How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Yuhh yalann buu resmen ilk üyeligim yeniyimm isinize gelmeyince böyle pasiflestiriyosunuz demekki siz yuh ya size aciyorumm gercektenn burasi guvenilirligini yitirdi siz resmen demekki isineze gelmeyen yorumlari 2 üyelikle iftira atip yolluyosunuzz yazik

hayır 2.üyeliğim değil demek çok mu zor?
ille yuhalayıp acıman mı gerekti?
ve evet şahsım adına daha kaliteli üsluplar bekliyorum.

Benim bu iki üyeligimi neyse ispatlamanizi istiyorumm ve ondan sonra birdaha asla girmicem isinize gelemeyen mesajlari gorünce boyle oluyo demekki yönetilicik tarafli yayin bu resmen
Ayyy taraflı yayın ne kadar da kötüymüş. Bak mesela televizyon kanalları öyle mi. Asla !

Ben bu işi artık klasik siyasi görüş farklılığı olarak görmüyorum açıkçası. Ortada bir sürü yolsuzluk var, hırsızlık var, para aklama var, var oğlu var. Başka bir ülkede ortaya çıksaydı bunlar, insan içine çıkamazdı o siyasetçiler. Burada ise kimsenin utanması yok, normal çünkü.

Zaten seçmen kitlesi de her şeyin farkında. Hakaretler, zayıfı, güçsüzü ezmeler, kutuplaştırmalar, çalmalar, çırpmalar, iftiralar vs. Oy verenler de bunları güç gösterisi olarak görüyor. Hoşuna gidiyor. Ben olsam ben de yapardım diyor. Sen olsan yemez miydin devletin malını, devletin malını yemeyen keriz diyor. Sen olsan amca oğluna bakanlık vermez miydin sanki diyor? Oy veren çoğu insan o üsluptaki düzeysizliği, sürekli kin ve öfke pompalamayı, sürekli insanları aşağılamayı seviyor zaten. Televizyonda kendileri gibi birini görünce empati kuruyorlar, vay be benim yerime de sen konuş diyorlar.

Genel olarak Türk toplumu müthiş bir değişim geçirdi zaten. Liseyi okuduğum şehirle şu an yaşadığım şehir aynı ama arada dağlar kadar fark var sosyolojik açıdan. İnsanlar başka, sokaklar başka, tavırlar, hareketler başka. Bambaşka bir toplum olduk. O nedenle de etik anlayışı kalmadı insanların. İstenen şey bu tablo bence, o nedenle de çok değişeceğini düşünmüyorum. Belli bir seçmen kitlesi oluşmuş parti seçimlere giremesin diye hileci gibi seçim tarihi belirlemek filan ilkokul düzeyinde şeyler halbuki ama işte bizim siyasetimiz böyle.

O nedenle benim zerre kadar umudum yok.

Bence tekrar iktiar olsunlar, ülke batmış durumda ve yeni biri gelirse onun basına patlayacak , sonra bunların yandaşların yıllarca yalan dolanını dinlerız " kılışdar valtınde dolar 4 liraydı" diye:KK70:
:))) olur mu olur.
Fetöyü bunlar besledi, kandırılan iktidar fetöcü kılışdar oldu.
Açılımı bunlar yapıp sınırda şenlik düzenlediler, kandırılan iktidar terörist kılışdar oldu.
Vallahi yaparlar.

millet birbirine acımayı, yuhalamayı, hayırdır çok mu aç kaldın demeyi bırakıp takım tutar gibi parti tutmamak gerektiğini bilse kapanmaz bence..
herkes özgürüz,fikrimizi söyleyebiliriz ve bütün düşüncelere saygılıyız diyor ama aksi bir düşünce ,fikir duyunca bütün şarjterleri atıyor.....yaz gelsin artık ..çok üşüyorum :))))

Ben bu işi artık klasik siyasi görüş farklılığı olarak görmüyorum açıkçası. Ortada bir sürü yolsuzluk var, hırsızlık var, para aklama var, var oğlu var. Başka bir ülkede ortaya çıksaydı bunlar, insan içine çıkamazdı o siyasetçiler. Burada ise kimsenin utanması yok, normal çünkü.

Zaten seçmen kitlesi de her şeyin farkında. Hakaretler, zayıfı, güçsüzü ezmeler, kutuplaştırmalar, çalmalar, çırpmalar, iftiralar vs. Oy verenler de bunları güç gösterisi olarak görüyor. Hoşuna gidiyor. Ben olsam ben de yapardım diyor. Sen olsan yemez miydin devletin malını, devletin malını yemeyen keriz diyor. Sen olsan amca oğluna bakanlık vermez miydin sanki diyor? Oy veren çoğu insan o üsluptaki düzeysizliği, sürekli kin ve öfke pompalamayı, sürekli insanları aşağılamayı seviyor zaten. Televizyonda kendileri gibi birini görünce empati kuruyorlar, vay be benim yerime de sen konuş diyorlar.

Genel olarak Türk toplumu müthiş bir değişim geçirdi zaten. Liseyi okuduğum şehirle şu an yaşadığım şehir aynı ama arada dağlar kadar fark var sosyolojik açıdan. İnsanlar başka, sokaklar başka, tavırlar, hareketler başka. Bambaşka bir toplum olduk. O nedenle de etik anlayışı kalmadı insanların. İstenen şey bu tablo bence, o nedenle de çok değişeceğini düşünmüyorum. Belli bir seçmen kitlesi oluşmuş parti seçimlere giremesin diye hileci gibi seçim tarihi belirlemek filan ilkokul düzeyinde şeyler halbuki ama işte bizim siyasetimiz böyle.

O nedenle benim zerre kadar umudum yok.
Zaten once egitimi iyice kotulestirdiler ki kendilerine boyle bir secmen kitlesi yetistirmekti amaclari
Egitim cok onemlidir , bizim zamanimizda ne kadar iyiymis , yine ezberci sistem vardi ama vizyonu genis , ataturkcu ogretmenlerle yetistik , sorgulamayi arastirmayi ogrettiler bize
Bunlari tek tek yok ettiler ve simdiki nesili yarattilar , saygisiz , cahil , vizyonsuz , amacsiz , ve maalesef kotu kalpli ..
Hep derim benim gibi dusunenlerin ucer beser dogurmasi lazimdi ama bizde kiyamiyoruz yapamiyoruz bakamayacagimiz cocuklari

:))) olur mu olur.
Fetöyü bunlar besledi, kandırılan iktidar fetöcü kılışdar oldu.
Açılımı bunlar yapıp sınırda şenlik düzenlediler, kandırılan iktidar terörist kılışdar oldu.
Vallahi yaparlar.

öyle deme sınıra çadır kurup davul zurnayla ben aldım teröristleri memlekete..
akp ye laf etme yeter ben suçu üstüme aldım:KK53:

herkes özgürüz,fikrimizi söyleyebiliriz ve bütün düşüncelere saygılıyız diyor ama aksi bir düşünce ,fikir duyunca bütün şarjterleri atıyor.....yaz gelsin artık ..çok üşüyorum :))))

iktidarı, muhalefeti eleştirmeye varım.
ama bazıları şahsa yönelik hakaret edip yazıyor..
mesela benim anlamam kıtmış e belki senin anlatman kıt demiyorum ben :))

BU ülkeyi yönetebilecek tek bir adam var oda yillardir yapilan secimlerden belli
Iktidar lideri sayin RECEP TAYYİP ERDOGAN hak edene hak ettigi gibi cevap verip gayet uslubuna dikkat eden bir lider
Çirkin agizlilar kendilerini belli ediyorlar ezberlemisler bi cahil bir koyun başka birsey bilmiyorlar sanki eskiden ülkede ekomnomi süpermiş adalette mükemmelmiş haksiz yere asinlanlari unuttunuzmu yağ kuyruklarini hastane kuyruklarini daha bir cok şey size rahatlikta batiyoo recep tayip erdogan nefretiniz yüzünden ülkemizi bölmeye kalktiniz gezi bahenesiyle tek o gitsin diye vatanimiz umrunuzda degildi cahil sizlersiniz ve bu yazimda hic bir hakaret yok silinirsede tarafli oldugunuz anlisir konuyu acan kimse yada herneyse ve onemli olan kimin secilecegi degil bu ülkeyi yönetebilecek ikinci bir isim yok bunun herkez farkinda secim sonuclarida belli VATANIMIZ ICIN BAYRAGIMIZ ICIN TÜRKIYE CUMHURIYETI ICIN HAYIRLI OLAN OLSUN
Mutlaka mutlaka ☺

İsteyen istediği kadar yazsın.
Ülkenin sosyolojisi belli.
Oy veren seçmen belli. Sayı belli.

Örneğin bu ülkede dramatik bir olay yaşanmadıkça sol iktidar olma olasılığı Yok.
Gerçi artık mevcut partilerden sol parti de Yok.

Milletin dini hassasiyeti o kadar uzun zaman yok sayıldı yada yok edilmek istendi ki. Sonuç bu saçma sapan duruma geldik
Ağzına din’i alan iktidar oldu.
Bu kendiliğinden olmadı, yılların baskısının ve ötelenmesinin sonucu.
Şimdi herkes kızgın dini kullanıyor diye ama dini kullanılır hale gelmeden önce düşüneceklerdi.

Eh bir de Benim oyum çobanın oyu meselesi. Demokrasi güzel bir şey değil zaten. Hiçbir zaman hiçbir yerde alim avamdan fazla olamaz. Dolayısı ile delicesine demokrasi savunmak mantıksız :) zaten demokrasi olmadıkça darbe yapılmadı mi bu yüzden? Önce millet seçsin sonra beğenmedik hadi darbe...

Ve tabiki halk adamı olmak var
Yani Galatasaray lisesinden mezun olup Londra ya falan gitmek kimseyi halk adamı yapmıyor :)
Mümkünse hayat üniversitesi bitirsin.. ;)

Ve asıl vurucu nokta mağdur olmak. Vicdanlı milletiz vesselam. Ve bir çok konuda bir şekilde mağduriyet yaşamış insanlar var. Bunları kullanmayı bilmek, milletin değerlerine sağır olmamak. Ve bunu güzel halkın anlayacağı şekilde anlatmak

Demekki neymiş,
1) sol olmayacak
2) dini söylemlere sahip olacak
3) demokrasi doğru yönetim şekli değil
4) halk adamı olmak
5) mağdur edebiyatı

Mevcut iktidar beğenin beğenmeyin en azından ilke sosyolojisine gözünü kapatmadan durumu kullanmayı bilmiş. Becerileri öylesine değil, üzerine çalışılmış.
Öyle Amerika da olduğu gibi reklam veya oturumlar sökmez bizim millete. O yüzden muhalefeti halkı dinlemeye ve anlamaya davet ediyorum, en azından muhalefet etme şansları olur :))

Back