• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Kanserojen içerik dışında kısırlaştırılma projesinin de olduğunu düşünüyorum.
Tek temennim yeni nesillere iyi bir ülke bırakmak. Dilerim kötü senoryalar gerçekleşmez.

İyi bir gece diliyorum, daha aydınlık yarınlara uyanma umuduyla....☺️
İnşallah herşey tersine döner herşey güzel olur. İyi geceler dilerim herşey gönlümüzce olsun ☺️

Ama lütfen,Osmanlı torunu onlar.Hersey serbest onlara,ne de olsa yakında Yeni Osmanli'yi kuracaklar,bunun hayali ile yanıp tutusuyorlar.
Haberlere çıkmışlardı Fransa'da bi grup oy atmaya giderken osmanlı kıyafetleriyle gitmişlerdi. Baya dalga konusu olmuşlardı. Bunlar osmanlı olacaklar ama uzaktan olacaklar :)) yalnız işte bide osmanlıdan sonra kurtuluş savaşı var onu da .. nokta nokta yani

Tayyip Erdoğan olmasaydı Türkiye gelişmemişti artık yurtdışından dönüş yapıyolar neden diye sordunuz mu kendinize ?
Kafa yapınız çok ilginç..
Ben ülkeye dönen Suriyeli hariç bilmiyorum
Kimmiş o dönenler acaba?
Suriye’de savaşan işid militanlarıysa haklısınız

Haberlere çıkmışlardı Fransa'da bi grup oy atmaya giderken osmanlı kıyafetleriyle gitmişlerdi. Baya dalga konusu olmuşlardı. Bunlar osmanlı olacaklar ama uzaktan olacaklar :)) yalnız işte bide osmanlıdan sonra kurtuluş savaşı var onu da .. nokta nokta yani
Portakal bicaklayan tipler vardı bir de Allahim ne gülmüş tüm:)))Kefen giyip gezenlere hiç girmeyecegim:)))

Portakal bicaklayan tipler vardı bir de Allahim ne gülmüş tüm:)))Kefen giyip gezenlere hiç girmeyecegim:)))
Kimin sözüydü hatırlamıyorum ama duruma uyuyor. "İçinde olmasak aslında komik ülke" :)) gerçekten bıçaklamışlardı evde onlara ben de çok güldüm :)) bi ara trump a kızıp ağızlarına turp alıp foto çektiler :)

Referandumdan sonra artık bir gram bile umudum kalmadı yine de oy kullanacağım. Buradaki yorumları okudukça dehşete düştüm. Ya en kötü hiç pazara gitmiyor musunuz, görmüyor musunuz fiyatları? Bu artık cahillik falan değil bambaşka bir şey adamlar futbol takımı destekler gibi siyasi parti destekliyorlar hiçbir şey umurlarında değil. Ekonomiymiş, eğitimmiş, üretimmiş... Sonumuza az kaldı. Bu ülke battığında geleceğim benden çalınmış olacak ve ben bundan sorumlu olan bu insanlara hakkımı sonuna kadar haram zıkkım ediyorum.

Bu arada iktidara oy verenlere bel altı değilde gerçekten canınızı yakan konularda soru sorar mısınız ?

veya bahçeli için görüşleri rica edebilir miyim ?
Bu zat yazılınca yorum yapmadan geçemiyorum
:KK14:
Ben hayatımda bu kadar neyse neyse hakaret yok sakin
:KK14:
Ben hayatımda ülkeye bu kadar zararı olan başka bir siyasetçi görmedim. Adam tam bir felaket tellalı, ne yapsa ülke daha da kötüye gidiyor
:KK43:
Düşünüyorum ne olabilir sebebi?
Bir de ülkücü hani ülkesini en çok seven olması lazım
:KK43:
Neyse hakaret etmeden devam edemiyorum
:silah:
Kendisi için dileğim bir an önce çok sevdiği Allah'ına tez zamanda kavuşması, hayır koca bir ülkenin kul hakkına girdi bu hayatta daha dazla kalırsa iyi olmaz kendisi için,
Ahiretini daha fazla yakmasın
:KK48:

Bu arada Avrupa'da yaşayıp Türkiye'ye tatile gelenlere ve akp yi destekleyene kızmayın.

Adamların 1 birimi buranın 5 birimi... neden memnun olmasınlar ki ? Memnun değilim derlerse ayıp ederler....

1 Euro * 5 TL

anladınız siz beni
Ben memnun değilim
:mapus:
Ben iki hafta tatilde paşalar gibi yaşayacağım diye ailem arkadaşlarım fakirleşsin istemem, bence azıcık vicdanı olan hiçkimse istemez

yıllardır derim ; AKP iktidarı mali kriz ile geldi ve iktidardan indirebilecek tek öge de mali krizdir.

Bu sebeple yok mühürsüz oylar, yok çalınan oylar vs demeyin. Mühürsüz oy oranı seçim sonucunu değiştirecek bir oran değildi. Bu sebeple bunu ısıtıp ısıtıp yazmayın.
Aynen, katılıyorum
Mühürsüz oy, trafo vs yazmak kendini kandırmaktan başka birşey değil.
:(
Romalılar farkına varın :KK34:bu ülkede bile isteye iktidar partisine oy veren çoook kişi var, seçimler şaibeli değil ,sorun halkta, manav, bakkal, taksici, imam, öğretmen, ev hanımı olan ve hala bunlara oy veren verecek olan kesim var ve kazanırlarsa yine bu yüzden kazanacaklar..
Azınlıksınız.. :(
O yüzden allah yardımcınız olsun
:dua:
Ama unutmayalım mucizeler de olur
Herşey bir ekonomik krize bakar
Şimdi kıt kanaat geçinenler yiyecek ekmek bulamayınca ak koyun kara koyun belli olur..
:KK51:
O yüzden naçizane düşüncem yansın ortalık kavrulsun millet..
:rapci:
Bu ülke ancak küllerinden yeniden doğar, bir Türk özelliği olarak yumurta kapıya dayanmadan harekete geçmeyiz

Son düzenleme:
Bence tekrar iktiar olsunlar, ülke batmış durumda ve yeni biri gelirse onun basına patlayacak , sonra bunların yandaşların yıllarca yalan dolanını dinlerız " kılışdar vaktınde dolar 4 liraydı" diye:KK70:
Katılıyorum
Yok öyle 15 sene ekonomiyi hallaç edip başkasına devretmek
Ne patlayacaksa iktidar zamanında patlasın
:KK69:Ayıklasınlar pirincin taşını:KK69:

Cunku

Çünkü Muharrem İnce vizyon sahibi bir insan ve halkın sempatisini kazanabilicek seviyede kendisi ve oy potansiyeli sağlam olan bir insan o yuzden Kılıçdaroğlu bilirsek ve istenilerek hala daha Chp nin basinda tutuluyor.
Kendisi eski öğretmenimdir
Çok severim insan olarak
Ama o da olmaz arkadaşlar maalesef

Ayyy varya aynı cümleyi kurdu. Ege bölgesi bizim olsun ve sadece bizim olsun diye. Ama direk bunlar kendi bölgelerini bozup bizim bölgeye kaçmaya çalışırlar. Her şekilde değişmez :))
Trakya’yı niye unutuyorsunuz beya?
Trakya candır onu da Ege’ye bağlamayı unutmayın lütfen

yıllardır derim ; AKP iktidarı mali kriz ile geldi ve iktidardan indirebilecek tek öge de mali krizdir.

Bu sebeple yok mühürsüz oylar, yok çalınan oylar vs demeyin. Mühürsüz oy oranı seçim sonucunu değiştirecek bir oran değildi. Bu sebeple bunu ısıtıp ısıtıp yazmayın.

Kazen,
size bir takım veriler sunayım, uzun bir liste olacak şimdiden özür dilerim.

Ocak 2018 itibariyle dış ticaret açığı %108,8 oranında arttı.
İhracatın İthalatı karşılama oranı 2017 Ocak ayında %72,1 iken 2018 Ocak ayında %57,9'a düştü.
Ekonomiyi net bilemeyenler olabilir artık ülkelere ihraç ettiklerimiz ithal ettiklerimizi karşılama da zorlanmaktadır.

Kaynak istenecektir, TÜİK kimsenin itiraz etmeyeceği bir kaynak olacaktır sanırım.
http://www.tuik.gov.tr/PdfGetir.do?id=27784

Aşure yapmak için buğdayı İsrail vb ülkelerden, Kara Şimşek lakabını almış Mercimek Rusya'dan.
Karabiber, Kekik Polonya ve Almanya'dan.
https://www.tarim.gov.tr/BUGEM/Belgeler/Bitkisel Üretim/Organik Tarım/İstatistikler/2016/2016 Yılı İthalat Verileri.xlsx
Etler Sırbistan ve Polonya'dan(onaylamak için 2 büyük zincir market olan et ve süt kurumundan et alan zincir marketlerdeki karkas et menşeine bakabilirler yazıyor zaten)

TCMB brüt döviz rezervi 2018 Nisan ayı itibariyle 83.80 milyar Dolar, bu rakam son 6 yılın en düşük rezerv rakamıdır.

http://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conn...r/Uluslararasi+Rezervler+ve+Doviz+Likiditesi/

Kısa vadeli dış borç stoku 2017 sonuna göre artış göstererek %5 olmuştur.

http://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conn...stikler/Kisa+Vadeli+Dis+Borc+Istatistiklerii/

TÜFE'deki dalgalanma: http://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conn...stikler/Enflasyon+Verileri/Tuketici+Fiyatlari

08.12.2016 tarih ve 4647-814/2016 sayılı yazıdır.
“Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü’nden alınan 08.12.2016 tarih ve E-92122 sayılı yazı ile Deniz araçlarında ÖTV’si sıfırlanmış yakıt kullanılmasına karar verilmiştir.

Bu sebeple deniz araçları yakıtı 2 lira civarına satın alırken çiftçi aynı haktan yararlanamadığından 5 lira civarına yakıt almaktadır.

Diğer veriler:

2002 benzin litre fiyatı 1,62 TL
2002'de 50 TL'ye 30.86 litre benzin alınıyordu.

2018 benzin litre fiyatı 6,08 TL
2018'de 50 TL'ye 8.22litre benzin alınıyor.

2000 elektrik birim fiyatı(konut) 3,81 kuruş
2002 elektrik birim fiyatı(konut) 11,48 kuruş
2002-2009 yılı arası elektrik birim fiyatı 11,48 kuruştan 21,37 kuruşa çıkarak %86.2 artmıştır.

02/01/2002 15:30 TCMB Dolar kuru efektif satış=1,44
02/01/2018 15:30 TCMB Dolar kuru efektif satış=3,77

2001 (Ecevit dönemi) işsizlik oranı %10.06
2002 işsizlik oranı %11.34
2018 işsizlik oranı %10.08

Dünya kabul edilebilir işsizlik oranı ortalaması %5.08

2002 et fiyatları 8,9 TL
2018 et fiyatları(et ve süt kurumu market zincirlerine temin edilen Polonya ve Sırbistan menşei Karkas et)29 TL
2018 Kasap (yerli büyükbaş kıyması) 36 TL

2017 Asgari ücret net 1404 TL.
2017 Nisan ayı 4 kişilik aile açlık sınırı 1518 TL
Açlık sınırı nedir?
4 kişilik ailenin yeterli beslenmek için gereken aylık gıda harcaması

2017 işçi emeklisi maaşı : 1455 TL
2017 Milletvekili maaşı: 17969 TL

2017 maaş zamlarına göre en düşük işçi emeklisi maaşına 81 TL, Milletvekili maaşına 1158 TL zam yapılmıştır.

Şunu da dipnot olarak düşelim 01 Ekim 2008 sonrası emekli olan/olacak kişiler kendilerinden önce emekli olanlarla aynı primi ödemiş olsalar dahi, ödedikleri primin %50'si emekli maaşlarına yansımaktadır.

01 Ekim 2008 sonrası emekli olanlara bağlanan en düşük işçi emekli maaşı 645 TL.dir
Eğer priminiz asgari ücret üzerinden yatıyorsa ve 2008 yılından sonra çalışma süreniz uzadıkça emekli maaşınız düşmektedir. Kaynak 2008'de emekliler için çıkartılan torba yasa.

Seçimlerde şöyle oldu, şu parti böyle bu parti şöyle demek yerine gerçek veriler üzerinden konuşmak isteyenlere kaynak oluşturmak maksatlı hazırladığım bu istatikleri tartışmak isteyen varsa buyursun.

Son düzenleme:
Oy kazanmak adına benzinde, etde, ekmekte vs zam indirimi olacak. Secimden almak istediğini alan da amacına ulastikdan sonra bunlar 2,3 katına çıkacak. Yani boş vaatler, goz boyama... Maalesef

Ya arkadaşlar siz ciddi ciddi ABD bin Türkiye'yi işgal edeceğini mı sanıyorsunuz:)) turkıye NATO üyesi, her tarafında ABD üssü var, 1950lerlerden sonra zaten ABD bin karakolu olarak görev yapıyor bölgede, adam resmen kendi ülkesini mi işgal edecek:)) İran da Suriye de vs ABD üssü yok, NATO üyesi değiller, ABD'nin partneri değiller, batı bloğunun hedefi İran zaten, başkası değil.
Nato üyesi olmaya devam edecek miyiz? Bence muamma

Sayın cumhurbaşkanımız emekli maaşına zam yapılsın.hayat pahalı emekliler geçinemiyor.ayni durum asgari ücret içind e geçerli.
Polislerin çalışma koşulları ve saatleri iyilestirilsin:(
Çalışan anneler yarim gün çalışsın.bebegi 2yasina gelene kadar.
Çalışan anneler memurlarda dahil kreş e götüreme kreş parası verilsin.nir tür destekleme gibi.kres belgesini götürene o yıla ait kreş ücreti verilsin.standart bir meblağ. Mesela her ay 300 lira givi.en azindan kreş ücretimizi rahat ödeyelim.
Bunların olması ülkemiz için zor değil.bize gelişen bir ülkeyiz.bence olabilir.

Sayın cumhurbaşkanımız emekli maaşına zam yapılsın.hayat pahalı emekliler geçinemiyor.ayni durum asgari ücret içind e geçerli.
Polislerin çalışma koşulları ve saatleri iyilestirilsin:KK43:
Çalışan anneler yarim gün çalışsın.bebegi 2yasina gelene kadar.
Çalışan anneler memurlarda dahil kreş e götüreme kreş parası verilsin.nir tür destekleme gibi.kres belgesini götürene o yıla ait kreş ücreti verilsin.standart bir meblağ. Mesela her ay 300 lira givi.en azindan kreş ücretimizi rahat ödeyelim.
Bunların olması ülkemiz için zor değil.bize gelişen bir ülkeyiz.bence olabilir.
Sesli güldüm.
Mektup yazin.

Back