz mercimek Kanada'dan,pirinç Cin'den,kısacası tarım ve hayvancılık bitti artık ülkemizde,bununla beraber kanser vakalarında inanılmaz bir artış olacağına inanıyorum,her üç kişiden biri şeker hastası neredeyse,nereden baksan tutarsizlik.
Pedler için böyle bir söylenti çalındı kulağıma bir ara.Biraz komplo teorisi gibi olucak ama bir toplumun üreme yetenegini yok edip kısır bırakmak için de gıdalar üzerinden savaş açılabilir..zaten artık çocuk sahibi olmak da zorlaştı..cocuk sahibi olamayan çiftlere doğal beslenin vs diyor Dr ler..bu işte bi tuhaflık yok mu yani..kısırlaştırma mi yapılıyor diye düşünüyor insan
Hazır yoğurtlara ne yapıyorlarsa dolapda küfleniyor,ekşimiyorkefir yapıyorum yoğurt yapıyorum hazır yoğurt binde bir alıyorum.
Neyde tuhaflık yok ki,ama sorgulayan insan yok.Reis ne derse o dur diyen o kadar çok insan var ki bu ülkedeTarım ülkesi oldugumuz halde ithalata mecbur bırakılıyoruz sanırım..tohum satın almaya..bu işte bi tuhaflık var
Kimyasal bir madde konuluyor,yoğurdunuzun sakız gibi sunmemesi lazım,bilhassa büyük firmalardan yoğurt almayın,pinar, Sütaş,danone gibi firmalar kullaniyor bu maddeyi.Maliyeti fazla olduğu için küçük yerel firmalar kullanmiyorlar.Daha önce süt sektöründe çalıştım,biz kullanmiyorduk,eski yöntem ile yapiyorduk.Hazır yoğurtlara ne yapıyorlarsa dolapda küfleniyor,ekşimiyor
Offf offffKimyasal bir madde konuluyor,yoğurdunuzun sakız gibi sunmemesi lazım,bilhassa büyük firmalardan yoğurt almayın,pinar, Sütaş,danone gibi firmalar kullaniyor bu maddeyi.Maliyeti fazla olduğu için küçük yerel firmalar kullanmiyorlar.Daha önce süt sektöründe çalıştım,biz kullanmiyorduk,eski yöntem ile yapiyorduk.
Nişastayı duymuşdum ama kimyasalı bilmiyorumKimyasal bir madde konuluyor,yoğurdunuzun sakız gibi sunmemesi lazım,bilhassa büyük firmalardan yoğurt almayın,pinar, Sütaş,danone gibi firmalar kullaniyor bu maddeyi.Maliyeti fazla olduğu için küçük yerel firmalar kullanmiyorlar.Daha önce süt sektöründe çalıştım,biz kullanmiyorduk,eski yöntem ile yapiyorduk.
Malesef boyle,cips ve çikolata sektöründe de calistim.Ozellikle cikolata,kek,bbisküvi gibi paketli gıdaların içindeki kimyasalları bir bilseniz bir daha asla evinize sokmazsinizOfff offff
Yanlış hatihatırlamıyorsam jelatin di,çünkü çok uzun süre oldu.Nişastayı duymuşdum ama kimyasalı bilmiyorum
Ne yiyecegiz peki ? Süt katkılı ,unda muamma , ekmek de bugdayda mısırda yagda !Malesef boyle,cips ve çikolata sektöründe de calistim.Ozellikle cikolata,kek,bbisküvi gibi paketli gıdaların içindeki kimyasalları bir bilseniz bir daha asla evinize sokmazsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?