• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Obezite, diyabet, kardiyovasküler hastalıklar, yüksek kolesterol, kalp ve karaciğer de büyüme, pankreas kanseri başta olmak üzere birçok kanser çeşidine pullu davetiye.
hey gidi hey cocuk doğuralımda hayır bekleyelim...körpe cigerleri 2 yasından sonra zehire bulansın..
valla kafayı yememek elde değil.

Yok yok tüm dünya bizden korkuyor, bizim gelişen ekonomimizi, kişi başına düşen gayri safi milli hasılamızı, paramızın onlara göre baya baya değerli oluşunu, kendi kendimize yetmemizi, herşeyi kendimiz üretiyor oluşumuzu, hiiç ithal ürün almayıp heep ihraç etmemizi kıskanıyorlar kolay mı kendi arabamızı telefonumuzu falan yapıyoruz. Hatta Iphone telefonu benim babam üretti :) ithal et alıp onlar gibi hayvancılığı, bakliyat, pirinç, mercimek alıp çiftçiyi de biz batırmadık hepsi Avrupa Amerika işi zaten onlar batık biz o kadar üstünüz ki çatlıyorlar seçimden dolayı dolar düştü ahh napcaz şimdi diye dövünüyorlar :KK45::KK53::KK9:

türkiyenin belli başlı tarım ürünlerinden biri olan buğdayı bile dışardan alıyoruz. hatta geçen konusu geçmişti bizim ürettiklerimiz kadar kalitelide değilmiş yarısı çöpmüş..
yani Bibibella Bibibella ekmekte bulamıycan yakında, pasta yersin artık:dondurma:

Ambalajlı tüm gıdalar da var mısır şurubu..bisküvi.çikolata.kek.cips.Cola.hazır çorba. Üçü birarada kahve..ketçap..bunların hiçbirini tüketmemek gerek..şekerli tadında olup sahte şeker içeren o mısır suruplu tüm gıdalardan uzak duralım..eğer böyle yaparsak üretici mecbur kalıp şeker pancarını kullanır..yoksa zehirlenmeye devam ederiz..damar tıkanması nedeni bu şekerlermis..ve bu yüzden metabolizma kendini korumak için kolesterol üretiyormuş meğer..şeker hayatımızdan çıkınca kolesterol de düşüyor..kötü kolesterol yani...bilinçli olalım ve asla şekerli ürünleri tüketmeyelim..şekersiz hayat çok daha sağlıklı çünkü..zaten artık gerçek şeker de yok..daha beteri mısır şurubu var..bile bile hasta olmayalım..çocuklardan şekeri uzak tutmak da çok önemli..hatta hiç tadını bile öğrenmesinler...Meyve dışında şeker olmamali hayatımızda

Minnoşum diyorsun ki ne gerek var, ben yaşlı bir kadınım çenem durmaz oldu, beni de böyle kabul buyursunlar :) gereksiz bilgileri de pek severim, birkaçını daha paylaşayım.

Dış borç 130 milyar dolardan 453 milyar dolara çıktı.

Sonra lütfen Resmî Gazete'nin 11 Nisan 2018 tarihli sayısına bakılsın.

Artık Nişasta bazlı şeker ithal edeceğiz, 11 Nisan 2018 tarihli Resmî Gazete de Bakanlar kurulu açıklaması yayımlandı, Bosna Hersek'ten bu yıl 20 bin ton Nişasta bazlı şeker ithal edeceğiz ve bu şekerin gümrük vergisi kaldırıldı.

İthal edilecek "Nişasta" (Mısır Şurubu) bazlı şekerin faydaları araştırılsın, şeker pancarının faydalarıyla kıyaslansın.

Avrupa ülkelerinde Mısır şurubu kotası ortalama %2, bizdeki kota Bakanlar Kurulu kararıyla %10'dan %50'ye çıkarılmıştır.

Alpullu Şeker Fabrikası’nın yıllık 25 bin ton pancar şekeri üretim kotası bulunmaktadır.
Erzincan Şeker Fabrikası’nın 26 bin 500 ton.
Kastamonu Şeker Fabrikası’nın da 32 bin 700 ton üretim kotası bulunuyor.

bende yaşlıyım enerjim yok :))
keşke yazdıkların birilerinin dikkatini çekse de sorgulamaya, düşünmeye başlasalar en azından..

:işsiz::işsiz::olamaz::olamaz: ne yiyoruz kim bilir ama bangır bangır sağlıklı beslenin demesini biliyorlar :KK14: git sağlıklı organik birşeyler al bakayım :KK11:
2li burger king menü alsan evde yemek yapmaktan ucuza geliyor :olamaz:

burger tabi mis...yiyek ölek :)

Maalesef canım 10 kg sütten yaklaşık 800-900 gram peynir çıkıyor bunun olgunlşama süreciyle bu 600-700 grama kadar düşüyor.Çok derin maliyete giremeyeceğim ama ssk pers maaş fabrika genel giderleri vs.dısında 35-40 tl olması gerekir peynirin gerisini varın siz düşünün....kaşar peynirde bu iki katı 20 kg sdütten 1000-1200 gram kaşar.1 kg kaşar 15 tl ye var.akıl alır gibi depil yediğimiz zehir.

ya ben seni yerimmm sen ne kadar güzel yazıyorsun valla ben yazamıyorum dejavu_one dejavu_one 'ım korkuyorum ne yalan söyliyeyim ama dırum gerçekten kötü...ve daha kötü günlerinde geldiğini biliyorum.

Valla canım biraz edebiyatta parçalıyorum doğru :) korku politikası o kadar yayıldı ki birşey demeye eleştirmeye protesto etmeye zaten korkar olduk. Hazır burayı bulmuşken içimi döküyorum diyelim diğer sosyal medyalarda memur olmanın verdiği sorumlulukla birşey paylaşamıyoruz artık zaten. İçimize ata ata çürüdük arkadaşım.

İnan kadro geldi kadro dediğimde adı kadro yani maaş düzen değişikliği falan hak getire.. benim daha önce yazdıklarımdan muhalefet olmamdan dolayı en yakın sandığım ama malum partiyi tutan şahıslar dört gözle benim liste dışı kalmamı beklediler. Sanki ben alnımın teriyle kazanmıyorum paramı. Fetöcü ilan edilmediğim kaldı muhalefetim diye. En acısı herşeyin farkında olup hiçbirşey yapamamak yapamayacak kadar azınlıkta olmamız yazık..

Ambalajlı tüm gıdalar da var mısır şurubu..bisküvi.çikolata.kek.cips.Cola.hazır çorba. Üçü birarada kahve..ketçap..bunların hiçbirini tüketmemek gerek..şekerli tadında olup sahte şeker içeren o mısır suruplu tüm gıdalardan uzak duralım..eğer böyle yaparsak üretici mecbur kalıp şeker pancarını kullanır..yoksa zehirlenmeye devam ederiz..damar tıkanması nedeni bu şekerlermis..ve bu yüzden metabolizma kendini korumak için kolesterol üretiyormuş meğer..şeker hayatımızdan çıkınca kolesterol de düşüyor..kötü kolesterol yani...bilinçli olalım ve asla şekerli ürünleri tüketmeyelim..şekersiz hayat çok daha sağlıklı çünkü..zaten artık gerçek şeker de yok..daha beteri mısır şurubu var..bile bile hasta olmayalım..çocuklardan şekeri uzak tutmak da çok önemli..hatta hiç tadını bile öğrenmesinler...Meyve dışında şeker olmamali hayatımızda
kesinlikle deli gibi evde doğal sirke peynir kefir yapıyorum kızımda karaciger ve dalak byüyümesi oldu
neden aşırı abur cuburdan.
eskiden bizde yerdik neden olmazdı o zamanlar bu kadar entrika yokdu.
ölüyoruz yavaş yavaş ölüyoruz.

Obezite, diyabet, kardiyovasküler hastalıklar, yüksek kolesterol, kalp ve karaciğer de büyüme, pankreas kanseri başta olmak üzere birçok kanser çeşidine pullu davetiye.
Maalesef kısırlık bile yapıyormuş bir faydası yok bu tip ürünlerin. Doktorlar zaten kesinlikle yasaklıyor özellikle mısır yağı glukoz fruktoz şurunu gibi ürünleri.
Gıda demek içimden gelmiyor bile

burger tabi mis...yiyek ölek :)

Maalesef canım 10 kg sütten yaklaşık 800-900 gram peynir çıkıyor bunun olgunlşama süreciyle bu 600-700 grama kadar düşüyor.Çok derin maliyete giremeyeceğim ama ssk pers maaş fabrika genel giderleri vs.dısında 35-40 tl olması gerekir peynirin gerisini varın siz düşünün....kaşar peynirde bu iki katı 20 kg sdütten 1000-1200 gram kaşar.1 kg kaşar 15 tl ye var.akıl alır gibi depil yediğimiz zehir.
o kaşarımsı şeylerin üstünde tost peyniri yazıyor genelde. Kaşar peyniri yazanlar daha pahalı 20 den aşağı yok genelde

Valla canım biraz edebiyatta parçalıyorum doğru :) korku politikası o kadar yayıldı ki birşey demeye eleştirmeye protesto etmeye zaten korkar olduk. Hazır burayı bulmuşken içimi döküyorum diyelim diğer sosyal medyalarda memur olmanın verdiği sorumlulukla birşey paylaşamıyoruz artık zaten. İçimize ata ata çürüdük arkadaşım.

İnan kadro geldi kadro dediğimde adı kadro yani maaş düzen değişikliği falan hak getire.. benim daha önce yazdıklarımdan muhalefet olmamdan dolayı en yakın sandığım ama malum partiyi tutan şahıslar dört gözle benim liste dışı kalmamı beklediler. Sanki ben alnımın teriyle kazanmıyorum paramı. Fetöcü ilan edilmediğim kaldı muhalefetim diye. En acısı herşeyin farkında olup hiçbirşey yapamamak yapamayacak kadar azınlıkta olmamız yazık..
insanın nutku tutuluyor 43 yaşındayım duygu düşüncelerimi yazmaya korktuğum için kendimden utanıyorum ama ne yapayım.
az da olsa sesimi çıkarmaya çalışıyorum.

Maalesef kısırlık bile yapıyormuş bir faydası yok bu tip ürünlerin. Doktorlar zaten kesinlikle yasaklıyor özellikle mısır yağı glukoz fruktoz şurunu gibi ürünleri.
Gıda demek içimden gelmiyor bile
eskiden mısır közlerdik şimdi mısır yemeye korkuyoruz :( en çok sıkıntı mısırda şu anda ...

Ah Munem ah inan evimde sebzemi yemeğimi yaparım dışarıda da yerim yalan yok ama hamileyim sürekli yumurta peynir protein besleniyorum falan yağlı yemem zaten hamburger bayadır yemiyorum bir kfc severim o da ayda bir şerbetli tatlı hiç sevmem çok arada yerim. Ve benim kolesterol yüksek çıktı zayıfım da üstelik. Nasıl çıktı nasıl oldu işte ne varsa yediğimiz şeylerin içinde. İleriki sorunlar da hep karaciğer ve kalp olacak zaten enzimleri sürekli yükselen çok tanıdığım var meyveler hormonlu herşey ithal. Ne yapacağız bilmiyorum

Back