How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

BU ülkeyi yönetebilecek tek bir adam var oda yillardir yapilan secimlerden belli
Iktidar lideri sayin RECEP TAYYİP ERDOGAN hak edene hak ettigi gibi cevap verip gayet uslubuna dikkat eden bir lider
Çirkin agizlilar kendilerini belli ediyorlar ezberlemisler bi cahil bir koyun başka birsey bilmiyorlar sanki eskiden ülkede ekomnomi süpermiş adalette mükemmelmiş haksiz yere asinlanlari unuttunuzmu yağ kuyruklarini hastane kuyruklarini daha bir cok şey size rahatlikta batiyoo recep tayip erdogan nefretiniz yüzünden ülkemizi bölmeye kalktiniz gezi bahenesiyle tek o gitsin diye vatanimiz umrunuzda degildi cahil sizlersiniz ve bu yazimda hic bir hakaret yok silinirsede tarafli oldugunuz anlisir konuyu acan kimse yada herneyse ve onemli olan kimin secilecegi degil bu ülkeyi yönetebilecek ikinci bir isim yok bunun herkez farkinda secim sonuclarida belli VATANIMIZ ICIN BAYRAGIMIZ ICIN TÜRKIYE CUMHURIYETI ICIN HAYIRLI OLAN OLSUN
Kazen Kazen arkadas ikinci uyelik alip geri gelmis

Survivor, yemekteyiz gibi programlar ve özellikle diziler de buna dahil,hepsi halkı afyonlamak adına uretilen projelerdir.İzlemiyormuyuz? Evet ben de izliyorum:)

İzlemesek deliririz bence, güzel bir proje tebrik etmeliyiz o yüzden.:emir_bebek: Tekrarlarını arkada açıp dinliyorum bazen küçük tatlı kanserler yaşamak adına bir şeyler araştırırken. Onun dışında TV izlemeyi sevmem. Evime de almayı düşünmüyorum tam bir uyuşturucu. :olamaz:

Seçim bahanesiyle belki benzin ucuzlar et fiyatları düşer ilaç fiyatları hastane muayene ücretleri düşer ekonomimiz rahatlar gariban halkımız bizler seviniriz valla tabi vahdettiklerini yaparlarsa :D

İzlemesek deliririz bence, güzel bir proje tebrik etmeliyiz o yüzden.:emir_bebek: Tekrarlarını arkada açıp dinliyorum bazen küçük tatlı kanserler yaşamak adına bir şeyler araştırırken. Onun dışında TV izlemeyi sevmem. Evime de almayı düşünmüyorum tam bir uyuşturucu. :olamaz:
Aynen öyle,yemekteyiz ayrı bir yere sahip ben de,çıktığı ilk zamandan beri izlerim ama şu evlilik programları iyi ki kalkti,Esra Erol'dan nefret ettiğim dogrudur:))

O yüzden mhp ile oynaşıp, saadetin peşinden ayrılmıyorsunuz ? Hangi %51 ?

Sonuça bakalim biz siyaset bu hersey oluyo kimse mukemmel degil GOL atiyormuyuz atiyoruz... oynasma falan bunlar ayip şeyler kibar insanlara yakişmiyor igrençleşmesin konusmalarimiz kabadayilaşmayalim yani neyse benden bukadar fikrim belli sabit

Seni çok iyi anlıyorum .
emot10_tears-gif.1318357

Savaştan bahsediyorsun ve kızılca kıyametin ortasındasın.
Sana ve ailene sonsuz sabır diliyorum.
Ben kendimce yorumlamak isterim müsade'nle haksız'da olabilirim uyar beni.
Bu son savaşlar olmasaydı,sınırlardan içeriye sızıp Ülke'mizi al aşağı edeceklerdi.
Bu oyunların içeriğine bizzat hakim olan tanıdığımın anlattıkları tüyler ürpertici.
Bazı şeyleri sanal da ifşa edemiyoruz maalesef.
Şehid olanlara Allah'tan cennet diliyorum. İyi ki onlar gibi aslanlarımız var .
Ve iyi ki sizin gibi muhalefet'lerimiz var.
Ben geçen ay muhtemelen savaşın verdiği mali kayıplar yüzünden.
2 kat vergi ödedim.
5 kat da öderim .Yeter ki Ülkemiz 1 olsun bütün olsun.
Bende bu konu da yanılmak istemem tabi ki.
Ben metropol'deyim oturduğum yerden sallaması kolay,size bilgilerimle ahkam kesecek değilim.
Bende çok istiyorum her şey çok güzel olsun ,dualar ediyorum ve umuyorum .
Bu seçim de de hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
Ben yanılıyorsam, doğrusu olsun inşaallah.
c013-gif.1318326
Allah kimseyi savaşta bırakmasın.
Biz de bu ülke için çalışıp vergi veriyoruz, sanırım bizden de iki kat vergi aldılar hesap yapmadım gerçi, ama muhaliflerden almıyorlarsa o başka ülkemiz için siz daha çok söz hakkına sahipsiniz demektir .
Allah rahmet etsin şehitlerimize ama ben Kimse şehit olmasın bu nedenle savaş olmasın bunu diliyorum daha çok.
Nerde yaşarsanız yaşayın empati yeteceğiniz varsa zaten insanları anlarsınız.
Emin ol bende sizin ailenize sabır diliyorum.
İyi günler dilerim, anlayışınız için de teşekkürler.:KK17:

Yalnız hayali terörist terımı de çok güzel, bu terimler hep polıtıktır secmenın en az yüzde yetmısı fetoya ya da başka tarıkata bulaşmış bır parti secmenının daha ıyı bılmesı lazım. Dün dön gel hocam diye ağlanılan, yargı , Ordu , kamu ve polislik içine bilerek yerleştirilen feto ve taraftarları bir gecede terörist oldu, işlerınden atıldılar mal varlıkların el konuldu. Gerçi milyonlarcası hala duruyor ama nereye eleyeceksin:) eee paşalar bir gecede yıllarca devlet tarafından desteklenmenıze rağmen terörist oldunuz, ayağınızı nereye bastıgınıza dikkat edin, yarın o guvendıgınız tahtalar bır bır çatırdar , boşluğa düşersiniz.

Ayrıca bu iktidar partısının epey yandaşı esnaftır , batsınlar hıc umrumda değil. Alışverıs yaparken zaten dıkkat edıyoruz buna siyasi görüşüne göre alış veriş yapıyoruz... bir kısmıda îmâm müezzin bilmem ne din şeysi diye kamuya aldılar o şekilde memur maaşı bağlandı, tuzları kuru, ödleri kopuyor bırı imam hatıplere imam müezsen sayısına laf edince, oradan geçiniyorlar çünkü, kurmuşlar tezgahı.

Seni çok iyi anlıyorum .
emot10_tears-gif.1318357

Savaştan bahsediyorsun ve kızılca kıyametin ortasındasın.
Sana ve ailene sonsuz sabır diliyorum.
Ben kendimce yorumlamak isterim müsade'nle haksız'da olabilirim uyar beni.
Bu son savaşlar olmasaydı,sınırlardan içeriye sızıp Ülke'mizi al aşağı edeceklerdi.
Bu oyunların içeriğine bizzat hakim olan tanıdığımın anlattıkları tüyler ürpertici.
Bazı şeyleri sanal da ifşa edemiyoruz maalesef.
Şehid olanlara Allah'tan cennet diliyorum. İyi ki onlar gibi aslanlarımız var .
Ve iyi ki sizin gibi muhalefet'lerimiz var.
Ben geçen ay muhtemelen savaşın verdiği mali kayıplar yüzünden.
2 kat vergi ödedim.
5 kat da öderim .Yeter ki Ülkemiz 1 olsun bütün olsun.
Bende bu konu da yanılmak istemem tabi ki.
Ben metropol'deyim oturduğum yerden sallaması kolay,size bilgilerimle ahkam kesecek değilim.
Bende çok istiyorum her şey çok güzel olsun ,dualar ediyorum ve umuyorum .
Bu seçim de de hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
Ben yanılıyorsam, doğrusu olsun inşaallah.
c013-gif.1318326
Amin canim siyaset para kazani olmus bana gore hic biri ulkeyi ve bizi dusunmuyor hepsi daha fazla nasil hortumlarimin pesinde insallah gercekten iyi insanlar gelir ulkwnin basina

Tabii ki masum değil. Bu ülkenin insanını yıllardır inancıyla kandırıyorlar. Yazık günah. Ama insanların da dinlerini öğrenmeleri lazım. Her sarıklıyı hoca, her namaz kılanı iyi insan sanmamaları lazım. En son çiftlik bank örneği canlı kanıt nasıl para yatırdıklarının

Aç gözlü ama dindar , iyi olmuş hiç üzülmedim :)

At gözlüğü takan insanlarla tartışmaya girilmiyor malesef.....size diyorumki her ulkenin ekonomisi kendine zor ama inatla anlamak istemiyorsunuz.... begenmiyorsam geri don zengin ulkene lafa bak turşu kur.....siz begenmiyorsaniz durmayin o fakir ülkede...ben hollandayi kotulemiyorum artisida var eksisi de ama biz gurbetçiler sizin kadar aglamiyoruz emin olun.... turkiyedeki sizin gibi avrupa meraklisi insanlar burayi cennet giruyor ama yasamayan bilmiyor... ordaki zorluklar burdada var heryerde var.... gelmis tatile gormusmus almanyayaa,gormek baska yasamak baska ozman bizde gelip görüyoruz turkiyeyi niye diyor bazi kendini bilmezler orda yasayip burayi bilmiyor laf atıyor.....ama işte lafla peynir gemisi yürümüyor... her şey para kopege bile ayda nekadar sigorta parasi ödüyoruz kendimize tek ayda 400 euro sigorta parasi ödüyoruz..... burda ordaki gibi calistigin fabrika yapmiyor sigortanı ekstra ikramiyede vermiyor... meselaaaa... demem oki artiysa arti eksiyse eksi her ulkenin zorluklari var ama haddimizi asmayalim

Haddimi aşmak istemem ama merak ettiğim için sormak istediğim şeyler var, başka bir ülkede yaşıyorsunuz, memnun değilsiniz bizim yaşadığımız ülkenin geleceği adına seçimlerde oy veriyor musunuz? Neden?

Siz yaşadığınız ülkenin artı ve eksileri olduğunu söylerken biz yaşadığımız ülkede bunları eleştirince bize yükleniyorsunuz, neden?

Siz sigortayı devletin ödemediğini söylüyorsunuz, sigortayı ödeyen bizim devletimizin bizden fazlasıyla aldığı vergileri, muayene ücretlerini hatta ve hatta kimsenin izlemediği halde alınan TRT payını görmüyorsunuz, neden?

Kimse kendi devletine milletine düşman olmak istemez, ancak bir anne iki evladı arasında kayırma yapınca bile söyleniriz değil mi ne biçim anne diye, iktidara gelenler %50, yüzde bilmemkaç diyerek elleriyle ayrıştırdılar bizleri, düşman ettiler birbirimize, bunları görmüyorsunuz, eleştirenler, fikirlerini dertlerini anlatmaya çalışanlar vatan haini, terörist denilerek öldürüldü, sindirildi bunları görmüyorsunuz neden?

Ben üniversite öğrencisiyken ben ve ailem üzerine hiç bir mal mülk kayıtlı değilken geri ödemeli ya da ödemesiz burs bile alamazken sınıfımda uçuk rakamlarla burs alan Suriye'li öğrenciler vardı, benim vatandaşım mağdur oluyor demedi kimse neden?

Daha o kadar çok sorum var ki bu ülkenin vatandaşı ve bir genç olarak. Cevap verecek kimseyi bulamıyorum ancak.

Ülkenin en büyük sorunu üretim yapmamak
Böyle devam ederse batacak ülke
Bunu önemseyen sadece Saadet ve İYİ parti
AKP ise Araplara arazi satacak devlet mallarını satıp geçici çözümler bulmaya devam edecek

Ülkede Araplara ciddi toprak satılıyor lüks rezidansların da şu an alıcısı Araplar

Back