• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Devlet Bahçeli’nin parti başkanı olduğu bir ülkeden ne beklenir bilemiyorum. Hayatta en antipati duyduğum insan kendisi.

türkiyenin belli başlı tarım ürünlerinden biri olan buğdayı bile dışardan alıyoruz. hatta geçen konusu geçmişti bizim ürettiklerimiz kadar kalitelide değilmiş yarısı çöpmüş..
yani Bibibella Bibibella ekmekte bulamıycan yakında, pasta yersin artık:dondurma:
Pasta en sevdiğim aslında :27: kraliçeden neyim eksi :27:

reklam yok reklam yok :))))))))
en sağlıklı beslenme..hiç yememek :)))) hem kiloda almıyorsun :KK70::KK70::KK70::KK70:
Bak bu güzel fikir 0 beden olurum sonunda :dondurma:

https://m.mynet.com/ak-parti-vekild...-guncel-4051576#click=https://t.co/cVvOTd9gVd

AK Parti vekilden şok sözler: Seçilinceye kadar halka tahammül edin!
TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu üyesi ve AK Parti Ankara Milletvekili Aydın Ünal, "Aday adaylarına tavsiyeler…" başlıklı köşe yazısında milletvekili adaylarına tavsiyelerde bulundu. Ünal yazısında, "Varsa lüks araçlarınızı gözlerden kaçırın; halktan biri gibi görüneceğim diye hurda araçlara da binmeyin", "herkesin görebileceği yerlerde simit yemek sizi hedefe taşımada etkili olabilir" ifadesini kullandı.

:işsiz:

Yalnız dana eti değil koyun eti veya keçi eti tüketmek gerek..çünkü dana eti fabrikasyon artık. .danalar gdo lu mısir içeren yemler ile besleniyor malesef..ve bu eti çok tüketmek kanserojen etkiye neden oluyor..
Bu konuya deginilmiske
Yalnız dana eti değil koyun eti veya keçi eti tüketmek gerek..çünkü dana eti fabrikasyon artık. .danalar gdo lu mısir içeren yemler ile besleniyor malesef..ve bu eti çok tüketmek kanserojen etkiye neden oluyor..
Herseyde bir hile var malesef,tamamen doğal olan sebze,meyve ve et bulmak neredeyse imkansız,bakliyat deseniz mercimek Kanada'dan,pirinç Cin'den,kısacası tarım ve hayvancılık bitti artık ülkemizde,bununla beraber kanser vakalarında inanılmaz bir artış olacağına inanıyorum,her üç kişiden biri şeker hastası neredeyse,nereden baksan tutarsizlik.

okumaktan , araştırmaktan, tarihten, ekonomiden, siyasetten bi' haber iktidar partisi savunucuları :kahve: tartışmaya girmeye üşendim nasılsa boş duvara konuşmak olacak...

dolar karşısında dibe vurduk , ABD niye bizden korksun ya dalga mı geçiyorsunuz troll müsünüz anlamadım ki. Elin amerikalısı 25.000e lüks araca biniyor biz 150.000le açılış yapıyoruz. araca değil vergiye para ödüyoruz. içimiz dışımız vergi. madem hastaneler süper, neden ben kanser hastası teyzem için 3,5 ay sonraya randevu alabiliyorum? O sürede insan ölür be! yaptığı yoldan köprüden geçme parasını kim veriyor? kaç kişi geçiyor? kar-zarar oranlarına bakın. Hey allam ya

https://m.mynet.com/ak-parti-vekild...-guncel-4051576#click=https://t.co/cVvOTd9gVd

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu üyesi ve AK Parti Ankara Milletvekili Aydın Ünal, "Aday adaylarına tavsiyeler…" başlıklı köşe yazısında milletvekili adaylarına tavsiyelerde bulundu. Ünal yazısında, "Varsa lüks araçlarınızı gözlerden kaçırın; halktan biri gibi görüneceğim diye hurda araçlara da binmeyin", "herkesin görebileceği yerlerde simit yemek sizi hedefe taşımada etkili olabilir" ifadesini kullandı.

:halay::halay::halay::halay::halay:

Montajj :KK12::KK12::63::63: kisganç :63:

Bu konuya deginilmiske

Herseyde bir hile var malesef,tamamen doğal olan sebze,meyve ve et bulmak neredeyse imkansız,bakliyat deseniz mercimek Kanada'dan,pirinç Cin'den,kısacası tarım ve hayvancılık bitti artık ülkemizde,bununla beraber kanser vakalarında inanılmaz bir artış olacağına inanıyorum,her üç kişiden biri şeker hastası neredeyse,nereden baksan tutarsizlik.
Tarım ülkesi oldugumuz halde ithalata mecbur bırakılıyoruz sanırım..tohum satın almaya..bu işte bi tuhaflık var

Biraz komplo teorisi gibi olucak ama bir toplumun üreme yetenegini yok edip kısır bırakmak için de gıdalar üzerinden savaş açılabilir..zaten artık çocuk sahibi olmak da zorlaştı..cocuk sahibi olamayan çiftlere doğal beslenin vs diyor Dr ler..bu işte bi tuhaflık yok mu yani..kısırlaştırma mi yapılıyor diye düşünüyor insan
Pedler için böyle bir söylenti çalındı kulağıma bir ara.

Hazır yoğurtlara ne yapıyorlarsa dolapda küfleniyor,ekşimiyor
Kimyasal bir madde konuluyor,yoğurdunuzun sakız gibi sunmemesi lazım,bilhassa büyük firmalardan yoğurt almayın,pinar, Sütaş,danone gibi firmalar kullaniyor bu maddeyi.Maliyeti fazla olduğu için küçük yerel firmalar kullanmiyorlar.Daha önce süt sektöründe çalıştım,biz kullanmiyorduk,eski yöntem ile yapiyorduk.

Benim gibi takıntı rahatsızlığı olan biri bu gıda ped vs mesajlarını okumamalıydı :bicak:hadi biz aç duralım ya çocuklar :110::KK17:

Son düzenleme:
Kimyasal bir madde konuluyor,yoğurdunuzun sakız gibi sunmemesi lazım,bilhassa büyük firmalardan yoğurt almayın,pinar, Sütaş,danone gibi firmalar kullaniyor bu maddeyi.Maliyeti fazla olduğu için küçük yerel firmalar kullanmiyorlar.Daha önce süt sektöründe çalıştım,biz kullanmiyorduk,eski yöntem ile yapiyorduk.
Offf offff:mad:

Nişastayı duymuşdum ama kimyasalı bilmiyorum

Back