- 18 Şubat 2018
- 12.280
- En iyi cevaplar
- 2
- 55.066
- 598
- 44
BOP projesinden asla vazgecmeyecekler,iktidar partisi bunun için başa getirildi amaç baştan belliydi zaten,Türkiye'yi bölerek eyaletlere ayırmak ve uniter devlet yapisini yok Edip padisahvari bir sistem olan baskanlik sistemini getirmektedir.Sonrasi zaten belli,Irak,Libya ve son olarak Suriye örneklerinde olduğu gibi olacaktır.En büyük dileğim bu kabustan biran önce uyanmak.Evet İsrail'in yayınladığı haritalarda hatay bizden kopuk gösteriliyor. Ki orayı öyle hale getirdiler ki internettn şimdi baktım 1 milyon 555 bin suriyeli ordaymış. Ülkede en çok bulundukları yer orası. Haberlere çıkmıştı. Yani Suriyeliler öyle dediyse şaşırmam. Onlara kim bilir ne dediler. Dediğin gibi özal döneminde başlayan bu durum artık son haline doğru geliyor gibi. İsrail bizim gibi değil adamlar resmen 100 yıllık plan yapıyorlar. Adamlar tutturdu büyük israili kurup vadedilmiş topraklara sahip olmayı. Yani işte biz de durduk yere bilgi sahibi olmadık. Halkın da ortadoğu bilgisine hakim gazetecileri takip etmeleri lazım. Aynen hayırlısı olsun. zor günler bekliyor bizi böyle giderse. Umarım olmaz aklıma gelen şeyler
Abooo ben niye oyle sandim acep, Savaş Ay'la mı karıştırdım sankiAli Kırca ölmedi yav adamı gömdünüz hemen
Evet İsrail'in yayınladığı haritalarda hatay bizden kopuk gösteriliyor. Ki orayı öyle hale getirdiler ki internettn şimdi baktım 1 milyon 555 bin suriyeli ordaymış. Ülkede en çok bulundukları yer orası. Haberlere çıkmıştı. Yani Suriyeliler öyle dediyse şaşırmam. Onlara kim bilir ne dediler. Dediğin gibi özal döneminde başlayan bu durum artık son haline doğru geliyor gibi. İsrail bizim gibi değil adamlar resmen 100 yıllık plan yapıyorlar. Adamlar tutturdu büyük israili kurup vadedilmiş topraklara sahip olmayı. Yani işte biz de durduk yere bilgi sahibi olmadık. Halkın da ortadoğu bilgisine hakim gazetecileri takip etmeleri lazım. Aynen hayırlısı olsun. zor günler bekliyor bizi böyle giderse. Umarım olmaz aklıma gelen şeyler
Normalde nufüsü zaten 1500 milyon eşitiz düşün yani.Evet İsrail'in yayınladığı haritalarda hatay bizden kopuk gösteriliyor. Ki orayı öyle hale getirdiler ki internettn şimdi baktım 1 milyon 555 bin suriyeli ordaymış. Ülkede en çok bulundukları yer orası. Haberlere çıkmıştı. Yani Suriyeliler öyle dediyse şaşırmam. Onlara kim bilir ne dediler. Dediğin gibi özal döneminde başlayan bu durum artık son haline doğru geliyor gibi. İsrail bizim gibi değil adamlar resmen 100 yıllık plan yapıyorlar. Adamlar tutturdu büyük israili kurup vadedilmiş topraklara sahip olmayı. Yani işte biz de durduk yere bilgi sahibi olmadık. Halkın da ortadoğu bilgisine hakim gazetecileri takip etmeleri lazım. Aynen hayırlısı olsun. zor günler bekliyor bizi böyle giderse. Umarım olmaz aklıma gelen şeyler
Ali Kırca öldü mü? Allah Allah hiç duymadım.O.zamanlar siyasiler saygıyla ve cesurca tartisabiliyordu, halk da öyle ..
Bu eski türkiye de ne var diye soran arkadaşa bunu da hatırlatalım..
Ve Ali.Kirca'yı da rahmetle anmış olalım bu vesileyle..
Yeni parti olmasına rağmen iki genel kurul toplantısı yaptığı için katılabiliyormus bildigim kadariylaİyi parti devre dışı kalacak muhtemelen, ittifakın oyları düşmesin diye alelacele yapılan bir girişim, sonuç da belli tartışacak bir şey yok
Hayır yoruma ne diyeceğimi bilemedim ben devlet bahçeli iktidar partisinden de ben mi bihaberim diye düşündüm!!Düne kadar da erken seçim ve koalisyon vatana ihanet, dış mihrakların oyunu, kıskanç Avrupa'nın hasetiydi.
İktidarı anlamak daha zor sanki.
Yok ben de duymamıştım ama hafızam bana oyun oynadı gece gece..Ali Kırca öldü mü? Allah Allah hiç duymadım.
"Onlar tuzak kurdular, Allah da tuzak kurdu. Ve Allah, tuzak kuranların en hayırlısıdır." Umarım israil bu pis tuzağına ulaşamaz. Onlar 100 yıl öncesinde yapamadılar umarım yine yapamazlar. Ha olay birebir savunma olayına geçerse ülkemizi savunuruz. Bu minik ömrümüzde 2.kurtuluş savaşını görmek de varmış deriz. Hani çok karamsar konuştum ama herşey o kadar bop a uygun gidiyor ki. Ama şanslıyız ki Atatürk örneğimiz var. Onun yaptıklarını yapmaya çalışırız en son aşamada. Kaçıp gitmeyiz suriyeliler gibi. Kalanlara sözüm yokBOP projesinden asla vazgecmeyecekler,iktidar partisi bunun için başa getirildi amaç baştan belliydi zaten,Türkiye'yi bölerek eyaletlere ayırmak ve uniter devlet yapisini yok Edip padisahvari bir sistem olan baskanlik sistemini getirmektedir.Sonrasi zaten belli,Irak,Libya ve son olarak Suriye örneklerinde olduğu gibi olacaktır.En büyük dileğim bu kabustan biran önce uyanmak.
Bizim ülkenin insanları genelde öyle. Günlük düşünüp yaşıyorlar. İki adım öteyi hesaplayan yok. Hani para olayı var bide 2. kuma almaya kalktılar. Gerçek anlamda utanıyorum onlardanOlduğum yerde de Suriye’liler çok fazla var . Maşallah buradakiler zenginleri. Giyim kuşam herşey yerinde. Sorun şu onlar bir şekilde kaçıp geldiler ve rahat insanlar hallerinden çok belli. Peki bunu fırsata çeviren bizim insanlarımız. Birebir tanık olduğum olay: Adam bir evi çok beğeniyor ve eşyaları ile bana sat diye teklif yolluyor adama ,2 milyon lira. Adam anında sattı ,neden çünkü o evin değeri o zaman 850 bin liraydı. Ben ülkemi seviyorum ,para için mal sahibi yapmam onları demedi. Bunu bizler yapmazsak kim yapacak? Para herşeyin önüne geçmiş halde. Ülkem üretsin ben de alacağım diyoruz peki alıyor muyuz? Hayır. Yerli üretim 50 tl olan şeyi AliExpress te 5 dolara bulup üzerine atlıyoruz. Geçenlerde bir tv programında çok güzel şeyler anlattı para uzmanı tarihçi bir beyefendi-adını unuttum- tarih parayla başlar, parayla yazılır parayla da çökertilir, siyaseti bilmek için önce paranın tarihini ve yönetilişini öğrenmek gerekir dedi. Çok acı bir gerçek maalesef..
İnsallah dediğin gibi planları başlarına doner,savaşacak olan kitle ve kaçacak olan kitle bellidir.Bu Osmanlı torunları ni o zaman görürüz tabii ne kadar vatanseverler."Onlar tuzak kurdular, Allah da tuzak kurdu. Ve Allah, tuzak kuranların en hayırlısıdır." Umarım israil bu pis tuzağına ulaşamaz. Onlar 100 yıl öncesinde yapamadılar umarım yine yapamazlar. Ha olay birebir savunma olayına geçerse ülkemizi savunuruz. Bu minik ömrümüzde 2.kurtuluş savaşını görmek de varmış deriz. Hani çok karamsar konuştum ama herşey o kadar bop a uygun gidiyor ki. Ama şanslıyız ki Atatürk örneğimiz var. Onun yaptıklarını yapmaya çalışırız en son aşamada. Kaçıp gitmeyiz suriyeliler gibi. Kalanlara sözüm yok
Evet tüm tohumlar dışardan geliyor. Ve tehlikeli içerikli hepsi. İsmini hatırlamıyorum bi gazeteci bu zehirlenmeyle ilgili kitap yazmıştı. Son yıllarda ülkede kanser vakaları patlayıp gitmiş. Göz göre göre sağlığımızdan da oluyoruz. Yani umarım bunlar komplodur. Ama işte yıllardır ülkelerin aynı yöntemle tek tek düştüğünü gördük. Yani bence bizim televizyonlar ne kadar gerçek haber yapıyorsa yabancı kanallar da öyledir diye düşünüyorum. Onlar da kendilerince algı yapıyolardır ki yarın öbür gün buraya abd "demokrasi" getirirse haklı olsunlarNormalde nufüsü zaten 1500 milyon eşitiz düşün yani.
Evet uzun vadede yapılan planlar sabırla bekliyorlar. Bak belki biliyorsundur bir çok tohum İsrail’den ithal. Ve bunlar kısırlaştırılmış tohumlar buna inanmayan hazır alınan tohumu ekip ürün verdiğinde tohum için ayırsın bir sonraki dönem eksin çıkacak mı? Şuan çok fazla gdo ürünler var ayrıca malumdur glikoz ve fruktoz şurubu yani Mısır şekeri Amerika şirketlerinin en çok kar sebebi.
Kullandığımız üzümleri inceleyerek alıyorsanız bilirsiniz bunlarsız ürün yok. Üstelik şuan tam da Amerika’ya kafa tutup Amerika şirketleri Leh’ine ekonomi gidişatı garip değil mi. Zaten Amerika başknları maşa bu açık ve net.
Trump Suriye’den çekiliyoruz dedikten sonra mebbiç e ek takviye göndermeleri ve yerleşmeleri bunun bir örneği kanıtı.
Vadeliymiş topraklar haritasında Hatay güneydoğu Diyarbakır ve Doğu illerinin bir kısmı var. Kızıl ağaç dedikleri şekilden bahsediliyordu.
İnan bazen diyorum komplo teorisidir umarım diyorum ama İsrail’in dünyanın gözü önünde Filistin’e yaptığını gördüğümde korkuyorum.
Dilerim bu kirli gizli siyaset al aşağı olur.
İnşallah biz yanılıyoruzdur.
Birde euronews kamalı vardı tüm ülkelerden haber gösteriyordu İngilizce. Maalesef Türksat aboneliğini iptal etti. Merak edip Türkiye distiribötürlüğüne sorduk çok para istemişler maalesef şuan yayında değil. Çünkü orda yerel kanalların dışarıdaki haberleri nasıl lanse ettiğine şahit oluyorsun ve dışarda ülkenin görünüşünü anlıyorsun. Tabi bunlar dış düşmanların ülkemizi kötü gösterme çabası da olabilir dimi uzay çağındayız biz
Tabii ki bu o kadar belli ki bizim grup kalacak. Diğer grup iki gram menfaat için yapmadıkları kalmadı. Onlar almanyaya gider mercedes arkasına osmanlı yazıp gezerler :))İnsallah dediğin gibi planları başlarına doner,savaşacak olan kitle ve kaçacak olan kitle bellidir.Bu Osmanlı torunları ni o zaman görürüz tabii ne kadar vatanseverler.
Ayyy sorma ya tuğralı arabalardan tiksinti geliyorTabii ki bu o kadar belli ki bizim grup kalacak. Diğer grup iki gram menfaat için yapmadıkları kalmadı. Onlar almanyaya gider mercedes arkasına osmanlı yazıp gezerler :))
Çok yaşayin emi :) çok haklısınız valla artık polyannacilik oynayacak hale getirdilerOlumlu düşünelim.
Erken seçimi geçen hafta yaptım da diyebilirdi.
Aynen. İçinde düzgün insan olma ihtimali sıfır. Bide ne zaman görsem hep trafik kural ihlali yapıyorlarAyyy sorma ya tuğralı arabalardan tiksinti geliyor
Kanserojen içerik dışında kısırlaştırılma projesinin de olduğunu düşünüyorum.Evet tüm tohumlar dışardan geliyor. Ve tehlikeli içerikli hepsi. İsmini hatırlamıyorum bi gazeteci bu zehirlenmeyle ilgili kitap yazmıştı. Son yıllarda ülkede kanser vakaları patlayıp gitmiş. Göz göre göre sağlığımızdan da oluyoruz. Yani umarım bunlar komplodur. Ama işte yıllardır ülkelerin aynı yöntemle tek tek düştüğünü gördük. Yani bence bizim televizyonlar ne kadar gerçek haber yapıyorsa yabancı kanallar da öyledir diye düşünüyorum. Onlar da kendilerince algı yapıyolardır ki yarın öbür gün buraya abd "demokrasi" getirirse haklı olsunlar
Ama lütfen,Osmanlı torunu onlar.Hersey serbest onlara,ne de olsa yakında Yeni Osmanli'yi kuracaklar,bunun hayali ile yanıp tutusuyorlar.Aynen. İçinde düzgün insan olma ihtimali sıfır. Bide ne zaman görsem hep trafik kural ihlali yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?