• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Ulkenin genel gidisatindan memnun olanlar iktidar partisini desteklemeye devam ediyor, edecekler de.
Malum aclik sınırının 3 bin tl yi gecmis oldugu bir cografyada 1600 tl ile cok sukur rahat rahat yasiyorlar.
Hem duble yol var, havaalani var, hastane var, var oglu var.
Dolar, euro yukselmis bize ne biz tl ile alisveris yapiyoruz diyen bir milletten sozediyoruz, bu millet daha iyisini hakediyor mu ki???

Benim bir de merak ettiğim kendi yaşadığım yerde tablo nasıl olacak. Şuan Türk vatandaşlığına geçen Suriyeliler az değil çünkü. Hatta bazı ilçelerde mevcut nufüstan fazlalar.

Değişen birşey olmayacak..aynı tas aynı hamam..yine bir şekilde kazanacak şuan başta olan parti..:110:

Aslında siyasilere prim veren seçmendir.
Siyasi arena da ırk din mezhep söylemleri yasaklanmalı. Benim kişisel varlığıma bütünlüğüme laf söylemek hiç bir siyasetçinin harcı olmamalı. Aynı şekilde farklı düşündüğümüz insanlar içinde geçerli.

Böyle olmazsa bu çeşitliliği bol ülkede yaşayamayız. Ve gidişat Özal döneminde projelenmiş Başkanlık ile ülkenin ırkın çok olduğu yerde referanduma gidilip özerklik adı altında bölünmesiyle sonuçlanır.
Doğruluk payından emin değilim ama sağlam bir arkadaştan duymuştum Doğu da Ermeni kökenli kişilerin Doğuma yakın sınırdan geçip çocuklarını Türkiye topraklarında doğurup Türk vatandaşlığı alıyormuş. Banu Avar ın yazıları beni korkutsa da acaba diyorum bu kadar sinsi bu kadar uzun vadeli plan yaparlar mı. Sonra işin başı İsrail ve yandaşlarına gelince bir korku sarıyor içimi.
Biz şuan sadece gösterilenleri görüyoruz bir de gizli kapaklı konuşulan ve anlaşılan şeyler var. Umarım bazı şeyler komplo teorisinden ibarettir diyorum. Yoksa bize bir şey olmaz bu ülkeye birşey olmaz dedikçe belki 20 yıl belki 50 yıl sonra çocuklarımıza bırakacağımız güzel bir ülke olmayacak.
Allah başta bu halka sonra bu halkın yaşadığı bu topraklar zeval vermesin. Barışın ve huzurun gelmesi umuduyla
Açıkçası ben Banu Avar'a inanıyorum. Yıllar önce ikiz sözleşmeler imzalanmış. Ve bu anlaşmaya göre ülkede farklı ırklar özerklik haklarına sahip olacaklarmış. Hatırlıyorsan bi ara federasyonlardan bahsediyorlardı. İşte istanbul ayrılsın ekonomisi kendisine ait olsun falan diyorlardı. Millet hoş karşılamayınca susmuşlardı. Ben bunun olabileceğini düşünüyorum. Ki savaş yok bişey yok ülkelerinde yüzbinlerce erkek afgan niye ülkeye erzurum tarafından giriş yaptı? O girişlerin videoları var. Yani 20 yıl iyimser ben bu hızla giderse 5 yıl veriyorum. Tam 2023

Sgk batirmasi yetmiyor mu baska örneğe gerek var mi ? Devleti nasil yonetsin bi sgkyi yonetemeyen...
Chpli degilim feto onlarin hocasiydi kandirdo dedi surekli kandirilan nasil yonetecek mexlisi taradilar otesi varmi

inanın umrumda degil sonucu bugüne kadar düğandüm üzüldümde noldu .

Açıkçası ben Banu Avar'a inanıyorum. Yıllar önce ikiz sözleşmeler imzalanmış. Ve bu anlaşmaya göre ülkede farklı ırklar özerklik haklarına sahip olacaklarmış. Hatırlıyorsan bi ara federasyonlardan bahsediyorlardı. İşte istanbul ayrılsın ekonomisi kendisine ait olsun falan diyorlardı. Millet hoş karşılamayınca susmuşlardı. Ben bunun olabileceğini düşünüyorum. Ki savaş yok bişey yok ülkelerinde yüzbinlerce erkek afgan niye ülkeye erzurum tarafından giriş yaptı? O girişlerin videoları var. Yani 20 yıl iyimser ben bu hızla giderse 5 yıl veriyorum. Tam 2023
Açıkcası Hatay da bu plan işleyecek gibi çünkü açık ve net bazı Arap arkadaşlarımızın yanında konuşan Suriyeliler in ne konuştuklarını anlatınca şoka girdim. Yakında buralar bizim olacak tarzında konuşmalar. Zaten malumdur maaşlı ösoların aileleri de Orada besleniyorlar ve sürekli doğuruyor Doğum parası alıyorlar. Maşallahları var o konuda.
Söylediğini hayal meyal hatırlıyorum ancak planlanan zaten İstanbul başkentli bir Türkiye oluşturmak Doğu ve güneydoğu bölgesinin ayrılması. Zaten malumdur asla yerli Kürtlerden bahsetmiyorum ancak kuzey ırak sürecinde Türkler sürülen Kürt kökenleri ülkeye almaları ve bu süreç sonrası pkk nın ortaya çıkıp ülke gidişatını dağ beter hale sokması. Terör her zaman vardı Ermeni çeteleri Rum çeteleri Kürt çeteleri ve şimdi Arap Afgan çeteleri öso bu ülke de hiç bir zaman silahlı örgütler eksik olmadı. Bunlar dediğin gibi yavaş ama en ağır darbeyle ülkenin parçalanmasına neden olacak o ayrılıkçı kinci adımı attılar.
Olayların siyasi ayağı sosyal ayağı ve ekonomik ayağı iyice koktu aslında ama bunlara bakıp göremeyen çok insan var. Bu nedenle kurbanlık koyun gibi bekler olmuş bir çok kişi. Hayırlısı hayırlısı hayırlısı of off

Açıkcası Hatay da bu plan işleyecek gibi çünkü açık ve net bazı Arap arkadaşlarımızın yanında konuşan Suriyeliler in ne konuştuklarını anlatınca şoka girdim. Yakında buralar bizim olacak tarzında konuşmalar. Zaten malumdur maaşlı ösoların aileleri de Orada besleniyorlar ve sürekli doğuruyor Doğum parası alıyorlar. Maşallahları var o konuda.
Söylediğini hayal meyal hatırlıyorum ancak planlanan zaten İstanbul başkentli bir Türkiye oluşturmak Doğu ve güneydoğu bölgesinin ayrılması. Zaten malumdur asla yerli Kürtlerden bahsetmiyorum ancak kuzey ırak sürecinde Türkler sürülen Kürt kökenleri ülkeye almaları ve bu süreç sonrası pkk nın ortaya çıkıp ülke gidişatını dağ beter hale sokması. Terör her zaman vardı Ermeni çeteleri Rum çeteleri Kürt çeteleri ve şimdi Arap Afgan çeteleri öso bu ülke de hiç bir zaman silahlı örgütler eksik olmadı. Bunlar dediğin gibi yavaş ama en ağır darbeyle ülkenin parçalanmasına neden olacak o ayrılıkçı kinci adımı attılar.
Olayların siyasi ayağı sosyal ayağı ve ekonomik ayağı iyice koktu aslında ama bunlara bakıp göremeyen çok insan var. Bu nedenle kurbanlık koyun gibi bekler olmuş bir çok kişi. Hayırlısı hayırlısı hayırlısı of off
Evet İsrail'in yayınladığı haritalarda hatay bizden kopuk gösteriliyor. Ki orayı öyle hale getirdiler ki internettn şimdi baktım 1 milyon 555 bin suriyeli ordaymış. Ülkede en çok bulundukları yer orası. Haberlere çıkmıştı. Yani Suriyeliler öyle dediyse şaşırmam. Onlara kim bilir ne dediler. Dediğin gibi özal döneminde başlayan bu durum artık son haline doğru geliyor gibi. İsrail bizim gibi değil adamlar resmen 100 yıllık plan yapıyorlar. Adamlar tutturdu büyük israili kurup vadedilmiş topraklara sahip olmayı. Yani işte biz de durduk yere bilgi sahibi olmadık. Halkın da ortadoğu bilgisine hakim gazetecileri takip etmeleri lazım. Aynen hayırlısı olsun. zor günler bekliyor bizi böyle giderse. Umarım olmaz aklıma gelen şeyler

Bence seçimden önce insanların neyi seçmeleri gerektiğini de bilmesi gerekiyor. Ne seçiyoruz biz. Son zamanlarda yapılan seçimler adam seçimi. Kim kimi seviyorsa onu seçiyor ama neden seçtiğini bilmiyor.18 yaşını geçen siyaset,ekonomi nedir bilmeyenler gidip oy verecekler ahkam kese kese.Az önce 20 yaşındaki kızımızın derdi 20 yazan şişme balon almayan sevgiliydi topikte. Çok acı içler acısı bir haldeyiz bence.

Ben küçükken seçim zamanı siyaset meydanı olurdu tv ekranlarında. Oturur seyrederdik babamızla. Bir dolu siyasetçi adam. Deniz Baykal,Bülent Ecevit,Erbakan, Demirel,Tansu Çiller, Mesut Yılmaz , Türkeş, Yazıcıoğlu... Tartışırlardı konuşurlardı... Peki şimdi kim var ? Kimse yok.. Konuşmak hiç yok.. Sadece hakaret.. siyaset bu değil. İnsanlar bilmiyor,araştırmıyor ve aslında böyle olması da hoşlarına gidiyor. Çünkü çaba harcamaktansa, birşeyleri değiştirmeye çalışmaktansa yandaş olmak ya da muhalefet olmak daha kolay geliyor.

Bence seçimden önce insanların neyi seçmeleri gerektiğini de bilmesi gerekiyor. Ne seçiyoruz biz. Son zamanlarda yapılan seçimler adam seçimi. Kim kimi seviyorsa onu seçiyor ama neden seçtiğini bilmiyor.18 yaşını geçen siyaset,ekonomi nedir bilmeyenler gidip oy verecekler ahkam kese kese.Az önce 20 yaşındaki kızımızın derdi 20 yazan şişme balon almayan sevgiliydi topikte. Çok acı içler acısı bir haldeyiz bence.

Ben küçükken seçim zamanı siyaset meydanı olurdu tv ekranlarında. Oturur seyrederdik babamızla. Bir dolu siyasetçi adam. Deniz Baykal,Bülent Ecevit,Erbakan, Demirel,Tansu Çiller, Mesut Yılmaz , Türkeş, Yazıcıoğlu... Tartışırlardı konuşurlardı... Peki şimdi kim var ? Kimse yok.. Konuşmak hiç yok.. Sadece hakaret.. siyaset bu değil. İnsanlar bilmiyor,araştırmıyor ve aslında böyle olması da hoşlarına gidiyor. Çünkü çaba harcamaktansa, birşeyleri değiştirmeye çalışmaktansa yandaş olmak ya da muhalefet olmak daha kolay geliyor.
O.zamanlar siyasiler saygıyla ve cesurca tartisabiliyordu, halk da öyle ..
Bu eski türkiye de ne var diye soran arkadaşa bunu da hatırlatalım..
Ve Ali.Kirca'yı da rahmetle anmış olalım bu vesileyle..

Back