• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

onun için ülke değiştirmesi gerek malum türkiye şeriatla yönetilmiyor.
siz bu kadar umuyorsanız sizde ülke değiştirmelisiniz..
Hayirdir niye beni alintiliyorsun canim ben ona atıfta bulunuyorum, yuksek müsadenle kendi cevaplasin..beni alintilama..

Bizim ulkemizde bu yok bir park yapıyorsun 2 gun ya 2 gun sonra icinde pislik dışkı dolu yada kırık..birazda insanimizda aramalıyız bence hatayi devlet biryere kadar diye düşünüyorum.ve birsey daha en basiti burada görüyorum göllerde ördekler kuslar nasil civil civil ama turkiyede hayvanlar 1 gun yasamazki hemen öldürürler.

araya girdim ama bunun da temeli eğitim.
eğitim sistemimiz berbat ne yazık ki. hala ülkemizde okuma yazma bilmeyen insanlar var. kız çocuklarını okutmayan. devlet yaptırımları bu konuda eksik.
bence bu ülkeye baştan ayağa kadın eli değmeli..

Uzmek gibi olmasin ama bulmayacak sevgili ergen:) ama sen kabusun ile yasiyorsun sanirim, nasil bir duygu? Senin icin tek yonlu bilet alabilirim ruyalarindaki ulkede yasaman icin:)
22 yasindayim ama bilemedim daha ergen miyim:KK70:
Su anda yasamak istedigim tek ülke burası..ama cok istiyorsan bi umreye gonderebilirsin..inan yok demem hemen atıyım sana hesap numaralarımı :KK37:

22 yasindayim ama bilemedim daha ergen miyim:KK70:
Su anda yasamak istedigim tek ülke burası..ama cok istiyorsan bi umreye gonderebilirsin..inan yok demem hemen atıyım sana hesap numaralarımı :KK37:

Ergensin hala farkinda degilsin, 25 yasina kadar yolu var. Ustelik hem ergen hem de iki tane cocuk anasisin ulkeye katkin super. Umreye gitmisken ulkeye de yerles, cok ruhani o topraklar haberin olsan, hem carsaf da giyiliyormus:KK66: beni de alintilama, ayarimda insan degilsin , sizin gibiler ile muhattab olmuyorum , vaktime yazik!

Umarım kimse çirkinleşmeden hayırlısıyla olup biter. Yani hiç gereği yoktu bence. Bilmediğimiz birşeyler dönüyor.

Bence siyasi partilerin vaadlerine bakmalıyız. Ve iktidara gelmiş partinin söylemlerini sorgularken iktidar da olduğu sürelerde ne vaat etti ne yaptı onları öğrenmeliyiz. Umarım üşenmeden tüm miting ve söylemlerini izler, dinler sonra yaptığı icraatlara bakar öyle düşünüp oy veririm. Umarım bunu yaparlar.
Daha önce Chp’ ye oy vermiş biri olarak oyuma layık olmadığını düşündüğümden bu seçimde oyumu bu partiye vermeyeceğim.
Şuan oy vereceğim bir parti görmüyorum ama düşünceme yakın bir parti var eğer Seçime girmesi bir nedenle engellenmezse oyum ona. Gerçi barajı geçemeyecek ama en azından beni çoğunlukla temsil edeceğinden içim rahat vereceğim oyumu.

Bu arada gerçekten eğitimde bir devrim yapılması şart kim gelirse gelsin ülkenin geleceği için ahlaklı ve Çalışkan nesil yetiştirmek adına eğitim sistemi değiştirilmeli ve uzun vadede fayda sağlanacak bir sistem benimsenmeli

Normalde evet siyasi tartışmalar dini tartışmalara dönmemeli. Ama siyasiler dinle birlikte seçiliyorlar malum. Ama haklısınız inşallah bi gün siyasiler dini kullanmaktan vazgeçer
Aslında siyasilere prim veren seçmendir.
Siyasi arena da ırk din mezhep söylemleri yasaklanmalı. Benim kişisel varlığıma bütünlüğüme laf söylemek hiç bir siyasetçinin harcı olmamalı. Aynı şekilde farklı düşündüğümüz insanlar içinde geçerli.

Böyle olmazsa bu çeşitliliği bol ülkede yaşayamayız. Ve gidişat Özal döneminde projelenmiş Başkanlık ile ülkenin ırkın çok olduğu yerde referanduma gidilip özerklik adı altında bölünmesiyle sonuçlanır.
Doğruluk payından emin değilim ama sağlam bir arkadaştan duymuştum Doğu da Ermeni kökenli kişilerin Doğuma yakın sınırdan geçip çocuklarını Türkiye topraklarında doğurup Türk vatandaşlığı alıyormuş. Banu Avar ın yazıları beni korkutsa da acaba diyorum bu kadar sinsi bu kadar uzun vadeli plan yaparlar mı. Sonra işin başı İsrail ve yandaşlarına gelince bir korku sarıyor içimi.
Biz şuan sadece gösterilenleri görüyoruz bir de gizli kapaklı konuşulan ve anlaşılan şeyler var. Umarım bazı şeyler komplo teorisinden ibarettir diyorum. Yoksa bize bir şey olmaz bu ülkeye birşey olmaz dedikçe belki 20 yıl belki 50 yıl sonra çocuklarımıza bırakacağımız güzel bir ülke olmayacak.
Allah başta bu halka sonra bu halkın yaşadığı bu topraklar zeval vermesin. Barışın ve huzurun gelmesi umuduyla

Siyasi tartışmaların Dini tartışmaya dönmesinden iğreniyorum artık. Yazık !
Haklısınız ama Maalesef baş nasıl olursa ayakta öyle oluyor.
Tüm siyasiler ağızlarından dini ellerinden Kuran’ı indirmiyor. hal böyle olunca siyasette tek konuşulan şey din olunca gündem de böyle gidiyor.

Normalde evet siyasi tartışmalar dini tartışmalara dönmemeli. Ama siyasiler dinle birlikte seçiliyorlar malum. Ama haklısınız inşallah bi gün siyasiler dini kullanmaktan vazgeçer

Bu doğru. İnşallah. Şahsen hayatımı dinime göre yaşama çabasındayım fakat İktidarımız dini birçok şeye vesile olsa da ters giden bir şeyler var gibi. Dillerde, görünürde dindarlar ama Dine aykırı yapılan çok şey var.. Zaten ben en büyük soru işaretini orda koyuyorum. Hakiki dindar dini duygularla kendini sömürtmeyecek kadar akıllı da olmalı diyorum kendime. Ufuk istiyorum ben Allah’tan. Açsın gözlerimizi zihnimizi doğruyu görelim...

images (15).jpeg

Back