- 4 Aralık 2017
- 735
- 947
- 103
- 28
Umarim bi gun kabusun seni bulurHatırlıyorum ben de şeriatçılarla aynı tencereye düştüydüm kabusum :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarim bi gun kabusun seni bulurHatırlıyorum ben de şeriatçılarla aynı tencereye düştüydüm kabusum :)))
Umarim bi gun kabusun seni bulur
Umarim bi gun kabusun seni bulur
Hayirdir niye beni alintiliyorsun canim ben ona atıfta bulunuyorum, yuksek müsadenle kendi cevaplasin..beni alintilama..onun için ülke değiştirmesi gerek malum türkiye şeriatla yönetilmiyor.
siz bu kadar umuyorsanız sizde ülke değiştirmelisiniz..
Bizim ulkemizde bu yok bir park yapıyorsun 2 gun ya 2 gun sonra icinde pislik dışkı dolu yada kırık..birazda insanimizda aramalıyız bence hatayi devlet biryere kadar diye düşünüyorum.ve birsey daha en basiti burada görüyorum göllerde ördekler kuslar nasil civil civil ama turkiyede hayvanlar 1 gun yasamazki hemen öldürürler.
22 yasindayim ama bilemedim daha ergen miyimUzmek gibi olmasin ama bulmayacak sevgili ergen:) ama sen kabusun ile yasiyorsun sanirim, nasil bir duygu? Senin icin tek yonlu bilet alabilirim ruyalarindaki ulkede yasaman icin:)
Hayirdir niye beni alintiliyorsun canim ben ona atıfta bulunuyorum, yuksek müsadenle kendi cevaplasin..beni alintilama..
22 yasindayim ama bilemedim daha ergen miyim
Su anda yasamak istedigim tek ülke burası..ama cok istiyorsan bi umreye gonderebilirsin..inan yok demem hemen atıyım sana hesap numaralarımı
Kaç yaşında evlendin. Hangi üniversiteden mezunsunUmarim bi gun kabusun seni bulur
Aslında siyasilere prim veren seçmendir.Normalde evet siyasi tartışmalar dini tartışmalara dönmemeli. Ama siyasiler dinle birlikte seçiliyorlar malum. Ama haklısınız inşallah bi gün siyasiler dini kullanmaktan vazgeçer
Haklısınız ama Maalesef baş nasıl olursa ayakta öyle oluyor.Siyasi tartışmaların Dini tartışmaya dönmesinden iğreniyorum artık. Yazık !
Erken seçim ekonomi için iyi olacak inşaallah
Normalde evet siyasi tartışmalar dini tartışmalara dönmemeli. Ama siyasiler dinle birlikte seçiliyorlar malum. Ama haklısınız inşallah bi gün siyasiler dini kullanmaktan vazgeçer